En på alle måder god oplevelse. Vi fik skiftet fjernvarmeenhed og repareret vandrør der lækkede. Varmekonsulenten leverede alt til aftalt tid og kvalitet. Kommunikationen var god. Har kun de bedste an... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Har dags dato fået skiftet fjernvarmeanlæg og varmtvandsbeholder. Torben og Abdul kom til den aftalte tid, og udførte hele operationen på en enkelt arbejdsdag. Alt snorlige og veludført. Smukt result... Toon meer
Udskiftning af fjernvarme anlæg Varmekonsulenten, kom forbi og så på mit gamle fjernvarmeanlæg, den havde tjent sin værnepligt. Torben sendte tilbud samme dag, og udskiftede det helt uden probl... Toon meer
Varmekonsulenten reddede os, da vores fjernvarmeanlæg pludselig stod af, og der var 13 grader i huset. Torben kom hurtigt forbi og gav et meget rimeligt tilbud på et nyt anlæg inklusiv vandbeholder... Toon meer
Vi udfører alt indenfor fjernvarmeanlæg, centralvarme, gulvvarme og VVS arbejde.
Broksøvej 3, 2700, Brønshøj, Denemarken
En på alle måder god oplevelse. Vi fik skiftet fjernvarmeenhed og repareret vandrør der lækkede. Varmekonsulenten leverede alt til aftalt tid og kvalitet. Kommunikationen var god. Har kun de bedste anbefalinger.

Antwoord van Varmekonsulenten
Har dags dato fået skiftet fjernvarmeanlæg og varmtvandsbeholder. Torben og Abdul kom til den aftalte tid, og udførte hele operationen på en enkelt arbejdsdag. Alt snorlige og veludført. Smukt resultat.
Kan varmt anbefales.
Ringede til varmekonsulenten, da vores anlæg ikke kunne klare den voldsomme kulde sidst i januar, med mistanke om at cirkulationspumpen ikke virkede eller at jeg fejlbetjente uniten
Torben kom allerede dagen efter, og fejlsøgte på uniten, som viste sig at have en defekt ekspansionsbeholder.
Den blev omgående udskiftet (han havde en med i sin vogn), og på under en ½ time var anlægget oppe at køre igen incl. justering og lidt undervisning i betjeningen.
Varmen virkede ikke før - det gør den nu!
At have varmekonsulenten til at tilse min fjernvarmeunit var en fornøjelse! Det var en oplevelse, at se en super professionel gennemgang. Fejlfinding. (for den var helt gal med indstillinger). Og det er pænt kompliceret. Jeg har haft flere vvs-ere til at kigge på det før, som ikke kunne hjælpe.

Antwoord van Varmekonsulenten
Torben Møller kom som aftalt (2. gang jeg har fået hjælp til inspektion) og udførte nogle justeringer så anlægget kunne yde i lidt længere tid - kompetent og god service.
Jeg fik det nye fjernvarme anlæg til en særdeles god pris og kunne trække tilbuddet i 3 måneder. Men det er udfordrende , at installere et nyt anlæg i en gammel hus med gamle radiatorer fordi 3 af radiatorne skulle udluftet en ekstra gang og termostaterne skulle også lige af og motioneres. Så der gik 4 dage før alle radiatorer fungerede optimalt.
Hurtig reaktion på vores varmeproblem - og det blev klaret🌞🌞
Super service og hurtig hjælp
Meget kompetent og behagelig service og installation
Prisbilligt
Kan anbefales
Læge Wøldike
Torben er desuden virkelig behagelig og meget hjælpsom. En god oplevelse med en håndværker kendetegnet af ordentlighed.

Antwoord van Varmekonsulenten
Varmekonsulenten installerede mit nye fjernvarmeanlæg til den aftalte tid og pris. Alt er super pænt og professionelt lavet. Der er altid ryddet pænt op.
Torben er desuden virkelig behagelig og meget hjælpsom.
Han har også løst andre mindre VVS-opgaver for mig lige så fint og problemfrit.
På alle måder en god og tryg oplevelse med en håndværker kendetegnet af integritet og ordentlighed.

Antwoord van Varmekonsulenten
Meget pålidelige service. Har 2 gang ringede til Torben med defekt i fjernevarme anlægge. Et ventil var defekt - og senere var vores cirkulations pumpe helt død. Begge gang var service lynhurtige og prisen fornuftige. Selvom der var et kommunikations fejl omkring prisen undervejs var det behandlede helt fair.
Altid god service og vejledning. Kommer som aftalt og er ærlig i sin vurdering af hvor ofte man skal have lavet service. Torben er proff og altid on time.
En meget stor og varm anbefaling af Torben/varmekonsulenten herfra, som har foretaget fjernvarme-eftersyn og rådgivet ifb med vedligehold. Der er tale om en et overskueligt opstarts-gebyr og dagen efter ringede jeg med et par korte opfølgende spørgsmål og fik svar her på. Jeg bruger meget gerne Torben en anden gang igen og kan varmt anbefale Torben.
Eftersyn af vores fjernvarmeanlæge. Kommer som aftalt og fin service. Udførte arbejdet grundigt.
Kommunikationen var venlig og tydelig.
Jeg vil helt sikkert bruge Varmekonsulenten, når vi har brug for hjælp til VVS arbejde.
Har fået udskiftet mit gamle fjernvarmeanlæg.
Varmekonsulenten kom som aftalt og afmonterede det gamle og satte det nye op. De lavede en rigtig flot rørføring, og jeg fik en meget god behandling.
Torben gav en fin gennemgang af anlæget og jeg fik fornemmelsen af jeg bare kunne ringe hvis jeg havde spørgsmål, eller problemer.
En rigtig god oplevelse!
Meget fin service. Kommer som aftalt, finder årsagen til at vores vand ikke bliver tilstrækkelig varmt. Har allerede medtaget en erstatning for den forventede defekte komponent i vores varmeanlæg og løser problemet med det samme. Sender efterfølgende en regning der kun kan betragtes som rimelig. Vil klart anbefale Varmekonsulenten.
Varmekonsulenten kom til aftalt tid og udførte arbejdet grundigt og professionelt. Efter eftersynet fik jeg en klar og overskuelig skriftlig opsummering af arbejdet, hvilket jeg sætter stor pris på. Servicen var helt i top, og kommunikationen undervejs var både venlig og imødekommende. Jeg vil helt sikkert kontakte Varmekonsulenten igen, når jeg har brug for VVS-hjælp.
Lees meer over geverifieerde reviews.