Lees wat reviewers zeggen
Jeg skrev og spurgte om de kunne fikse en ordre betalt via EAN-nummer. I modsætning til en del andre firmaer, jeg havde forsøgt mig med, var der nul problemer. Jeg bestilte over mail medsendt di... Toon meer
God hjemmeside, med et fint og omfattende sortiment af mange dele, og tegninger, diagrammer m. M Desværre lidt uhentsigmæssig opbygning i bestillingsdele m. H. T "læg i kurven" funktionen. Man komme... Toon meer
Let at finde de ønskede varer på web siden og varerne blev leveret iht oplysningerne.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Verkter er en international koncern bestående af virksomheder med et produktsortiment på mere end 50.000 produkter, der henvender sig til alle – den private handyman, den professionelle håndværker og ansatte i bygge- og industrisektoren. Vi har otte e-handelsbutikker, 40 ansatte og betjener kunder over hele Europa. Vores mål er at være en brugervenlig netbutik, og med vores smarte produktfilter finder du hurtigt og nemt lige netop det, du søger.
Verkter.dk
Geschreven door het bedrijf

- Vi forpligter os over for vores kunder
Hurtig levering.
Fragtfrit fra 999 kr.
Contactgegevens
Nørre Farimagsgade 11, 1364, København, Denemarken
- +45 8988 2626
- info@verkter.dk
- verkter.dk
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Let at finde de ønskede varer på web…
Dårlig leverings service
Den 2/3 bestilte jeg nogle dyser til min højtryksrenser. Den lovede leveringsdato var senest den 24/3. Jeg var bortrejst i 2 uger fra den 23/3 og da Verkter ikke kunne give en præcis leveringsdato bad jeg om levering den 6/4. Den 8/4 har jeg stadig ikke hørt noget og rykker for levering. Beskeden jeg fik var at "vi sender din ordre i næste uge". Jeg skrev at det ikke var tilfredstillende da de havde lovet levering d 6/3 og allerede havde trukket betalingen. 9/4 svarer de at varen er sendt. Det passede bare ikke for DAO fik ikke varen før den 14/4 og leverede d. 15/4. Dårlig service at fylde folk med løgn!
God service og levering til tiden.
God service og levering til tiden.
Jeg har købt her et par gange og jeg har fået mine ting til tiden, har også været i kontakt med dem pr. Mail hvor jeg fik svar inden for et par timer.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Har købt en malertape og en UV lampe…
Har købt en malertape og en UV lampe maler tapen den var gammel og ødelagt. Som om den havde levet et fugtigt sted og meget beskidt

Antwoord van Verkter.dk
Pakken var godt emballeret
Produkterne var nemme at finde på siden. Relevant info om produkter gjorde det nemt at finde rette varer.
desværre kun 4 stjerner
desværre kun 4 stjerner, grundet dao's leveringstid, burde måske bruge gls, ellers fuld tilfreds👍
Den er ikke til mig
Den er ikke til mig, men en gave 🇩🇰
Så håber han bliver glad gor den
Rigtigt produkt ok leveringstid
Varerne kom i god tid og var i den…
Varerne kom i god tid og var i den forventede kvalitet. Det bliver nok ikke sidste gang jeg køber fra shoppen.
Helt i top eneste minus er utrolig lang…
Helt i top eneste minus er utrolig lang leveringstid
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.