Professionel og ekstremt grundig rådgivning Vi har brugt Velhold til en 5-års gennemgang af vores hus, og det har været en fantastisk oplevelse. Rapporten var yderst grundig og fik fat i tekniske... Toon meer
Super grundig og kompetent gennemgang af huset og kyndig rådgivning ift. mulige fremtidige projekter. Tog sig god tid. Overbevist om at det har sparet os for mange unødvendige håndværker-regninger.
Vi havde en helt vild god oplevelse med Velhold. Vi oplevede en stor fleksibilitet, og de fik flyttet rundt på aftaler for at hjælpe os. Vi havde Allan med ud i det hus vi var ved at købe, og han... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et team af arkitekter, bygnings-konstruktører og håndværkere med den samme drøm: At kunne stå op hver dag og udføre et arbejde vi er stolte af. Det var det der fik os til at skabe Velhold, og som stadig får os på arbejde hver dag. Vi kan hjælpe dig med Byggeteknisk gennemsyn ved huskøb, Andelsvurdering, Drift & Vedligeholdelsesplan, Rådgivning ved renovering mm.
Denemarken
- velhold.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Grundig og kompetent
Professionel og ekstremt grundig…
Professionel og ekstremt grundig rådgivning
Rapporten var yderst grundig og fik fat i tekniske detaljer, som vi aldrig selv ville have opdaget. Dialogen med Allan var professionel hele vejen igennem, og han var meget lydhør over vores spørgsmål. Vi føler os nu 100% rustet til dialogen med vores byggefirma. De varmeste anbefalinger herfra!
Fantastisk oplevelse med Velhold
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Velhold.dk i forbindelse med gennemgang af et hus, vi overvejede at købe. Allan var ekstremt grundig og professionel, og han gennemgik hele ejendommen med et skarpt blik for både detaljer og helhed.
Han forklarede alle forhold på en måde, der var let at forstå, som fx udfasning af asbest. Det gav os et klart og ærligt billede af husets stand og de potentielle udgifter, vi kunne stå overfor.
Derudover tog Allan sig god tid, var imødekommende og svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Velhold.dk til alle, der søger en kompetent, troværdig og grundig byggesagkyndig. Deres rådgivning har været virkelig øjenåbnende for os.
Velhold får vores største anbefaling!
Vi havde Allan med ud i det hus vi var ved at købe, og han var simpelthen så rar og grundig, og formåede at tale et sprog vi forstod. Han gav os rigtig mange gode råd med på vejen, og vi følte os godt rustet til at gå videre med huskøbet.
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Kompetent og grundig
Fleksibilitet, imødekommenhed og kompetent rådgivning. Alt hvad vi havde brug for… og lidt til. Tak.
God oplevelse
Grundig og professionel vurdering af min andelsbolig.
Jeg havde rapporten dagen efter.
Mine varmeste anbefalinger.
Rigtig god gennemgang og forklaring
Rigtig god gennemgang og forklaring.
Kan helt klart anbefale
Super god oplevelse med Velhold Bygningsrådgivning!
Vi er i gang med huskøb og kontaktede i den forbindelse Velhold Bygningsrådgivning, for at få en ‘second opinion’ på tilstandsrapporten og husets skader. Vi havde i den forbindelse kontakt med Christoffer som lavede en hurtig tid til os. Han fik rekvireret Allan, som kom ud og gennemgik huset fra top til tå, og gav en rigtig grundig gennemgang af den eksisterende tilstandsrapport, samt estimater på hvad det ville koste at udbedre husets skader, og hvordan det skulle udføres.
Alt i alt en super kompetent vejledning, som både dækkede de spørgsmål vi selv lå inde med, men også rummede de spørgsmål vi ikke vidste vi manglede svar på.
Helt klart en kæmpe anbefaling, og en service vi vil benytte igen!
Meget tilfreds
Allan var meget imødekommende, kompetent og professionel og gav meget og brugbar rådgivning. Jeg vil klart anbefale Velhold til andre.
Meget kompetent og god rådgivning
Virkelig grundigt
Virkelig grundigt, pragmatisk og behageligt.
En rigtig god rådgivning!!
Ærlig, kompetent rådgivning
Ærlig, praktisk og økonomisk relevant rådgivning. Byggesagkyndigen svarede på opfølgende spørgsmål også efter sagen var lukket. Vi sparede gebyret for en skriftlig rapport, som ikke havde været nødvendig alligevel.
Fantastisk hjælp til førstegangskøbere!
Allan var en utrolig stor hjælp for os. Han er mega behagelig, ærlig, hjælpsom, troværdig og vil virkelig gerne sikre, at vi får de rigtige priser på renovering og ikke betaler for meget for boligkøbet. Han er 100% på vores side og gav os ro og overblik over handlen. Det var uvurderlig hjælp for os som førstegangskøbere!
Rådgivning omkring køb af bolig
Mhp. rådgivning i forhold til køb af nyt (men meget gammelt) hus, kontaktede jeg tilfældigt Velhold. Det var årets bedste beslutning. Allan havde sat sig ind i alt omkring boligen, lavede en imponerende grundig gennemgang af huset og kom med nogle helt afgørende anmærkninger og løsninger på samme. Han går tydeligvis meget op i at gøre et ordentligt stykke arbejde og i en jungle af håndværkere og rådgivere er det guld værd. Jeg tager hatten af for Allan og vil til hver en tid anbefale Velhold. Uden denne gennemgang kunne vi være kommet rigtig galt afsted. Nu ved vi hvad hvad der kunne have været blevet en rigtig dårlig overraskelse i vores drømmehus og håber at vi kan lave en god aftale med sælger om at der bliver sat penge af til af udbedre forholdene. Samt hvad vi selv løbende kan tage os af i forhold til vedligehold, energibesparelse mv.
Velhold er super professionelle og…
Velhold er super professionelle og saglige.
Jeg fandt Velhold på nettet ifm køb af et projekthus. Da det ikke var en stor professionel bygherre, var det endnu mere vigtigt at have en saglig rådgiver på vores side. Allan fra Velhold har været en kæmpe støtte både før, under og efter overtagelsen. Stor tak!
Rigtig god oplevelse
Super professionel og detaljeret gennemgang af den bolig vi havde underskrevet købsaftale på. Kan varmt anbefales.
Jeg giver ham alle stjernerne
Jeg giver ham alle stjernerne. Han er meget klog og kyndig omkring huset og markedsprisen. Han forklarer alt grundigt og tydeligt og viser dig den rigtige og logiske vej. Det bliver meget nemt at træffe en beslutning efter et møde med ham. Jeg anbefaler ham til alle, der overvejer at købe et hus. Køb aldrig et hus uden hans råd.
Tryg og hurtig hjælp
Vi kontaktede Velhold og blev ringet op inden for 30 minutter. De udviste stor fleksibilitet, og vi fandt hurtigt en tid, der passede alle parter.
Allan gennemgik det hus, vi overvejer at købe, og fremstod både professionel og særdeles grundig. Hele processen var tryg og velforberedt.
Ud over en detaljeret vurdering af husets tilstand gav han relevante anbefalinger om energioptimering samt generel vedligeholdelse.
Vi vil benytte os af Velhold i fremtiden.
Vi havde Allan med til at besigtige…
Vi havde Allan med til at besigtige huset. Meget kompetent, og vi følte os virkeligt i gode hænder. Allan er i stand til både at fortælle dig hvad du skal gøre, og hvad du skal være opmærksom på med eksempler under selve besigtigelsen, og hvad du skal passe på med. Stor anbefaling.
Perfekt byggeteknisk Køberrådgivning
Vi bad om Byggeteknisk Køberrådgivning. Kompetent rådgivning med udgangspunkt i den i forvejen studerede tilstandsrapport, kompetente svar på flere øvrige forhold, herunder parametre for energioptimeringer. Vi føler os langt sikre på købet efter de par timer.
Lees meer over geverifieerde reviews.