Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hyggelig og flink kontaktperson, jeg fikk raskt svar fra byrået når jeg hadde spørsmål, fin gjennomføring av forberedelser til og gjennomføring av seremonien. Ikke noe å sette fingeren på.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.
Eikenga 13, 0579, OSLO, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dere kom raskt etter at jeg ringte. Vi ble møtt med varme forståelse og empati. Dere ga pappa en fin og verdig bisettelse.

Antwoord van Verd Begravelse
Veldig empatisk og dyktig konsulent, som orienterte oss om alt vi hadde behov for å vite. Skisserte også løsningen når vi ønsket urnenedsettelse i annen kommune, og var i det hele og store veldig kunnskapsrik. Hadde fått dere anbefalt av en kollega, og det forstår jeg godt nå som vi selv trengte slik hjelp. Tusen takk.

Antwoord van Verd Begravelse
god kommunikasjon og informamsjon gjennom hele prosessen.

Antwoord van Verd Begravelse
Svært hyggelige og profesjonelle fra første kontakt.
Problemer ble løst umiddelbart.
Vi følte oss veldig godt ivaretatt hele veien.
Stor takk til alle !

Antwoord van Verd Begravelse
Alt gikk som planlagt. Behagelig og imøtekommende personale kom med gode innspill. Veldig profesjonelt.

Antwoord van Verd Begravelse
Har hatt en veldig ryddig og fin opplevelse rundt bistand fra Verd. Hyggelig og omtenksom dialog, super hjelp til alt rundt begravelsen.

Antwoord van Verd Begravelse
Dere gjorde en fabelaktig verdig mine rik stund for oss .

Antwoord van Verd Begravelse
Jeg ble tidlig kontaktet av gravferdskonsulent Trine og avtalte time til orientering og planlegging. Under samtalen fikk jeg god oversikt over detaljer ved en bisettelse og hele prosessen gikk etter mitt ønske for en verdig bisettelse.

Antwoord van Verd Begravelse
Jeg brukt Verd Begravelse til min kones bortgang. Det var veldig fin hjelp i en forferdelig trist tid. Hanne døde etter en katastrofe på Kalnes Sykhus og da er det fint å bruke ett firma som hjelper deg med alt

Antwoord van Verd Begravelse
Utmerket service, svært imøtekommende,behjelpelige med alt, god informasjon og lett å få kontakt med !

Antwoord van Verd Begravelse
Fin seremoni profesjonelt gjennomført fra A til Å.

Antwoord van Verd Begravelse
fra første kontakt med Verd fikk vi en god og behagelig behandling og det gjenspeilet seg gjennom hele perioden

Antwoord van Verd Begravelse
Tusen takk for en flott seremoni. Takk for all hjelp under en tung tid.

Antwoord van Verd Begravelse
Det ble levert som avtalt og jeg fikk raske tilbakemeldinger, en veldig vennlig kommunikasjon.

Antwoord van Verd Begravelse
Er så fornøyd med alt sammen. Har snakket med mine venner angående dere. Har anbefalt dere videre.