veldhuiszonwering.nl Reviews 11

2,7

2,7

Slecht

Ga niet met deze partij in zee!

Ga niet met deze partij in zee! Om te beginnen eigenlijk geen ster waard! Voor € 5.000,00 2 zonneschermen laten plaatsen op de achtergevel. Binnen korte tijd gaan de doeken hangen en ziet het er niet uit. Binnen de garantieperiode aangegeven dat we hier niet mee akkoord gaan. Meerdere malen de kans gegeven het op te lossen. Doeken meerdere malen (3x) vervangen, waarbij zelfs 1x de schroeven uit de cassette staken! Schade op de cassette. Bij nieuwe doeken meteen doorhangen van de doeken. Ze zouden hofleverancier zijn. Het is een “wassen neus” Mooie verkooppraatjes” en je zit uiteindelijk met dure schermen, die kwalitatief niet in orde zijn. Dan krijg je ineens te horen, dit hoort bij de doekeigenschappen. Niks wordt hierover gezegd als je een offerte op laat stellen. Doeken van het Zwitserse merk Stobag. Je zou toch wel kwaliteit mogen verwachten. Bij ons is het uiteindelijk een juridisch verhaal geworden. Dan krijg je zogezegd met een onafhankelijke organisatie te maken, die hier een definitief oordeel over velt. Dit stelt niks voor en wordt online besproken. Ze komen zelfs niet kijken. Uiteindelijk is er voor ons geen oplossing gekomen en zitten we met zonweringen, die niet in orde zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Nogmaals laat Veldhuis links liggen!

2 april 2026

3x is scheepsrecht, maar wat is 6x een miskleun? …

Ik heb er lang over nagedacht om deze review te schrijven. Omdat er met andere levering wel zaken goed gegaan zijn met Veldhuis’ Maar wat er nu gebeurt is buiten proportioneel. In april 2025 hebben wij Brustor zonwering 6,5 x4 meter besteld met drie screens twee aan voorzijde en een aan de zijkant. Een maatwerk object . Kosten rond de 18k, alleen voor de Brustor . De monteurs , vriendelijke ZZP’ers . zijn vandaag voor de 6e keer geweest. En nog is de Brustor niet in zijn geheel geplaatst Er is van alles misgegaan. Keer op keer verkeerde bestelling, verkeerde productie alles in spiegelbeeld geleverd, incompleet geleverd, bevestigingspunten die niet op onderdelen zaten. En maar excuses aanbieden en accepteren, bosje bloemen, en flinke korting bedongen op de eind factuur. Maar we zijn inmiddels bijna een jaar verder. We zijn altijd netjes en beleefd geweest, maar ons geduld is nu op. Vandaag bij Veldhuis aan de telefoon gehangen en we zijn wederom vriendelijk te woord gestaan. Maar wel vermeld dat als de Brustor er aanstaande vrijdag niet staat dat dan de rechtsbijstand ingeschakeld gaat worden. Hoe moeilijk kan het zijn om een zonwering te plaatsen?? Drie x is scheepsrecht is het gezegde , wat is 6x dan? Wat een balletent is dit. We bestellen echt nooit meer iets daar. En zal waar ik dat kan ook mondeling slechte reviews geven Mond tot mond reclame werkt het best, maar ook in negatieve zin. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Mijn conclusie als je iets wil van Veldhuis wat geen hapklare brokken zijn, ga niet naar Veldhuis wat ze kunnen het echt niet.

21 maart 2026

Komt afspraken niet na

We hadden een order geplaatst voor 3 raamhorren voor ons nieuwe appartement.
Vervolgens hebben wij een orderbevestiging gehad en 2 weken voor levering wordt de order afgezegd.
Bedrijf komt afspraken niet na en daardoor onbetrouwbaar

17 maart 2026

Het komt goed

Begin dit jaar hebben we zonwering besteld voor ons nieuwe appartement. Zowel interne schuifgordijnen als een elektrische bediening voort de bestaande screens en een flinke overkapping voor het terras. We moesten vier maanden wachten op de levering. En toen was er wat misgegaan. De kleur klopte niet overal en de handbediening van de gordijnen werkte niet. Het was lastig om alles uit te zoeken maar het is gelukt. Het bedrijf bleef altijd meedenken over oplossingen. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat alles nu perfect in orde is. Er kunnen bij zo'n complexe opdracht altijd dingen misgaan. Waar het om gaat is dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

10 oktober 2025

Nooit meer!

Knikarmscherm gekocht bij Veldhuis.
De kosten voor het monteren zouden €395,00 zijn.
Wij vonden dat erg veel geld ook omdat we precies hetzelfde scherm en kap wilden hebben als het huidige wat uiteraard veel werk scheelt.
Volgens de medewerkers van de showroom zouden de monteurs 2,5 á 3 uur bezig zijn.
De order toch getekend erop vertrouwende dat de medewerker de waarheid vertelde.
Tot onze grote verbazing waren de (vriendelijke) monteurs in 1 uur klaar.
€395,00 voor 1 uur arbeid 2 man dat komt neer op €200.00 arbeidsloon per uur dat vonden wij buiten proporties en we voelden ons in de maling genomen.
Ook op de order staat ingeplande tijd 2,5 uur.
Gebeld met Veldhuis over deze gang van zaken.
Eerst een onvriendelijke dame aan de telefoon en later een onvriendelijke manager.
Deze meneer gooide het op service en begon over het scherm.
Het scherm is prachtig maar daar ging het ons niet om het was ons te doen om de te hoge montagekosten
dat leek de man niet te (willen) begrijpen.
Garantie, service, waarom we dan toch hadden getekend etc, een hoop geleuter op niets af.
Hij wilde ons niet tegemoet komen, wij wilden een gedeelte van de montagekosten terug maar hij bleef bij zijn standpunt.
Ook werd/is ons niet duidelijk of het scherm nu wel of niet na een tijdje afgesteld moet worden.
Spijt dat we bij dit bedrijf hebben gekocht.
Het scherm is prachtig maar dat is het werk van Verano.
Kantoorpersoneel van Veldhuis zou op cursus “bejegening klanten” moeten.
Bij Veldhuis ben je klant tot over de drempel!

14 augustus 2025

Coulance, haha

In mei 2018 een nieuw zonnescherm doek laten plaatsen door Veldhuiszonwering, kosten 750 euro. Nu na net 7 jaar gaan de naden los van het doek. Gewoon niet goed gestikt. Altijd netjes met het doek die misschien 2/3 maanden per jaar uit hangt. ik heb gebeld en er werd gezegd, ja een doek moet minimaal toch wel 10 jaar mee gaan. Mijn vorige doek 14 jaar gehangen. Uit coulance kan ik nu een nieuw doek KOPEN voor 666 euro. Sorry maar dit vind ik een duivels bedrag. Hier blijf ik geen klant meer.

1 juli 2025

Slechte service

In 2023 een zonnepergola gekocht bij Veldhuis zonwering Heerhugowaard. Na montage bleek de vergrendeling vast te zitten bij sluiten. En al snel werd duidelijk dat bij warm weer, de bevestiging aan het huis kraakt. Ik heb een vrij nieuwe woning, dus aan het huis zal het niet liggen. Het kraken hoorde ik in de zomer ongeveer 30 keer per dag. En op echt hete dagen om de 20 seconde! Mijn bezoek vroeg altijd of het niet instort. Na contact werd het iedere keer doorgestuurd naar de planning, stuurde ze weer hetzelfde mannetje. En iedere keer keek hij ernaar, deed wat, maar het werd niet opgelost. Uiteindelijk na 1,5 jaar was de vergrendeling pas opgelost. En intussen had ik echt overlast! Probleem doorgestuurd naar Stobag, weer iedere keer hetzelfde. Iemand kijkt ernaar, uiteindelijk geen oplossing. Na 2 jaar (!!) heb ik op een strengere toon gebeld, ik was het echt zat. Al tientallen keren contact gehad erover. Ik zou een reactie krijgen vanuit Veldhuis. En de reactie was: "Ga maar naar de geschillencommissie." Vervolgens heb ik mijn rechtsbijstandsverzekering in moeten schakelen. Toen kwam de eigenaar kijken, en gaf hij als oplossing dat er aluminium tussen de bevestiging kan omdat iemand anders het ook eens had gehad. Toen was het binnen 2 weken opgelost. Ik vind het heel erg dat ik mijn rechtsbijstandsverzekering moest inschakelen om tot een oplossing te komen met Veldhuis. Dus let op.

24 maart 2025

Achteraf onder coulance geregeld

Onze zonwering met motor, nog geen 4 jaar geleden door de “ vakmannen “ laten installeren
Gaf nu probleem met oprollen
Los van de volgens Verano 5 jaar garantie geeft Veldhuis slechts een half jaar op het stellen van de motor. Wat blijkt het probleem nu?
Een simpel geel plastic dingetje dat tijdens de installatie vergeten is eraf te halen Deze monteur was tenminste eerlijk
Wat blijkt nu, gewoon rekening gekregen voor de voorrijkosten en monteurs die nog geen 5 minuten bezig zijn geweest.

8 augustus 2024

Zonnescherm opgehangen

Zonnescherm opgehangen aan de gevelbekleding maar door en door naar de kanaalplaatvloer daar achter. Klein foutje; er liepen 2 cv leidingen door de kanaalplaatvloer. Domme pech en niet helemaal opgelet. Maar goed dat kan gebeuren helaas. Diegene die het had veroorzaakt heeft ervoor gezorgd dat de gehele cv is ontkoppeld. Water eruit. Afgedopt zodat we s'avonds weer warm water en cv hadden. De volgende dag alles gerepareerd. Nieuwe cv leidingen (Uiteraard eerst het zonnescherm opgehangen) aangelegd. CV weer in order gemaakt. Leidingen weer geschilderd. Ik zeg top. Waar gewerkt wordt vallen soms spaanders maar dat het zo werd opgelost echt een dikke pluim voor de monteur Roland van Veldhuis Zonwering.

25 april 2024

Onredelijke Kosten voor Niet-uitgevoerde Dienst

Op 9 oktober jongstleden heb ik gebruikgemaakt van de diensten van Veldhuis Zonweringen, waarbij twee monteurs zijn langsgekomen om de mogelijkheden van onderhoud aan mijn rolluiken te onderzoeken. Helaas moet ik u mededelen dat mijn ervaring met uw bedrijf teleurstellend is geweest, resulterend in onredelijke kosten voor een dienst die niet is geleverd.

De monteurs hebben mijn woning bezocht en na een korte inspectie geconcludeerd dat het onderhoud niet kon worden uitgevoerd omdat mijn rolluiken niet individueel van stroom konden worden afgesloten. Na deze constatering zijn de monteurs vertrokken zonder verdere acties te ondernemen. Op dat moment is er niet gesproken over enige kosten voor hun bezoek.

Ik was dan ook verbaasd toen ik vervolgens een factuur ontving van €134,-, bestaande uit voorrijkosten en kosten voor de beide monteurs. Dit terwijl er geen daadwerkelijke dienst is geleverd, behalve het aanhoren van mijn uitleg en het nuttigen van een kop koffie.

Volgens de informatie van Veldhuis Zonweringen zouden de monteurs direct met de klant moeten afrekenen. Echter, mijn ervaring staat haaks op deze belofte, aangezien er geen transparantie was over kosten tijdens het bezoek. Het feit dat ik na het afwijzen van deze onverwachte kosten geen ruimte krijg voor een redelijke oplossing is zeer teleurstellend.

Ik ben van mening dat ik geen dienst heb ontvangen die de in rekening gebrachte kosten rechtvaardigt. Ik verzoek u dan ook vriendelijk, doch dringend, om deze ongerechtvaardigde factuur te heroverwegen en mij in de gelegenheid te stellen mijn standpunt verder toe te lichten. Ik ga ervan uit dat we samen tot een bevredigende oplossing kunnen komen.

9 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?