Mijn review op 22 juli 2025 krijgt een vervolg. Want na het retour sturen van de kleding naar nota bene China!!!! Naar het adres dat Van Zilst zelf aangeeft, krijg ik het pakketje na drie maa... Toon meer

Heb nu sinds 5 maanden pantoffels aan in de avond... 35 euro betaald chineese rotzooi vallen na 4 maanden uit elkaar Beter om bij de fysieke winkels in de stad te gaan kopen..... Dit is niet onlin... Toon meer

Na levering die drie weken duurde Totale goedkope rotzooi uit China geleverd. Op emails naar zgn Nederlands adres wordt niet gereageerd. Telnr gaat meteen op voicemail De jurk slordig in elk... Toon meer

3 jassen besteld bij een mooi Nederlands bedrijf. Geen reviews gelezen. Totaal €165. Kwaliteit waardeloos en leek niet op de foto. Contact gehad. Aanbod om 20% retour te krijgen. Afgeslagen en gezegd... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel wegklikken deze site!

Het is 1 grote flauwekul deze site. De jas die ik bestelde leek amper op de ja die ik kreeg. Kleur was veel lichter en het touwtje in de capuchon was van een hele andere kleur om maar een voorbeeld te geven. Toen ik aangaf dat ik m retour wilde sturen boden ze me 15 procent van de aankoopkosten en ik mocht de jas houden. Toen ik toch door wilde zetten boden ze me 20 procent en in een later stadium zelfs 30 procent. Het is dat mijn aankoopbedrag maar een paar tientjes was anders had ik hier zeker een zaak van gemaakt. Helaas ben ik bang dat dat hun verdienmodel is. Grootste fout die ik gemaakt heb is deze site niet checken voordat ik wat ging bestellen.

25 april 2025

Yep ook ik ben er in getuind

Yep ook ik ben er in getuind, 34,95 maar toch tis niet hun geld dus je reinste diefstal.

Ik hoop dat Donald Trump die schoften pijn doet met al die heffingen.

Rot chinezen met hun gal spelletjes, bah

Geen ster is beter...

Geen ster is beter...
Besteld en betaald. En de volgende dag toen ik er achter kwam dat het uit China kwam, gelijk geannuleerd .
Maar nog geen geld terug!!!!

5 april 2025

Dat dit een Chinees bedrijf is

Het zijn echt oplichters , de naam doet vermoeden dat dit een Nederlands bedrijf is gevestigd in een Nederlandse stad. Niks is minder waar, Chinese troep!!! Wordt heel laat geleverd en de kwaliteit en pasvorm ronduit slecht . Jammer dat je tegenwoordig ECHT altijd eerst trustpilot moet raadplegen . Hulde voor Trustpilot!!!!

24 april 2025

Niet de kwaliteit die op de foto’s staat

Niet de kwaliteit die op de foto’s wordt getoond. Voor een bruiloft een luxe jumpsuit besteld. Uiteindelijk na 2,5 week werd deze geleverd. De kwaliteit stof was erg slecht, doorschijnend en veel te klein. Wat normaal mijn maat is, was veel te kort en leek meer op een pyjama.
Uiteindelijk 20% terug gekregen als alternatief voor het zelf terug sturen naar China met hoge retourkosten. Helaas had ik toch mijn gevoel moeten volgen, maar de website ziet er professioneel uit.

24 april 2025

Track and trace staat al twee weken op…

Track and trace staat al twee weken op dezelfde status. Als ik aangeef dat ik de schoenen niet meer wil en mijn geld terug wil, krijg ik geen reactie. Als ik nu ook alle reviews lees, heb ik geen vertrouwen mijn geld terug te krijgen. Heb de schoenen namelijk niet meer nodig, al helemaal niet in slechte kwaliteit zoals ik kan terug lezen in andere reviews.

OPLICHTERS

Deze ene ster moet je geven om een review te schrijven maar deze verdienen ze niet eens!!!!!!
NIETS KOPEN je kan het niet retour sturen, dingen je af je kunt 10 % van het aankoopbedrag terug krijgen. Oplichters zijn het. EN JA ik had hier ook eerst kunnen kijken naar de reviews, ik ben er helaas ingetuind omdat hun website er netjes en professioneel eruit ziet.
Dit is me ook nog nooit overkomen, maar wel een les geleerd.

Ik kon geen 0 Sterren geven helaas

Spijkerjasjes besteld omdat de plaatjes deden vermoeden dat het om spijkerjasjes ging. en ik dacht dat het een mode zaak was uit Den Haag.
Na betaald te hebben, kreeg ik een T&T code uit China. Toen voelde ik de bui al hangen.
Afijn 2 weken later komen dan de spijkerjasjes aan.
alhoewel, Spijker jacks: Het waren gewoon 2 polyester jasjes in het blauw en zwart. De binnenkant van de zakken waren van elastisch materiaal in een leger printje. de ene jack was groter dan de andere. en hier moest ik 150 Euro voor betalen?

Mensen trap hier niet in!!!

Nooit bestellen , wacht op retour beleid zonder 10-20%

Ik heb 4 pakken besteld totaal €179.82, de maten kloppen niet doordat het uit China komt , ik geef ze nog de kans om mijn geld retour te zenden dan pas ik mijn negatieve reactie aan , ik ben ik de gelegenheid op goede rechterlijke stappen te onder nemen , dus de keuze is aan hun .

Aviona | Chique Jurkje met Tailleband voor Dames × 1
Donker groen / L
€64,95
Alcina | Trendy Slanke Blazerjurk voor Dames × 1
Zwart / L
€54,95
Sophie | Dames | Jumpsuit | Stijlvolle en chique outfit voor elke gelegenheid × 1
Beige / L
€39,95
Donkerblauw / L
€39,95
Subtotaal
€199,80
Bestelkorting
-€19,98
10% korting bij 2+ producten (-€19,98)
Verzending
€0,00 EUR

1 april 2025

Boeven dropship partij

Boeven dropship partij

Ongelooflijk slechte kwaliteit producten die verkocht worden voor de hoofdprijs.

Willen je afhouden van retournering met een schamele 10% korting.

Koop hier niet.
Bespaar jezelf deze troep.

18 april 2025

Dropshipping scam

Ik had 3 jurken besteld met klarna. Maar had er geen erg in om de webwinkel online na te kijken. Ik dacht bij een NL modewinkel besteld te hebben maar helaas bleek dit een drop-shipper met Aliexpress kleding voor hoge prijzen! Ik zag dat de nadat ik de bestellingen had gedaan het met het vliegtuig vanuit China moest worden verzonden. Ik had gemaild dat ik de bestellingen wilde annuleren. Ik kreeg eerst als antwoord dat ze maar 75% van het totaalbedrag konden terug betalen vanwege de gemaakte kosten van het verzenden! Tot mijn verbazing was ook de klarna optie ineens verdwenen van de website. Ik had klarna op de hoogte gesteld en ze gaven mij 21 dagen de kans met de verkoper tot ze zelf een onderzoek zouden starten naar de verkoper. Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd dat ik niet akkoord ging met de 75% aangezien ik bij een NL webshop heb besteld en niet een Chinese website! Ik heb de eigenaar gewezen op mijn rechten, verteld dat ik persoonlijk een aantal stappen zal ondernemen, dat we zijn bedrijf een bezoekje komen brengen en dat klarna ook een onderzoek zal starten indien de eigenaar niet meewerkt. Uiteindelijk heeft de eigenaar de volgende dag de volledige terug betalingen aan klarna overgemaakt!

29 maart 2025

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN

let op gaat om goedkope kleding vanuit China geleverd. retourbeleid zou volgens de website geen probleem moeten zijn maar ze komen met vreemde voorstellen om niets terug te nemen.

wees gewaarschuwd.

2 april 2025

Lijken oplichters.

Lijken oplichters.
Klopt met eerdere berichten.
Niet doen.
Je kunt naar je geld fluiten.
Pak was veel te laat, te klein en ze proberen je aan het lijntje te houden. Tegen 10% korting kun je het aan iemand anders cadeau doen! Dat kan toch niet?
Retour sturen lukt tot nu toe niet. Je krijgt geen adres. En men zegt dat de retour kosten hoog kunnen zijn en als er iets fout gaat dat zij er niks aan kunnen doen.
Niet bepaald klantvriendelijk.

17 april 2025

Zijn oplichters

Zijn oplichters. Mijn broer heeft een jas besteld. We zijn nu 2 weken bezig om de jas terug te kunnen sturen want hij is te klein maar worden flink aan het lijntje gehouden. Ze bieden elke keer kortingen aan waar wij niet mee akkoord mee gaan of zeggen dat we de jas aan een vriend of famillielid kunnen schenken en dan krijgen we 10 % van het aankoopbedrag terug. Wij willen gewoon een retouradres, maar krijgen die niet. Het zijn dropshippers en als ik dit eerder had geweten dan had ik mijn broertje hiervoor gewaarschuwd, maar daar is het al te laat voor. Website geeft aan dat de zaak in nederland is, maar deze mensen hebben helemaal geen bedrijf. Ze bestellen jou pakket direct vanuit china en doen jou geloven dat het vanuit hun bedrijf in nederland komt. False. Jas is 100 euro trouwens dus dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Als je geen geld velies wilt, bestel hier dan niet!

14 april 2025

Misleiding ten top

Misleiding ten top! van Zilst Mode in Den Haag.
Trap er niet in! Prachtige schoenen op de foto..bij aflevering blijkt het van echte Chinese makelij te zijn.
Stond nergens vermeld dat de levering uit China kwam! Dat krijg je te zien na betaling op de bevestigingsmail...je bent gewoon beetgenomen!
Proberen (via een bijna gelijkende naam) van een gerenommeerde modewinkel ZILCH in Den Haag zaken te doen.
Pure oplichting en misleiding!

8 april 2025

Misleiding en bedrog

In deze webshop een winterjack besteld. Op het eerste oog zag alles op de website er goed uit. De modellen op de foto's droegen kwaliteits-kleding en het geheel maakte een professionele indruk. Naderhand werd duidelijk dat hier sprake is van pure misleiding en bedrog.
Ook werd de indruk gewekt dat er sprake was van een fysieke kledingwinkel in Den Haag. Dit is echter niet het geval. Bij de jack leek het om uitverkoop te gaan aan het einde van de winter. In werkelijkheid gaat het echter om goedkope kleding uit China.
De geleverde jack bleek veel te klein ondanks dat ik de juiste maat besteld had. Daarom een retour aangemeld via het retourformulier. Tot op heden geen reactie gekregen. Ook diverse malen gebeld en voice mail ingesproken. Tot op heden nog geen enkele reactie.

Ga daarom aangifte doen bij de Fraudehelpdesk, het Meldpunt Internetoplichting en ConsuWijzer.

6 maart 2025

Wat een oplichters zijn het!

Wat een oplichters zijn het!
Van Zilst Mode 'Den Haag' klinkt toch echt als een fysieke winkel, met een webshop. Ze hebben echter een postadres in Tilburg (een appartement) en komt de kleding uit China. Lijkt gewoon als Shein, als ik naar het eerste ontvangen kledingstuk kijk, het komt dus ook in delen, zwaar irritant.

Lekker makkelijk geld verdienen. En dan verkopen ze ook sommige items als 'sale', terwijl het waarschijnlijk oorspronkelijk nog minder kost dan de sale prijs.

Deze manier van oplichting zou niet moeten kunnen..

Oja, als je ze belt gaat de telefoon ook niet eens over, en kun je geen bericht achterlaten omdat de voicemailbox vol is...

Waardeloos. Politie kan hier helaas ook niks aan doen. Super frustrerend.

5 april 2025

Pas op voordat je bestelt

Het is altijd belangrijk om goed te controleren of een webshop betrouwbaar is, en dat geldt zeker voor deze website. Deze site is meerdere keren getest bij ons dus wees voorzichtig!
Uit het retourbeleid blijkt bijvoorbeeld: de retourkosten zijn voor eigen rekening en het kan dat producten naar China teruggestuurd moeten worden.

6 april 2025

Is dit jouw bedrijf?