Tot nu toe bijna alleen maar goede ervaringen met Vantage: storten super eenvoudig( dat is bij de meeste brokers geen enkel probleem) maar ook het opnemen van je verdiende winsten gaat soepel,... Toon meer

Tot nu toe geen op of aanmerkingen Alles functioneert naar behoren & ziet er goed uit. Ik lees wel enkele dingen over het opnemen van geld, maar daar moet ik nog achterkomen of dat allemaal naar... Toon meer
Tot op heden mijn geld nog niet ontvangen ook het krijgen van mijn wachtwoord van mijn account duurt ook al aardig lang graag wil ik dat het met spoed wordt opgelost. Zolang de situatie niet is opge... Toon meer
Zeer te spreken over vantage en zou het niet anders willen. Winsten overboeken naar een bank is wat lastiger en omslachtig. Echter is overschrijven naar crypto haast een droom. Je voert jouw adres in... Toon meer
Vantage Markets (or Vantage) is an award-winning multi-asset broker offering clients access to trade CFDs on Forex, Commodities, Indices, Shares, ETFs, and Bonds. With over 15 years of market experience and regulated in multiple jurisdictions, Vantage provides a trusted trading ecosystem that empowers clients to seize trading opportunities.
trade smarter @vantageYour concerns addressed quickly and clearly
iCount Building, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu

De app etc is prima en duidelijk. Ik heb wel problemen met uitbetalingen. Ik krijg het geld niet gestort op mijn rekening en het wordt weer terug gestort op mijn account en dan mag je weer alles opnieuw(bankgegevens)invullen. Geld storten erop gaat wel makkelijk.
Verder zijn het kleine bedragen als 50$ die wel de volgende dag op je rekening staan maar ervaar nog steeds problemen als het om een grotere bedrag.

Antwoord van Vantage Markets
Geld terug geven is iets wat ze niet willen doen! Wat een aanfluiting deze app! Lijkt op een scam. Word van het kastje naar de muur gestuurd en wacht al 4 weken op me geld

Antwoord van Vantage Markets
Hele slechte app gebruikt het niet ik had geld gestort na tijdje wilde ik me geld terug storten naar me reken het lukte niet ik heb als geprobeerd om me geld terig te krijgen vantage wilt me geld gewoon niet terug geven

Antwoord van Vantage Markets
Ik ging slapen en toen ik wakker werd was 75% van mijn balance weg. Bij handmatig traden heeft de app gister avond mijn orders niet verwerkt. Hier kreeg ik dan ook netjes een melding van. Volgende ochtend blijkt nu dat die toch van alles heeft gekocht maar niet heeft laten zien. Uiteindelijk had die zelf maar gekozen om zijn verlies te pakken.
Ineens is dus mijn geld weg….. waardeloos

Antwoord van Vantage Markets
In de tussentijd nog steeds aan het heen en weer mailen. Nog steeds geen geld ontvangen na 3 maanden. Super slecht dit hierbij waarschuw ik iedereen

Antwoord van Vantage Markets
trade laten openstaan met een stop loss ingesteld, markt is open gegaan en heeft nooit mijn stoploss aangeraakt en is er gewoon voorbij gegaan wat een verlies van veel veel geld, probeer je ze te contacteren pakken ze niet of zijn ze bezet via chat krijg je hele tijd automatische robot en word je in een wacht gezet die om de 10 minuten gewoon weer gereset werd. gewoon wegblijven van dit ze geven ook niet de originele prijzen weer van de markten zodat je minder winsten kunt maken

Antwoord van Vantage Markets
Antwoorden duren soms 2 a 3 dagen. Ze vertikken ook om Nederlands te praten alhoewel ik hier sommige van hun antwoorden in het Nederlands zie staan.
Zo te zien kunnen de reacties hier vlugger en in het Nederlands, jammer dat de support dit niet volgt.

Antwoord van Vantage Markets
heb nog steeds mijn gestolen geld door PAMM manager Kilian de Ketelaire niet terug, 307 euro. Parnershipmedewerker is hier medeplichtig aan !! Blijf hier weg !!!

Antwoord van Vantage Markets
Ik ben juist klant ik mag nog niet klagen voorlopig loopt alles goed

Antwoord van Vantage Markets
Ik trade sinds een paar kleine maanden via vantage en ben er zeer tevreden over. Als ik een vraag heb, dan krijg ik al heel snel een antwoord op mijn vraag, daar ben ik heel erg blij om! Ik heb alleen nog geen geld opgenomen, dus ik kan daar nog geen beoordeling over doen. Verder ben ik tot nu toe zeer tevreden!

Antwoord van Vantage Markets
Broker is een totale scam ik zeg het niet doen al hou je van geld verliezen prima, alleen uitbetalingem klopt geen bal van, mis keer op keer 20-30 euro!!!! OPLICHTERS, zeggen ze dar het bij me bank ligt,nee ze steken het in eigen zak. NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!!

Antwoord van Vantage Markets
Goodluck If you have money in your account…

Antwoord van Vantage Markets
Weigeren uitbetaling continu met telkens een andere redenen.

Antwoord van Vantage Markets
Een slecht broker die constant problemen met verbinding of server heeft. Loopt ook tijdens trades vast waardoor je niet de juiste profit of losses ziet. Hierdoor gaat de trade dan mis. Ik werk er met een team mee en iedereen klaagt erover dus ben niet de enige. Ook werken er scamers met als affiliates zoals Mo king trader. Jammer dat hier niets aan gedaan wordt aangezien hij mensen strike die alleen via deze broker met hem mogen traden. Hij heeft al meerderen hun acount van 500dollar laten verliezen met als reden is risico van traden. Dus vantage mag even zaken op orde stellen voor die een 5steren kan krijgen.

Antwoord van Vantage Markets
It is a good broker i think no one is better of vantage

Antwoord van Vantage Markets
Zeer tevreden over deze broker!
En het werkt zeer goed met mijn tradingbot!
Nog geen enkele probleem gehad!

Antwoord van Vantage Markets
Heel goede broker. Opende een Demo en een Live account. Als je meteen een Live acc. opent, dan is de Demo acc. voor altijd. Open je eerst een Demo, dan is deze maar 30 dagen geldig. Anyway, hun condities zijn heel goed -spreads tot 1:500- en de support heel snel. In de chat contact wordt je al snel geholpen