HORROR BEDRIJF PAS OP!
Normaliter ben ik hier totaal niet van, maar ik voel me echt verplicht om mensen te waarschuwen. Door dit soort bedrijven kun je ernstig in de problemen komen.
Dit bedrijf heeft er bewust voor gekozen zijn Google-account te verwijderen, waardoor negatieve reviews niet meer zichtbaar zijn. Dat zegt helaas al genoeg (inmiddels nieuw google profiel gemaakt). Daarnaast bleek bij navraag bij de KvK dat het bedrijf officieel staat ingeschreven als een pedicure en massagesalon, iets wat voor mij achteraf gezien al een enorme rode vlag had moeten zijn.
Mijn verhaal in het kort:
Ik heb jarenlang Dick Vogel, eigenaar van dit bedrijf, mijn boekhouding laten verzorgen. In die jaren waren er al regelmatig ergernissen: structureel te laat, slecht bereikbaar en weinig uitleg. Toch ging ik ervan uit dat mijn administratie in de basis goed werd gedaan.
Totdat de Belastingdienst onaangekondigd bij mijn kantoor voor de deur stond.
Toen bleek dat er van alles fout was gegaan: onjuiste aangiftes, verkeerde adviezen en te late indieningen. Het gevolg: €20.000 aan boetes, puur door wanbeleid en ondeskundigheid. Wanneer ik hem hierop aansprak, kreeg ik steevast te horen: “Ik ben druk.”
Het heeft uiteindelijk anderhalf jaar geduurd voordat ik alle benodigde stukken van hem ontving voor het belastingonderzoek, en zelfs toen klopte het nog steeds niet. Ik heb oprecht geluk gehad met een zeer meedenkende dossierbehandelaar bij de Belastingdienst, anders waren de gevolgen nog veel groter geweest.
Wat het extra schrijnend maakt: tegenover de Belastingdienst werd door hem beweerd dat hij nog op documenten van míj zat te wachten, terwijl ik deze al maanden eerder had aangeleverd. Dat staat zwart op wit.
Toen ik besloot over te stappen naar een andere boekhouder, kreeg ik te horen:
“Denk maar niet dat je volgende boekhouder jouw documenten van mij krijgt.”
Terwijl ik hier jarenlang netjes voor heb betaald en deze documenten simpelweg van míj zijn.
Voor de Belastingdienst had ik dringend bepaalde stukken nodig. Zijn reactie: dat kon, maar hij moest “nog wat aanpassingen doen” en dat zou mij extra geld kosten. Met andere woorden: fouten herstellen die hij zelf had gemaakt. Uiteindelijk ontving ik een factuur van drie keer het normale bedrag, en zelfs daarna was het werk nog steeds niet correct.
Na beëindiging van de samenwerking volgde nóg een factuur, omdat in de kleine lettertjes stond dat je na opzegging verplicht bent door te betalen. Iets wat vooraf nooit duidelijk is gecommuniceerd.
Het meest zorgwekkende: ik ben niet de enige. Meerdere mensen hebben exact dit meegemaakt. Dat is ook de reden dat het Google-account is verdwenen.
Mijn huidige boekhouder én medewerkers van de Belastingdienst hebben letterlijk aangegeven dat zij dit in deze vorm nog nooit hebben gezien. Ook de toon en het gebrek aan respect in e-mailcontact vielen hen op. Een casemanager van de Belastingdienst zei hierover letterlijk:
“Mijn haren staan hier van overeind.”
Lieve mensen, wees alsjeblieft gewaarschuwd. Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit traumatisch geweest en heeft mij enorm veel geld, tijd en stress gekost.