jau praejo gal savaite ir dar neatejo…
jau praejo gal savaite ir dar neatejo padangos, parasyta kad atsiuntimas 1-4d. O vis dar jokiu emailu, ir siuntu nera.

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van velonova.lt
Very nice shop, large selection of quality bikes, amazing customer service. Recommend to everyone
Very nice shop. Top quality bikes and staff is amazing. 100% best shop in Lithuania. They have many parts in stock, and bikes selection is amazing. Bought gravel bike from these guys and it keeps smile on my face day after day. I recommend it!
Labai nuvylė apsilankymas šioje dviračių parduotuvėje. Personalas Gediminas. K visiškai nekompetentingas ir nesuinteresuotas padėti klientui. Paklausus patarimo dėl dviračio pasirinkimo, konsultantas atsakinėjo atmestinai, akivaizdžiai neturėjo žinių ir net nesistengė išsiaiškinti mano poreikių. Vietoj profesionalios konsultacijos gavau padrikus, prieštaringus atsakymus.
Jautėsi nemalonus bendravimas, jokio mandagumo ar noro padėti. Susidarė įspūdis, kad klientas čia trukdo, o ne yra laukiamas. Tokia patirtis verčia ieškoti kitos parduotuvės, kur vertinamas klientas ir suteikiamas normalus aptarnavimas. Tikrai nerekomenduoju.

Antwoord van velonova.lt
Delivery take very long, now two weeks and nothing.
They doesn't have storage, just order from another company.
NO RECOMEND!!!

Antwoord van velonova.lt
Rekomenduoju. Geras aptarnavimas, geros kainos.
My experience was negative; the deliveries are delayed
Užsiregistravau bikefit pas vieną fitterį ir laukiau 2 savaites, bet atvykus atliko kitas. Nieko prieš fitterius, bet verslo požiūris į klientą mažų mažiausiai keistas. Kam duoti rinktis fitterius sistemoje, jei atlieka visada tas pats??
Faster delivery than promised. Great consultation
I do not recommend it to anyone, they package in old boxes, in very poor condition and more expensive than the market.Returning the product is too problematic and not free.

Antwoord van velonova.lt
great products, reliable and fast service
Jeg var på udkig efter en cykelkassette, som ellers er udsolgt overalt hos de større forhandlere (der er globale forsyningsproblemer på cykeludstyr). Så efter en del Google-søgninger fandt jeg tilfældigvis Velonova, og jeg kunne næsten ikke tro, at de virkeligt havde den ønskede vare på lager. Men det havde de!
Leveringen tog omkring en uge (den lå vist stille nogle dage i transit), men varen svarer så vidt jeg kan se til det forventede.
Så det forekommer at være en troværdig forretning.