Det finns ved- och det finns vedleverantörer. Den här måste vara en av det bästa. Bra service och väldigt pålitliga. Veden är torr enligt specifikationen. Trots denna (2025-26) bistra vinter med mycke... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Allt fungerade perfekt, vänlig och glad (nyanställd) kille kom ut till Ällmora. När han ringde och meddelade sin ankomst, så sa jag att han inte skulle åka ner till mitt hus, för det var halt i bac... Toon meer
Jag har beställt ved från dessa killar nu 3dje gången.. Är super nöjd med leveransen det är super bra och fin ved lagom stora bitar för min smak... Trevligt bemötande när Chauffören kommer o lev... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mattias heter jag och driver tillsammans med min kollega Erik Vedgiganten. Vi finns här för dig som vill beställa hem ved i Stockholm! Marknadens bästa priser och snabba leveranser! Enbart ett par klick iväg från att elda!
Contactgegevens
Zweden
- vedgiganten.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ren och torr
Snygg, ren och torr ved. Lagom stora klubbar. Leveransen kom snabbt och smidigt. Säckarna var fullpackade.
Tyvärr ett pris som ligger i överkant.
Toppenbra service!
Toppenbra service både gällande beställning och leverans.
Bra information hela tiden
Bra information hela tiden, tex leveransen av veden, även bra ved:)
Bra service
Smidigt, problemfritt. Leveransen kom strax före jul, som lovat, till Värmdö/Kopparmora trots sämre framkomlighet i trafiken pga snöfall, hård vind och halka. Bra ved, skön värme. Vi är stort nöjda. Tack.
Bra kvalitet på både produkt och service
Enkelt att beställa, snabb och smidig leverans på utsatt tid. Bra kvalitet på veden i lagom bra storlek och längd. Snyggt och prydligt packat i fina säckar!
Grymt bra!
Snabba bra och trevliga
Riktigt bra helhetsupplevelse
Riktigt bra helhetsupplevelse. Möjligen lite många okluvna bitar, men torrt och fint så inga problem att elda. Snabb och trevlig leverans. Blir nya köp framöver!
Ved med mycket bra kvalitet
Ved med mycket bra kvalitet. Leverans som utförs enligt överenskommelse. Bra priser. Så det kan bara bli högsta betyg!
Snabbt och utmärkt kvalitet!
Veden kom dagen efter jag beställde
Veden kom dagen efter jag beställde. Killen som körde hit den bar dessutom upp den till en vedbod som låg rätt illa till. Han fick dessutom pulsa genom snön.
Bra upplevlse
Flera saker var bra
Flera saker var bra: Ni anpassade leveransen till våra önskemål, trots att vi var sent ute före jul, och den aktuella dagen redan var hårt belastad. Trevlig leverans, att man får betala mot faktura trots att man är ny kund. Mitt enda önskemål är att det skulle gå att slippa för tjocka vedträn. Jag tror att ni försökte att i första hand ta säckar med i huvudsak rätt smala vedträn, men för en gammal man (85) som inte har varken vedyxa eller huggkubbe, är för tjocka vedträn inte lätta att utnyttja.
Leverans hem
Leverans hem, jättefin björkbed och tändved, rekommenderas. Uppfödd i norrland och haft egen ved som vi klyvt fint, samma känsla med denna ved.
Tack
Perfekt leverans
Allt fungerade perfekt, trevligt bemötande, fin service och kvalite.
Snabb och supertrevlig service
Snabb och supertrevlig service. Kommer använda denna leverantör igen.
Toppen rakt igenom!
Enkel beställning, bra info, tydlig kommunikation. Allt funkade + trevligt bemötande rakt igenom.
Hög kvalitet på veden
Hög kvalitet på veden, rimliga priser och bra leverans
Snabbt och smidigt.
Trevlig kommunikation, snabbt och smidigt.
Superbra ved till ok pris
Superbra ved till ok pris. Snabb leverans.
Dit is Trustpilot