Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har väntat i över en månad på leverans nu. Fick besked om att veden var levererad 11 september, vilket inte stämde. Har fått SMS 11 och 19 oktober om att dom har leveransproblem men inget nytt besked... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VARNING! Detta är ett falskt bolag, ingen får någon ved och inga pengar tillbaka. Jag anmälde förra året till Amex att ta bort betalmöjligheten, men inget verkar hända och pengarna förefaller gå till... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får inte våran leverans!! Och dom svarar inte på något mail. 13 oktober la vi beställningen på 50 säckar, betalade direkt (ångrar såklart) och har inte fått svar på något av våra mail. VAD gör... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag beställde 30 säckar hösten 2023 och fick leverans på någon dag, jag var mycket imponerad av servicen då. Nu har jag dock gjort en ny beställning i slutet på januari 2024, jag har betalt beställn... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vedsäckarna är mindre än standard

Vedsäckarna är lika långa som standard men vedträna är "kortare" så man får mindre ved jmft med konkurrenterna. Noll information om när leverans skulle ske, helt plötsligt kom bara leveransen. Fick dock leverans till slut!

2 oktober 2023

Köp inte veden här

Man levererar ved som är 23 - 25cm, på webben står det att de är 30cm långa.
Fick förklaring att det var den leverans de fick och att de hade lagts till extra klabbar men det stämmer inte. Det är lika många klabbar i säckarna som Byggmax har.

12 oktober 2023

Hej Perre,
att veden är 25-30 cm står på hemsidan sedan länge. Det helt omöjligt att klabbarna har exakt samma längd pga produktionsprocessen. Om den är kortare så blir det lite tjockare så att säckarna alltid är fyllda med 40 liter ved. Du får givetvis kontakta oss så hämtar vi veden om du inte är nöjd.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Veden är i 30 literssäckar och inte 40…

Veden är i 30 literssäckar och inte 40 liter, veden är kapad 23-25 cm och inte 30 som det står på webben. Säljaren kan uppenbarligen inte räkna volym eller så är det ett medvetet val att lura folk på 25% av innehållet.

28 september 2023

Hej Kristoffer,
säckarna är 40 liter stora. Du kan enkelt kontrollera det genom att lägga en plastpåse i säcken och fylla den med 40 liter vatten. Att veden är 25-30 cm står på hemsidan. Jag erbjöd dig att vi hämtar veden men du svarade aldrig. Så med vad exakt lurade vi dig?

Verkligen nöjd!

Verkligen nöjd!
Fick leverans samma dag som jag beställde. Trevlig service rakt igenom och fick ett mail dagen efter med länk till betalningen. Smidigt och Professionellt

4 oktober 2023

Antwoord van Vedmarknad

Tack Mark för ditt omdöme. Kul att du är nöjd :)

Oseriöst företag

Ett oseriöst företag som inte levererade fastän vi kommit överens om dag och tid.Vi gjorde beställningen på deras hemsida. Min man fick ta ledigt för att ta emot veden mellan 11-14. Så oproffsigt och kränkande. All mailkonversation finns som bekräftar detta. De kontaktade inte oss samt svarade inte på våra mail. Köp inte av detta företag.

//gul

2 oktober 2023

Hej Esdigul,

vi svarade ju att vår leverantör för blandved gick i konkurs och att vi därför inte kunde leverera blandved längre. Jag har bett om ursäkt men det var ingenting som vi kunde förutse. Att sälja björkved till samma pris som blandved är tyvärr inte möjligt. Ledsen för detta!

Rekommendera inte

Rekommendera ingen att beställa härifrån. På leveransdagen så fick jag ett sms på engelska att lastbilen fått punktering och att dom inte kan leverera. De skulle återkomma med nytt leveransdatum. Ingen har hört av sig och jag har försökt nå dem men ingen svarar. Ångrar att jag inte kollade upp dem på trustpilot innan. Nu måste jag hitta ved någon annanstans.

30 september 2023

VedMarknad

Oseriöst oregistrerat sk. företag. Veden kom ej på utsatt leveransdag och jag mejlade min avbokning av beställningen, utan svar tillbaka. En tid senare ringer en man och vill leverera veden trots avbeställningen. Betalning ska ske via ett swishnummer som skrevs upp på en träbit, vilket jag inte godtog. Den sk. chefen ringer mig dagen därpå och jag påtalar mitt missnöje över den oseriösa leveransen och oseriösa betalningsmetoden. Fick då ett företagsswich till Wooden Love AB. Mobilnumret för swich på träplankan gick till en privatperson.

Vill varna för bedrägeri!!

28 september 2023

Hej Marie,

vad trist att du känner så. Varför har du betalt för en leverans som du inte ville ha?
Och varför känner du att det är bedrägeri när du fick ved? Det var tyvärr ett fel i systemet och jag såg för sent att du hade makulerat beställningen men det är ju ingen bedrägeri. Vi har mejlat fram och tillbaka och du sa ingenting om att vi ska hämta veden igen. Det hade varit bedrägeri om du hade betalt och inte fått veden eller hur? Men våra kunder betalar alltid efter leverans via en Shopify länk (kreditkort) som du inte ville använda. Wooden Love AB är ett registrerat, svenskt företag som säljer barnmöbler och ved.

Undvik Vedmarknad

Klarar inte av att hantera beställningarna. Först skjuts de framåt för att därefter avbokas. Värdelöst

24 september 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag är nöjd med min leverans!!

Jag är nöjd med min leverans!!! Fast blev lite nervös när jag först ville bara kika leveransdatum. Efter jag hade fyllt mina uppgifter och förväntade mig vald av leveransdatum plötsligt hade jag beställd 2 kubikmeter blandad ved. Då ville jag annullera allt men det gick inte och hittade inget telefonnummer jag kunde ringa. Men efter jag hade mejlat och förklarat fick jag snabbt svar att de levererar 2 veckor efter beställningen och fick ett datum, som tyvärr inte funkade men då mejlade jag tillbaka med ett förslag på datum och sen allt gick bra. Jag fick min leverans precis efter överenskommelse. Extra poäng att föraren var trevlig!!

Den enda tumme ner är att man gå direkt till beställning efter två klick så man får inte tveka och att det inte finns ett nummer man kan ringa, resten topp!!! Tummarna upp!!!

14 september 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lång leveranstid och lite kommunikation

Leveranstid längre än utlovat på hemsida. Inte mycket kommunikation, men veden kom till slut efter några veckor! Om kommunikation till kunden blir bättre skulle betyget vara högre.

1 september 2023

Kanonved

Fin ved, bra pris och kanonservice. La order vid lunch och hade veden staplad och klar på kvällen. Kommer handla här igen.

31 augustus 2023

Kan rekommendera! Bra ved! Snabb leverans

Superbra ved. Fick kontakt med Kim som är supertrevlig och hjälpsam.
De hade för många beställningar i början fick jag veta och de kunde inte hantera dem i god tid men har beställt andra gången nu och är väldigt nöjd. Man måste dessutom betala efter leverans.
Kommer beställa igen

3 augustus 2023

Oseriöst företag

Beställt ved med leverans inom 3 dagar. Efter beställningen har det varit tyst. Fick efter ett par dagar sms om att man planerade leverans. Sedan efter det tyst igen. Inget svar på mail eller telefon. Och framförallt ingen ved. Tre veckor har passerat nu och börjar väl inse att det aldrig kommer att komma någon ved. Totalt oseriöst företag.

22 februari 2023

vedrav.se under nytt namn

Detta är vedrav.se under nytt namn, så kolla deras omdömen också då det finns en anledning att det är så dåligt.

Jag beställde i mitten av oktober och har ännu i februari inte fått leverans precis som många andra beskrivit. Betalning skedde i förväg och de hävdade att det skulle vara 3 veckor leveranstid. Efter att de veckorna passerat kom de med olika ursäkter för förseningar, och det har som sagt ännu inte synts till någon ved.

Jag har till slut krävt att häva köpet men de svarar inte, så jag kommer anmäla dispyt för att förhoppningsvis få tillbaka pengarna.

2 februari 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.