1. Badkamerinstallateur
  2. Sanitairwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Megastore 2500 M2 droomkeukens en -badkamers in elke stijl voor elk budget.

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Top service, vriendelijk en goed geholpen

23 haar geleden bij Versani een badkamer gekocht die nu eindelijk toch vervangen werd.
Ook nu weer naar Versani, waar we heel vriendelijk ontvangen werden.
Koen hielp ons en kwam met het ontwerp met goede ideeën, dus heel tevreden.
Eerste offerte kwam wel heel duur uit, dus onderhandelen echt nodig, maar ook daar was goed overleg over.
Tijdens verbouwing kwamen we achter wat probleempjes, maar die werden in goed overleg netjes opgelost👍.
Ze zijn echt wel wat duurder (vooral de Brauwer kranen), maar de service maakt wel heel veel goed!

22 december 2025

Onverwacht en nieuwe badkamer aangeschaft

Wij kwamen een beetje onvoorbereid in een spontane actie bij Versani binnen. Daar troffen wij Koen die toevallig wat tijd over had en voor we het wisten zochten wij een mooie badkamer uit met moderne uitstraling ter vervanging van onze huidige .

We zijn nu enige maanden verder en we genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer. Nooit gedacht dat zoiets basaals als een badkamer als zo positief kan worden ervaren. Alle voorgestelde keuzes pakken goed uit en daar waar wat aangepast moest worden is dat in overleg met Versani goed geregeld. Dikke pluim, top.

1 mei 2025

De service van Versani is UITSTEKEND

De service van Versani is UITSTEKEND. Echt! Zo blij met dit bedrijf raad het aan iedereen aan. Ik had apparatuur bestelt met energie label D maar een paar weken voor levering wilde ik toch naar A of B en daar hebben ze niet moeilijk over gedaan. Ze begrepen mijn twijfel, uitvoerig gehoor aan gegeven en meteen actie ondernomen. Dit wil je toch als klant? Mijn complimenten aan het hele team.

8 januari 2025

Voor de 2e keer hier een badkamer…

Voor de 2e keer hier een badkamer gekocht. Prettig geholpen, meedenkend. Badkamerontwerp enkele keren aangepast, was geen probleem. Boden enkele aannemers aan, waar wij gebruik van hebben gemaakt.
Werk laten uitvoeren door Dat Tran, een prima aannemer. Kortom een aanrader.

29 juli 2024

Versani Alkmaar

Versani Alkmaar, daar ben ik goed geholpen door Sjors. Open meedenkend in de wens met verbouwen, nemen de tijd voor de klant. Flexibel in aanpassen van de ontwerpen. Ook als er iets misgaat wat ook kan gebeuren wordt dit netjes opgelost zoals het hoort. Ook de andere medewerkers zijn zeer behulpzaam. Je merkt wel dat het bij hun druk is maar dat is ook positief.

Ja ik zal hun aanraden

12 september 2024

Goed geholpen

Goed geholpen, mooie spullen. En kunnen je helemaal ontzorgen bij de renovatie doordat ze contacten hebben met aannemers/instalateurs. Kortom een aanrader.

26 augustus 2024

Badkamer

Vanaf oriëntatie, advies, tekening tot aankoop en levering uitstekende begeleiding. En een heel goede prijs!

26 juni 2024

Versani Alkmaar

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet van Versani! We hadden wat problemen met de levering van een paar producten, maar we zijn goed geholpen door Versani waarin er goed met ons is meegedacht! Ze staan altijd voor je klaar en zijn erg vriendelijk.

11 april 2024

Zeer zeer tevreden

Bijna nooit laat ik recensies achter, maar dit keer wel en met plezier!
In de winkel van Versani in Alkmaar geholpen door John. Specialist op het gebied van badkamers (ook vanuit de praktijk) met goede tips en een ontzettend leuk ontwerp.
En nou komt het: alles wat hij heeft heeft beloofd, is ook waargemaakt. Service en contact: ronduit geweldig. Met dank ook aan installateur Dat (is TOP 👍🏼) die het motto “voor alles is een oplossing” in de praktijk brengt. Keiharde werker (met gevoel voor humor).
Naast het fantastische eindresultaat van onze nieuwe badkamer, misschien wel bijna even leuk dat het personeel van Versani gewoon echt leuke mensen zijn. Kortom: zeer zeer tevreden!

21 maart 2024

Toppertje

We werden goed, snel en vakkundig geholpen bij het kiezen van een complete badkamer.
De verwijzing naar een installateur droeg er toe bij om voor Versani te kiezen. Inmiddels is de badkamer naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

21 februari 2024

Uitstekend geholpen

Goed gesprek met Sjors, met tips en advies, in leuke sfeer met een prima eindresultaat. Het gebruik maken van een beperkt en daardoor vertrouwd aantal installateurs heeft een meerwaarde.

7 september 2023

Het begon bij de levering

Het begon bij de levering. De materialen om de keuken te renoveren zouden op zaterdag 27-5-2023 geleverd worden. Rond 16:00 uur maar gebeld wanneer ze zouden komen. Er stond geen levering gepland. Nooit op zaterdag. Afspraak is afspraak. Na de mededeling dat ik de order van € 8900,- euro direct zou annuleren werd er uiteindelijk die zaterdag alsnog geleverd. Keukensteller en ikzelf zijn 30-6-2023 begonnen met loshalen van de oude materialen en daarna met opbouwen. Hij heeft ook een nieuwe aardlekschakelaar geplaatst voor de inductieplaat en de plaat aangesloten. Wat is er fout gegaan:
Er was voor het gootsteenkastje een verkeerde deur geleverd. De benodigde deur was niet besteld.
Gaten voor de dubbele stopcontacten en de schakelaar voor de centrale afzuiginstallatie verkeerd geboord.
Eind juni kwam ik erachter dat na plaatsing van de aardlekschakelaar de zonnepanelen 3 weken niet hebben gewerkt. Zonnigste maand van het jaar. (veel opbrengst verlies)

Hij zou zwarte stopcontacten en een zwarte schakelaar voor de centrale afzuiging bestellen. Zou 3 dagen duren, maar omdat hij ook een week op vakantie ging en het deurtje in bestelling stond kon het dus iets langer duren voordat hij terug kwam.
Hij zou witte kit regelen om de randen van de achterwand af te kitten.
Toen hij de laatste dag vertrok liet hij de oude stopcontacten op het aanrecht liggen. Deze heb ik zelf maar gemonteerd anders hadden we 15 weken geen stroompunten aan die zijde van de keuken gehad.
Na 15 weken heb ik maar eens naar Versani gebeld met de vraag wanneer de keuken werd afgemaakt. Zij dachten dat het al gebeurt was, want toen het deurtje binnen was hebben ze de keukensteller (monteur), maar niet de klant geïnformeerd, omdat ze ervan uit gingen dat de monteur met ons contact zou opnemen. Hij was nu niet bereikbaar, want hij was tot 2-10-2023 op vakantie. IK heb toen een ultimatum gesteld dat de keuken voor 22-9-2023 afgemaakt moest worden anders ging ik het zelf doen en dan zou ik een factuur aan Versani sturen als ik boven de geplande montage kosten kwam.
Uiteindelijk heb ik zelf de keuken afgemaakt ook het probleem met de verkeerd geboorde gaten heb ik zelf op kunnen lossen. Bespaart Versani weer geld.

Conclusie: Ik ga nooit meer in zee met Versani.

1 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?