Tot nu toe geen op of aanmerkingen Alles functioneert naar behoren & ziet er goed uit. Ik lees wel enkele dingen over het opnemen van geld, maar daar moet ik nog achterkomen of dat allemaal naar... Toon meer
Tot op heden mijn geld nog niet ontvangen ook het krijgen van mijn wachtwoord van mijn account duurt ook al aardig lang graag wil ik dat het met spoed wordt opgelost. Zolang de situatie niet is opge... Toon meer
Zeer te spreken over vantage en zou het niet anders willen. Winsten overboeken naar een bank is wat lastiger en omslachtig. Echter is overschrijven naar crypto haast een droom. Je voert jouw adres in... Toon meer
Vantage Markets (or Vantage) is an award-winning multi-asset broker offering clients access to trade CFDs on Forex, Commodities, Indices, Shares, ETFs, and Bonds. With over 15 years of market experience and regulated in multiple jurisdictions, Vantage provides a trusted trading ecosystem that empowers clients to seize trading opportunities.
trade smarter @vantageYour concerns addressed quickly and clearly
iCount Building, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu

Heel erg vriendelijk en behulpzaam , Matt heeft al mijn vragen beantwoord en geholpen. Dankjewel

Antwoord van Vantage Markets
goede en betrouwbare broker. ik trade al jaren bij hun en heb nooit problemen.goede klantenservice ook!
vandaag weer goed en zeer snel geholpen door meneer Chris .N

Antwoord van Vantage Markets
Customer service is super fast and they can help most of the time in 1 go!

Antwoord van Vantage Markets
Mijn trades die in de goede richting gingen die werden allemaal gesloten. Trades die verkeerd gingen die bleven open staan. Dit gebeurde allemaal toen ik buiten was met de hond en niemand in de buurt van mijn laptops. Ondertussen heb ik al een keer of 5 logfiles opgestuurd. En ze blijven maar vragen om nieuwe logfiles en blijven volhouden dat ik het zelf gedaan heb. Nu heb ik 2 weken geleden filmpjes gemaakt van mijn journal en daar hoor ik dan ook niks meer van. Ze blijven volhouden dat ik het zelf gedaan moet hebebn.

Antwoord van Vantage Markets
Super te vreden klant vriendelijk zeker een aanrader

Antwoord van Vantage Markets
Fijn snel contact snel geholpen
Wist meteen wat het probleem was heel fijn dankje !

Update:
Vantage Markets heeft gisteren mijn probleem opgelost en mijn geld is weer terecht. Ik update deze review van 1 ster naar 4.
Ik heb al eerder een review geschreven over Vantage Markets. Dat ging over het feit dat ik op 19 mei probeerde vier posities te openen via TradingView, maar kreeg telkens een error. De volgende dag bleek dat Vantage Markets deze posities alsnog automatisch had geopend, een uur later, waardoor mijn account is opgeblazen. Ondanks bewijs (screenrecording en screenshots) reageert support niet meer op mijn mails en wordt het probleem volledig genegeerd. We zijn nu 20 dagen verder en na meerdere mailtjes krijg ik nul reactie van Vantage Markets. Ze hebben wel een reactie geplaatst onder mijn 1e review dat ik geduld moet hebben. Ik heb inmiddels bijna een maand geduld, weinig vertrouwen in deze club. Zo lang je geld stort is support zeer behulpzaam, maar zodra ze geld moeten terug storten is het radio stilte!!

Antwoord van Vantage Markets
Tot nu toe bijna alleen maar goede ervaringen met Vantage: storten super eenvoudig( dat is bij de meeste brokers geen enkel probleem) maar ook het opnemen van je verdiende winsten gaat soepel, erg blij mee. Geen fees daarvoor.
De chart vertoont soms wel vreemde taferelen, met candle combinaties die niet kloppen, maar even switchen naar ander timeframe en weer terug lost dit 9 vd 10x op dus niet echt een groot issue.
Duidelijke statistieken van je trade historie te vinden, ook altijd fijn voor het overzicht.
Ga zo door Vantage!

Antwoord van Vantage Markets
Na enkele dagen nog steeds mijn geld niet ontvangen!
Ze betalen niet meer uit.
In het verleden nooit problemen mee gehad dezelfde dag nog kreeg ik het steeds maar nu na enkele dagen nog steeds geen geld te zien.
Klantendienst zegt steeds dat ik moet wachten..

Antwoord van Vantage Markets
Ik ben onwijs goed geholpen ondanks ik sommige dingen niet begreep zijn we er toch uitgekomen en ben ik onwijs goed geholpen door de medewerker en weet ik wat me te wachten staat

Antwoord van Vantage Markets
Ik heb een storting gedaan en nog steeds niks op mijn account, stuur ik de support, was ik een half uur lang aan het wachten en ben ik eindelijk in gesprek word de gesprekken 4x stop gezet, ik vind niet netjes want zo waneer hun een woordje hebbe gedaan stop het gesprek en kan ik geen antwoord krijgen op mijn bericht. heel slecht en traag.

Antwoord van Vantage Markets
Ze hebben me heel goed geholpen om mijn problemen op te lossen.

Antwoord van Vantage Markets
"Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Vantage Markets. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, wat mijn vertrouwen in hun service heeft versterkt. Zeker een aanrader!"

Antwoord van Vantage Markets
Ik sluit me aan bij alle negatieve reacties op Pamm Vantage. Wat een criminele organisatie is dit. Op 01-08-2024 mijn account gesloten met een positief bedrag van meer als 2000€. Einde van mijn werk dag ging ik even kijken of mijn account gesloten was om het geld over te maken.
Blijk ik 36.86 negatief te staan en mijn account stond op pending. Nu vandaag 18-04-2025 krijg ik een mail dat ze mijn account niet kunnen sluiten omdat ik 36.86 negatief staat. In t afgelopen jaar een paar keer n deed of settlement van 26€ afgewezen. Nu was ik er zo klaar mee dat ik die 36€ wilde storten om er vanaf te zijn. Blijkt niet te kunnen lager als 500€ accepteren ze niet. T zijn gewoon dieven en een criminele organisatie

Antwoord van Vantage Markets
Wat een oplichters! Ik zit midden in een trade en opgegeven moment kreeg een error waardoor ik honderden misschien zelfs duizend euro bijna heb mis gelopen. Ik kon de trade niet sluiten, kreeg als melding error 10012. Wat onprofessioneel allemaal! Voor mij nooit en nooit meer!