Oplichters..besteld en nu geld kwijt. Zag dat ze ineens alles opgeheven hebben maar nu is er ineens uit het niets..velona moda,dat zijn hun gewoon . Hebben dezelfde site ietsepietsie aangepast maar... Toon meer
WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verk... Toon meer
Dit zijn werkelijk oplichters! Inmiddels al een brief opgesteld voor tv programma Radar. Met allemaal sub-BVtjes worden steeds dezelfde praktijken toegepast. Na levering (als die überhaupt komt begr... Toon meer
Inderdaad jammer dat je geen nul kunt geven. Artikel komt bij lange na niet overeen met wat je mag verwachten. Terugsturen naar China met torenhoge portokosten. Ondertussen is de website al uit... Toon meer
Mensen keken ook naar
Oplichting
Oplichting! Zelfs zo brutaal om e-mails te versturen
Dit zijn oplichters!!!
Dit zijn oplichters!!!! Dit bedrijf wisselt aldoor van naam en van website. Bestelling is troep uit China en niets van wat het lijkt. Ook zeggen ze dat de verzending gratis is maar moet ik post.nl betalen omdat het niet gefrankeerd verzonden is. Op het moment van ontvangst zijn ze al weer van het internet vertrokken. Waardeloos.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf! Sturen je goedkope troep uit China vandaan. Nooit iets bestellen hier. Als het wil retouren kan je het zelf terug sturen naar China incl alle retourkosten die je zelf kan betalen.
Oplichters zijn het!
Komt direct uit China
Komt direct uit China. Wilde het terug sturen moet naar China is verkeerd gegaan. 60 euro kwijt.
Oplichters Velano mode
Bestel op 13-12-24 een blazer voor de kerst. Komt 30-12 pas binnen. Tussendoor gemaild over de levering krijg blabla gezwets over bestel-levertijd. Blijkt Chinese troep te zijn maar ook nog eens opgelicht met de maatvoering. Heb 2XL besteld krijg een S/M binnen.😞 Maatlabel gewoon 2XL ingestikt😡 Heb hier niets aan...ga geen moeite meer doen na het lezen vd reviews.😡Echt koop hier niets. Ben mijn geld kwijt echt oplichters te mooie foto's.
Nepaccount
Na meerdere keren contact te hebben gehad met Velano kreeg ik alle mails terug en kon er geen contact meer opgenomen worden met Velano
Daarom nu contact met Nietbezorgd
Oplichters..besteld en nu geld kwijt.
Oplichters..besteld en nu geld kwijt.
Zag dat ze ineens alles opgeheven hebben maar nu is er ineens uit het niets..velona moda,dat zijn hun gewoon . Hebben dezelfde site ietsepietsie aangepast maar 100% dezelfde oplichters.
Contact gehad met die lui en die doen echt heel vaag hierover maar wisten wel alles over velano mode. Echt apart maar helaas 55 euro weg. Hopelijk krijgen die lui is dodelijke ziekte of dodelijke ongeval👊
Teleurstellende ervaring met Velano-mode
Ook ik heb wat besteld bij Velano-mode en het artikel ontvangen maar in een hele andere kleur dan ik besteld had.
Dus ik heb met ze gecorrespondeerd en dat ging eigenlijk best goed. Totdat zij een mail gestuurd hadden met de oplossing, ik had keuze uit verschillende opties...
Ik heb de mail beantwoord dat we heel graag het kledingstuk in de goede kleur willen ontvangen.
Die mail krijg ik echter steeds terug...onbestelbaar... en de hele site lijkt uit de lucht, bedrijf lijkt niet meer te bestaan.
Heel jammer want ik dacht echt dat het goed ging komen.
Maar helaas.
Wie weet lezen ze deze review en kunnen ze contact met mij opnemen.
Het ging om Bestelling #5173
Ik ben totaal geen review plaatser
Ik ben totaal geen review plaatser, maar deze verdient er echt een !
Echt een vreselijke webshop.
Ik heb een galajurk gekocht deze al betaald in het voren.
Daarna wilde ik de jurk retour doen waar ze erg moeilijk over doen en van alles verzinnen zodat het niet hoeft.
Uiteindelijk toch retour gestuurd met track & trees code voor € 20
Ik ben nu twee maanden verder en ik heb nog helemaal niks.
Overigens komen de spullen Uit China het retour adres is namelijk ook in China dit is echt vreselijk!
Kortom, hier niks kopen..
Het is een verschrikkelijke website!!
Het is een verschrikkelijke website!!! Bestelling gedaan maar kwaliteit was bar slecht dus wilde een retourformulier aanvragen maar nu blijkt dat het e-mailadres niet meer gebruikt wordt en ik dus kan fluiten naar mijn centen…
Ik heb contact opgenomen met Nietbezorgd.nl om geld terug te krijgen.
Dus bestel NOOIT bij deze website
Martine
Product is geleverd maar te klein
Product is geleverd maar te klein. Ik wilde graag retourneren, maar dat kan alleen maar naar een adres in China. De kosten hiervan zijn duurder dan de jas. Belachelijk je besteld in Nederland en moet het terug sturen naar hun inkoper in China. Nu Nietbezorgd.nl ingeschakeld. Ik wil mijn geld terug
100% wollen vestje besteld
100% wollen vestje besteld, er werd een synthetische geleverd. Retour label aangevraagd en terugstorting van het geld bedrag. Tot 6 december meerdere keren mailcontact gehad hierover, zonder positief resultaat, mailadres lijkt nu opgeheven. Inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld. In afwachting
Retour niet mogelijk en contact minimaal
Na meerdere malen contact op te nemen, kreeg ik 2 dagen geleden de melding dat het mailadres niet bestond. De webshop is inmiddels ook niet meer te bereiken.
Inmiddels heb ik contact opgenomen met nietbezorgd.nl.
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! koop hier niet, bij temu veeeel goedkoper, waar zij het bij bestellen hoogwaarschijnlijk. 1 ster is idd nog teveel.
Koop hier niks
Koop hier niks, uiterst slechte kwaliteit. Ook slecht retourbeleid waardoor je heel veel geld kwijt bent om je producten terug te sturen. Nogmaals: koop hier niks.
Pas op. Oplichters
Pas op. Oplichters.
Duurt weken voor je iets hebt en de kwaliteit is bedroevend.
Andere jas ontvangen dan besteld.
Andere jas ontvangen dan besteld. Kwaliteit zeer slecht. Correspondentie via mail nu niet meer mogelijk, retour alleen mogelijk naar een buitenlands adres. Hierop nietbezorgd.nl ingeschakeld.
Niet bestellen!
Niet bestellen. In de eerste instantie kreeg ik een melding dat de bestelling was bezorgd terwijl dit niet zo was. Uiteindelijk duurde het heel lang voordat mijn pakket bezorgd werd. En toen het bezorgd werd werd het heel duidelijk dat het gewoon een jasje was van temu of Ali expres. Verschrikkelijke kwaliteit. Toen ik het pakket wilde retourneren werd mij gevraagd om foto’s te maken. Toen ik probeerde deze foto’s toe te sturen, merkte ik dat de mails niet aankwamen. Bestel hier niet.
Enorme teleurstelling
Helaas zijn de producten ver van wat je kan verwachten. Komt helemaal niet overeen
met wat er werd getoond op de website. Gezien de aantal klachten vermoed ik dat ze de website uit de lucht hebben gehaald. Het e-mail adres waarmee ik eerder contact heb gehad voor retour is niet meer beschikbaar. Ik heb 1/3 van het aankoopbedrag moeten betalen voor retour. Ik voel me zo voor de gek gehouden aangezien de prijs kwaliteit verhouding ver onder gemiddeld en verwachting is. Geld weg + retourkosten voor nind
Oplichting
Eigenlijk wil ik 0 sterren geven want het pak wat ik heb besteld is niet aangekomen en de website is ook uit de lucht.
Ik ben naar NietBezorgd.nl gestapt hopelijk kunnen die mijn geld terugkrijgen