Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

VerifyID tilbyder en enkel og sikker løsning til aldersverificering for webshops. Vores system hjælper danske e-handelsbutikker med at overholde lovkravene ved at integrere MitID eller BankID direkte i deres checkout-processer. Med VerifyID kan du nemt sikre, at kun kunder, der opfylder alderskravene, kan gennemføre køb af aldersbegrænsede produkter.

3,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres program lever ikke op til…

Deres program lever ikke op til forventningerne og nok heller ikke lovgivning.
Når du sender beskeder til kundeservice så kan der gå op til rigtig lang tid før du får svar retur.
Når du så får svar retur så gider de ikke engang at læse din mail og kommer bare med et eller andet svar der er helt væk for døren.
Når du ringer til dem, får du en i røret som intet aner om butikken, det er bare en ekstern kundeservice person.
Da jeg så skrev til dem at jeg ville annullere mit abonnement hvis jeg ikke fik besked tilbage senest i morgen ang. en udvikler opgave, så fik de ellers travlt og meddelte mig allerede om aftenen at mit abonnement nu var opsagt.
Mærkelig måde at drive firma på.
Jeg anbefaler ikke det system!!! Stay away!!!

26 oktober 2025

Hej Jesper,

Vi bliver nødt til at være ærlige og sige at din kommunikation til både os og vores supportmedarbejdere har været så nedladende og krænkende, at vi valgte at opsige dit abonnement. Vi tolererer ikke den type adfærd over for vores medarbejdere, uanset situationen.

Vi har besvaret dine henvendelser, og vi har forsøgt at hjælpe dig videre med den udvikleropgave du nævnte. Du afviste vores svar og fortsatte i samme tone, og derfor stoppede samarbejdet. Det er helt fair at være frustreret, men det giver ikke ret til at tale sådan til folk.

Du nåede aldrig at komme i gang med at bruge VerifyID i din webshop, så påstanden om at løsningen ikke fungerer eller ikke lever op til lovgivningen, er ikke baseret på reel brug. Vores løsning lever naturligvis op til alle krav, og flere hundrede webshops bruger den hver dag uden problemer.

Din integration ligger stadig installeret på din shop, men uden aktivt abonnement virker den ikke. Hvis du vil undgå fejl, anbefaler vi at du får den fjernet.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover, men vi kommer ikke til at genoptage samarbejdet.

Bedste hilsner
VerifyID

Professionel service og lynhurtig support

Vi har brugt VerifyID i vores webshop i længere tid og er virkelig imponerede. Løsningen er nem at implementere, fungerer stabilt og lever op til lovkrav om aldersverificering.

Supporten er helt i top vi får altid hurtigt svar, og eventuelle udfordringer bliver løst med det samme. De har både teknisk styrker og forstår vigtigheden af driftssikkerhed for en webshop.

Vi kan kun anbefale VerifyID til alle der har brug for en pålidelig og brugervenlig aldersverificeringsløsning.

6 augustus 2025

Kære Weris,

Hvor er det fantastisk at læse din anmeldelse - tusind tak fordi du deler din oplevelse. Det glæder os virkelig, at du oplever vores løsning som stabil og nem at bruge, og at den hjælper jer med at leve op til lovkravene.

Det betyder meget for os at høre, at supporten har gjort en forskel, og at du oplever, at vi tager driftsikkerhed lige så seriøst, som du gør. Den tillid vil vi fortsætte med at leve op til.

De bedste hilsner
Mads Andersen – Udvikler

Professionel service og lynhurtig support

4 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En løsning af top kvalitet

VerifyID har gjort aldersverifikation super nemt og hurtigt for vores webshop. Deres løsning var nem at installere, og deres support er venlige og hjælpsomme. De har i hvert fald gjort det let for os at overholde de nye lovkrav.

13 oktober 2024

Kære Isabella,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at vores løsning har gjort det enkelt for jer at komme i mål med aldersverifikationen, og at vores support har været en hjælp undervejs. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring.

Milo Mingolla – Co Founder

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MitID verificering: Lav pris og supernem og hurtig implementering

Jeg er indehaver af et destilleri og vi har en lile shopify-webshop hvor vi sælger vores produkter. Vi skulle jo “rette ind” efter de nye regler omkring aldersverificering der gælder fra fra 1/10-24. Efter en del søgen ser jeg VerifyId,dk. Prisen for servicen passer til vores lille shop. Jeg plejer selv at vedligeholde shoppen, og ud fra deres beskrivelse, klarer jeg selv implementering på mindre en 10 min. Det kan vist ikke være nemmere (og billigere). Max. ⭐️ herfra…

12 september 2024

Kære Ulrik,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at løsningen har været nem og hurtig for dig at implementere - og at prisen passer godt til din webshop. Det er præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve VerifyID.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

Milo Mingolla - Co Founder

Lees meer over geverifieerde reviews.