Lees wat reviewers zeggen
Jag hade beställt 2 stycken speglar ifrån Vesani och ångrade mig innan jag fick beställningen på den ena. No problem det löste Laura Majewska utan några problem och en mycket god kommunikation. Ge dem... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vesani Sweden AB är ett svenskt företag med huvudsäte & 450kvm utställning i Ängelholm i nordvästra Skåne. Vesani tillverkar exklusiva möbler och belysning för såväl inom- & utomhusbruk som sedan saluförs på www.vesani.se. Lyxiga och välbyggda produkter som saluförs direkt till konsument utan grossister och återförsäljare och på så vis kan man erbjuda låga priser till konsument utan att tumma på varken kvalitet eller kundupplevelse. Besök vår webbutik och bedöm själv!
Contactgegevens
Verkstadsgatan 8, 26271, Ängelholm, Zweden
- 0431-371500
- info@vesani.se
- vesani.se
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket nöjd med upplevelsen!
Mycket nöjd med upplevelsen!
Bra service från Gustav!
Proffsigt och fint bemötande
Stort tack till Cici B. som med ett proffsigt bemötande förstådd mitt önskemål och löste allt så galant!
Snabb och bra service
Snabba svar när det är något oklart.
Fick en spegel med små skavanker men det kompenserades också snabbt.
Kontakt med Laura Majewska angående en…
Kontakt med Laura Majewska angående en fraktfråga. Väldigt proffsig och väldigt trevligt bemötande, Kommer att handla flera gånger.
Glas var sönder och loggan satt snett…
Glas var sönder och loggan satt snett på några. Men fick nya snabbt och smidigt av Cici Berg 👍🌸
Jag beställde en lampa från versani och…
Jag beställde en lampa från versani och fick ett så bra bemötande och snabb återkoppling. Jag hade beställt fel färg på stommen och då hjälpte Cici Berg mig direkt och allt va så smidigt och fick snabbt! Såå nöjd och så bra kundservice! Kommer defensivt bestölla mer saker från versani 10/10
Toppen bra och snabb service av Gustav…
Toppen bra och snabb service av Gustav 👍 rekommenderas varmt.
Trevligt bemötande av Cici Berg och …
Trevligt bemötande av Cici Berg och servicenivån var hög.
Bra snabb service
Fina saker som har varit lätta att beställa! Cici har givit god service och snabb återkoppling när jag tyvärr fick ändra i min beställning.
Beställning minst 2 månader sen, dålig kommunikation från företaget
Beställde en lampa i början av mars som skulle komma in i lager i slutet av mars. Företaget har själva inte aviserat någon försening utan när jag mailade dom fick jag besked om att lampan troligtvis kommer in i maj. Dåligt kundbemötande, man borde maila ut och meddela kund att en leverans är försenad. Vet nu inte ens om jag kommer få lampan i maj, inte värt besväret att handla här om du vill få dina prylar.
Fick snabbt svar och mycket god hjälp…
Fick snabbt svar och mycket god hjälp vid kontakt via mail med Vesani. Tack!
TOPPEN!
Det tog 2 dagar tills jag fick hem lampan, inga skador på varken lampa eller prismor. Jättefin lampa som verkligen lyser upp hela rummet. Dock så hände en olycka när vi satte upp lampan (vårt eget fel) och några prismor gick då sönder. Jag kontaktade kundtjänst och fick verkligen ett toppen bemötande och snabb hjälp, prismorna ersattes utan extra kostnad och skickades redan dagen efter. Vi stod för frakten. Jag har haft kontakt med Laura som verkligen är proffsig och bryr sig om kundnöjdheten. Rekommenderar!
Mycket nöjd med produkternas utförande
Mycket nöjd med produkternas utförande, tyvärr var det ett par skador men det löstes med ersättningsprodukter.
Stort tack till Laura Majewska som fixade detta :-)
Erbjudande
Laura Majewska gav mig ett riktigt bra erbjudande när jag hade missat kampanjperioden. Mycket hjälpsam och tillmötesgående.
Fina vägglampor och taklampor av hög…
Fina vägglampor och taklampor av hög kvalitet. Allt var fint packat och levererat i tid.
Mycket trevligt bemötande av Laura…
Mycket trevligt bemötande av Laura Majewska. Smidig och snabb handläggning vid beställning. Varorna är av hög kvalitet och vackra. Vid tillfälle kommer jag att titta på deras produkter igen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.