vanvlietafvalinzamelaarsbv is het onbetrouwbaarste bedrijf om zaken mee te doen!!!!
vanvlietafvalinzamelaarsbv is de uitvoerende vuilnis ophaaldienst van MSN. Vanvliet levert stelselmatig wanbeleid door onze container niet te legen op de afgesproken dagen en chauffeurs liegen over de reden zoals de bak stond niet buiten of ik kon " de draai" niet maken en "toen ben ik het daarna vergeten."
Na herhaalde klachten ingediend te hebben bij MSN, geen resultaat, vorig jaar zelf gebeld naar Van vliet en de klacht werd serieus genomen, maar sindsdien zijn er treitereien, waarschijnlijk door de ter verantwoording geroepen chauffeur of de onbeschofte planner die mij niet goed bij mijn hoofd noemde en eenzijdig de verbinding verbrak, wat volgens mij niet alleen onbeschoft is maar ook een zwaktebod...
De bak werd steeds ergens anders teruggezet ...tot 2 maal toe ligt het afval naast de bak...en de bak wordt steeds niet geleegd. MSN zoekt gelukkig voor ons nu een ander bedrijf dat zich wel aan de afspraken houdt, want deze klachten hebben zich reeds vele malen voorgedaan. De datum van ervaring , 29-5-2026, is de laatste keer dat het weer misging na 1-5-2026 en de vele keren daarvoor.
Het liefst wilde ik helemaal geen ster geven of een halve, maar dat kon niet.
Lione Giessen, SHOWROOM41