Vavada 2 Casino Online PL (Logowanie do aplikacji kasyna) Reviews

Bedrijfsgegevens

1. Online casino/bookmaker
  2. Casino

Geschreven door het bedrijf

Vavada Kasyno to jedna z najpopularniejszych platform hazardowych i polskie casino w internecie, która zdobyła uznanie wśród polskich graczy dzięki swojej różnorodnej ofercie i atrakcyjnym promocjom. Oficjalna strona vavada.com online casino, znana również jako Wawada, to miejsce, gdzie pasjonaci gier mogą cieszyć się szerokim wyborem slotów jak Lucky81 lub Book of Ra, gier stołowych oraz kasyna na żywo. Legalne kasyno PL działa na podstawie licencji Curacao, co zapewnia bezpieczeństwo i uczciwość rozgrywki, choć warto pamiętać, że w Polsce obowiązują surowe regulacje dotyczące hazardu online, a Vavada nie posiada polskiej licencji. Proces rejestracji w Vavada PL jest prosty i szybki. Wystarczy wejść na stronę, kliknąć przycisk „Zarejestruj się”, podać adres e-mail lub numer telefonu, wybrać walutę i ustawić hasło. Po potwierdzeniu konta gracze mogą od razu przejść do logowania i rozpocząć przygodę z grami. Platforma oferuje również wygodną aplikację na urządzenia z systemami Android i iOS, co pozwala na grę w dowolnym miejscu i czasie. Jednym z największych atutów Vavada Casino Online w Polsce jest hojny system bonusowy od streamerow Szymool, Vysotzky. Nowi gracze mogą skorzystać z bonusu za rejestrację, który obejmuje 100 darmowych spinów bez depozytu na wybrane automaty, takie jak Space Wars czy The Dog House, z wymogiem obrotu x20. Dodatkowo, kasyno oferuje kod promocyjny 2025, np. TOPPLWILD, który gwarantuje 40 darmowych spinów na slot Wild Fruits od Endorphina. Inne kody, takie jak CHIPY100100, dają 100% bonusu od pierwszej wpłaty oraz dodatkowe darmowe spiny na Sweet Bonanza. Niestety, niektórzy użytkownicy zgłaszali problemy, np. „Szymool code nie działa” – w takich przypadkach warto skontaktować się z obsługą klienta przez czat online lub e-mail, dostępną 24/7. Vavada online casino Polska wyróżnia się bogatą biblioteką ponad 4500 gier od renomowanych dostawców, takich jak InOut Gaming, Amatic czy Endorphina. Gracze mogą grać w trybie demo bez konieczności wpłaty, ale aby wypłacić wygrane lub skorzystać z bonusów, konieczne jest wpłacenie pieniędzy. Minimalny depozyt wynosi zaledwie 1 USD (5 PLN), a metody płatności obejmują karty Visa/MasterCard, portfele elektroniczne (Skrill, Neteller), kryptowaluty (Bitcoin, Ethereum) oraz popularny w Polsce Blik. Wypłaty są szybkie, zwykle realizowane w ciągu kilku godzin, choć maksymalny czas to 24 godziny. Polskie kasyno internetowe oferuje także program lojalnościowy, w którym gracze zdobywają statusy, zwiększając limity wypłat i otrzymując ekskluzywne korzyści, takie jak osobisty menedżer konta. Regularny cashback 10% oraz turnieje, np. o samochód BMW, przyciągają zarówno nowych, jak i stałych graczy. Kody bonusowe są wysyłane aktywnym użytkownikom, co dodatkowo zwiększa atrakcyjność gry.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam nikomu wspieranie tego…

Nie polecam nikomu wspieranie tego rosyjskiego kasyna w którym żeby coś wygrać musisz najpierw poświecić tysiące żeby łaskawie cos Ci oddali, szkoda marnować czas i pieniadze na to

12 april 2026

Antwoord van Vavada 2 Casino Online PL (Logowanie do aplikacji kasyna)

Dziękujemy za Państwa komentarz.

Jako przedstawiciel oficjalnej polskiej strony Vavada.co przykro mi, że mieli Państwo negatywne doświadczenia. Jakie konkretnie problemy pojawiły się u Państwa podczas gry?

Chcielibyśmy zaznaczyć, że nasze kasyno online nie ma żadnego związku z Rosją. Z naszych usług korzysta wielu znanych polskich streamerów, takich jak Szymool czy Vysotzky. Oferujemy obsługę w języku polskim i chcemy stać się jednym z najlepszych legalnych kasyn internetowych w Polsce.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Grałem ponad pół roku, na stawkach 1-3 EUR, co miesiąc byłem na minusie 1k+, gry bonusowe są limitowane nie przez grę, a przez casino, kilkanaście razy na różnych maszynach na moich stawkach miałem bonusy na kwoty mniejsze niż stawka. W starszych maszynkach od igrosoft w grach bonusowych często mnozyciel X1. Nie polecam

1 april 2026

Antwoord van Vavada 2 Casino Online PL (Logowanie do aplikacji kasyna)

Dziękujemy za Państwa komentarz.

Chciałbym zaznaczyć, że automaty do gier firmy Igrosoft nie są dostępne w naszym kasynie w Polsce. Obecnie firma Igrosoft całkowicie zaprzestała działalności, więc jej stare automaty to już historia. Wszystkim Polakom oferujemy grę wyłącznie w walucie – polskim złotym. Jesteśmy wdzięczni za taką uwagę ze strony konkurencji (od Lemon Casino lub OnlySpins) wobec naszego kasyna Wawada, ale prosimy o powstrzymanie się od dalszych negatywnych komentarzy, ponieważ jest oczywiste, że nie są one zgodne z prawdą.

Bardzo dobre kasyno

Bardzo dobre kasyno. Często tam gram i udało mi się nie raz wygrać dobre pieniądze. Mają pomocny support i dużo bonusów bez depozytu. Polecam!

10 maart 2026

Polecam gorąco

Polecam gorąco

8 november 2024

Dziękujemy za odpowiedź.

Zespół serwisu Vavada.com dokłada wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepszą obsługę naszym polskim użytkownikom, a także aktywnie pracuje nad tym, aby coraz więcej Polaków dowiedziało się, czym naprawdę jest najlepsze legalne kasyno internetowe. Poziom naszych usług potwierdza fakt, że znany polski streamer Szymool gra właśnie w Vavada Kasyno na równi ze Stake czy Duel.

Jeśli pojawią się jakieś problemy, zawsze możesz się z nami skontaktować.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It felt like a friend was explaining…

It felt like a friend was explaining casinos to me, not some robot pushing ads. Love the human tone on this site.

22 juli 2025

Antwoord van Vavada 2 Casino Online PL (Logowanie do aplikacji kasyna)

Thank you for your review, we appreciate it. We work every day to make our online casino site better for our customers. We are improving our lobby and game selection, because here you can find both trendy games such as Chicken Road 2 or Penalty Shooter, as well as timeless classics such as Book of Ra or Sizzling Hot Deluxe. We are currently actively implementing a new deposit system to reduce the minimum deposit as much as possible. We also want to reduce the time you wait for payouts, as we understand that this is very important.

Therefore, very soon, we will be able to delight users from many European countries even more with a truly top casino site.

Dit is Trustpilot