Lars heeft meerdere keren namens Ziggo gebeld voor een aanbieding. Als het niet uit kwam zou hij terugbellen maar niet op de afgesproken dag(en). Aanbieding was amper goedkoper, los van de korting... Toon meer
Dit bedrijf belt mij ongevraagd om namens Ziggo een telecomcontract te verkopen. Ik sta in het bel-me-nietregister maar daar lijkt dit bedrijf geen boodschap aan te hebben. Ook is de naam lekker su... Toon meer
Dit zijn gewoon oplichters. Ze hebben geen idee wat ziggo wel of niet kan waarmaken. Dreig door die oplichters zonder provider te komen zitten. Belachelijk eigenlijk dat een bedrijf als ziggo deze... Toon meer
Uw partner op het gebied van persoonlijk telecom advies.
Professor w.h. keesomlaan 12, 1183dj, amstevleen, Nederland
- 030 249 81 81
- info@verlengafdeling.nl
- verlengafdeling.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verkoopverhaal klopt niet
De verkoper deed z'n best dat moet ik toegeven maar toen hij mij de offerte mailde bleek er toch een aantal dingen heel anders te zijn.. de grootste fout die hij maakte is dat hij geen woord repte over dat het een zakelijk abonnement was, de prijzen leken goedkoop alleen kwam daar nog even 21% btw bij op dus ineens een stuk minder interessant.. en ook vertelde hij telefonisch dat ik vrijblijvend terug kon gaan van 1000mb naar 200mb alleen kon ik in de offerte daarover niks over terug vinden. Al met al 2 sterren voor de moeite.
Duidelijk en snel contact
Duidelijk en snel contact. Vriendelijk personeel. Denkt mee en komt met oplossingen waardoor je vertrouwen in het bedrijf krijgt. Je hebt een eigen contactpersoon waardoor de persoon waarmee je praat altijd up to date is van de situatie. Vandaag gesproken met de manager, maar de contactpersoon luisterd wel mee zodat bij een volgend gesprek iedereen up to date is van alle besproken zaken. Ga zo door!
Niet na komen wat wordt belooft!!
De verlengafdeling begin er niet aan!!
Je wordt belooft dat ALLES voor je geregeld wordt.
Ze regelen de opzegging van vorige provider zeggen ze maar doen dit dus NIET!! Waardoor je dus dubbele kosten hebt. Als je hun hier over belt zeggen ze dat dit niet waar is en dat het mijn eigen probleem is. Ze komen heel vriendelijk over om te verkopen maar als je later over iets belt wat niet klopt volgens afspraak, dan is het in 1 keer niet zo afgesproken volgens haar en wordt je ook nog gezegd dat je 3 jaar vast zit aan dit contract en er verder niks te regelen is met hun!!
Snelle praat om te verkopen en geen…
Snelle praat om te verkopen en geen duidelijk verhaal.
Leuk en heel duidelijk medewerker
Leuk en heel duidelijk medewerker, Sam
Top ervaring
Top, duidelijk verhaal, goede service, fijn en behulpzaam gesprek!
Dit zijn gewoon oplichters
Dreig door die oplichters zonder provider te komen zitten.
Belachelijk eigenlijk dat een bedrijf als ziggo deze oplichters als zaken partners ziet.
Gaan nooit in zee met deze oplichters.

Antwoord van Verlengafdeling
TOP PARTIJ
Wat een fijn gesprek met Jasmijn van Dijk,
goeie deal gekregen goedkoper en sneller internet. Alles ook schriftelijk gekregen. Top partij namens Ziggo!
Toppers!
Mooie aanbieding van Max! Betaal stukken minder en ook nog eens viaplay erbij!
Hele slechte service!
Zeer onduidelijke club. Nemen vanuit de verlengafdeling contact met je op. Wanneer ik zeg dat ik geen contract heb, wordt er gezegd dat het een beetje een raar gekozen naam is, maar dat ze me wel iets aan kunnen bieden.
Vervolgens doen ze een mooi aanbod, waarvan ik zeg dat ik dit eerst wil overleggen en nog nergens aan vast wil zitten. Dit zou niet het geval zijn, maar vervolgens blijk ik toch een contract afgesloten te hebben.
Wanneer ik hier naar door hun aangegeven telefoonnummer bel, zijn ze niet bereikbaar (ondanks dat ik om 13.15 u op vrijdagmiddag bel en ze elke werkdag tot 17u bereikbaar zouden zijn).
14 dagen bedenktijd Ziggo
Volgens de medewerker zou je 14 dagen bedenktijd hebben bij overstap ziggo
Dat wilde ik maar ziggo zakelijk kan dat dus niet!
Bedankt voor niks
geen 12 maanden maar 36 maanden!
ik vraag 3 keer of het om een 12 maanden contract gaat maar bij het tekenen staat er 3 jaar. dit is kansloos!
Aanbieding Ziggo
Net benaderd door ziggo met een mooie aanbieding , deze heb ik aangenomen. Was zeer tevreden over Zoel , we hadden een zeer leuk gesprek en kwam professioneel over.
Bedankt voor de mooie aanbieding
Erg goed geholpen door Damien
Erg goed geholpen door Damien. Ik had wat twijfels over de snelheid specifiek in onze wijk, maar hier is uitgebreid bij stil gestaan en goed geholpen om uiteindelijk het juiste pakket te kiezen. Niet dwingend, maar gewoon goed geholpen.
goed en duidelijk geholpen
wij zijn net goed en erg duidelijk geholpen. Er werd tijd voor ons genomen en onze vragen werden beantwoord tot we het snapte.
Snelle internet pakket
Ik ben geholpen door een hele vrolijke en vriendelijke jonge man die erg veel kennis van zaken had . Door zijn kennis, enthousiasme en duidelijke uitleg over de produkten die door Ziggo worden aangeboden heb ik besloten om de overstap naar Ziggo te maken !
DOE HET NIET!
DOE HET NIET!
Wil je je laten oplichten? Dan ben je bij de verlengafdeling op het juiste adres! Je word continu voorgelogen en er klopt helemaal niks van de beloftes die ze je vertellen. Dus denk 2x na!!
Alex heeft een vlotte babbel en is…
Alex heeft een vlotte babbel en is prettig in de omgang :-)