oplichters!!!!
hoor net van de Voltage uit Tilburg dat ze failliet zijn en dat de bon niet meer aangenomen kan worden. Wel voor betaald. Nergens geen contact te krijgen met veilingkans!!!!
Bij Veilingkans.nl bied je mee op leuke uitjes zoals Ferrari rijden, naar de sauna en lekker uit eten.
Ze zijn schijnbaar failliet
Nu hebben we 2 bonnen bij voltage
Die niet meer te gebruiken zijn ineens
Reservering was al maanden geleden geplaatst hiervoor.
Helaas wil voltage ook niks voor ons betekenen, dus zijn we t geld gewoon kwijt
LET OP!!!!!
Ze zijn volgens de restauranthouder waar ik in het weekeinde mijn vouchers wilde verzilveren failliet of gewoon onvindbaar! De vouchers waren dus niet meer te gebruiken en je kunt ze nergens bereiken!
Een grote oplichtersbende dus!!
volgens mij zijn ze failliet
nergens zijn ze te bereiken en ik kan ook niet meer op de site
ik zou heel graag met ze in contact komen ivm een aantal veilingen
dus mensen pas op wat u doet bij veilingkans.nl
een gewaarschuwd mens telt voor 2
groetjes van john uit lelystad
Gebruikt overduidelijk bots voor kunstmatige biedingen...
Waardebon gewonnen voor een dagje vissen voor 2personen op de oosterschelden Aanbieder Jan molenaar eigenaar van de eendracht en het schip de vrolijke visser
Bon geldig tot 03-01-2021. Zondag 1november 2020 met 2personen gevist met de eendracht, einde van de visdag moet er afgerekend worden voor de bijkomende kosten nu komt de grote verrassing ,het zee aas welke verplicht bij hem aftenemen is dan 1euro duurder dan op de waardebon vermeld ,het weekendtarief vermeld op de waardebon is 2europ.p wordt dan 5euro p.p en dan komt er nog een brug toeslag bij waar niets over vermeld staat op de waardebon van 5europ.p omdat we de zeelandbrug in de verte zagen liggen. dus ieder met gebruikmaking van een waardebon moet 9euro p.p meer betalen dan de prijzen vermeld op de bon .als je op deze manier geld wil verdienen aan niets wetende vaak ook hardwerkende mensen ben je wel op een zeer laag niveau bezig .Jammer!!
gebruikt bots die de prijs enorm omhoogdrijven. Is het snel niet meer waard
Beste mensen,
Ik blijf het herhalen. Veilingkans deugt van geen kanten. Drijven de prijzen kunstmatig hoog op. Kijk maar eens een tijdje goed hoe het werkt, wie er bieden, de eindbedragen, enz. enz. Bespaar je een hoop geld en ga elders zoeken. Bovendien zit er ook GEEN NOTARIS bij ter eindcontrole en -verantwoording.
Sterke indruk dat Veilingkans de biedingen zelf kunstmatig hoog houdt. Voordat u gaat bieden moet u het maar eens een tijdje aankijken. Veilingen gaan altijd weg voor ongeveer dezelfde bedragen onafhankelijk van tijdstippen en dagen.
Vakantieveilingen staat onder toezicht van een notaris en dus safe! Veilingkans doet geen enkele melding over toezicht door een notaris.
Kijk uit voor deze site!!!
Top bedrijf. Goedkoop gekart met vrieden. Veiling gewonnen daarna kreeg ik gelijk een mailtje om te betalen na na het betalen heb je gelijk je voucher binnen. Dank je veilingkans