Kæmpestor ros til jer! I har et fantastisk koncept. Vi gik fra Tversted til Skagen. Flot natur. Skønne hoteller. Supergodt sommervejr. Udførlig vejledning. Alt fungerede bare. Kan kun anbefales! Vi ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Thorsminde- Agger Gode luksus shelters på alle 3 overnatninger - den bedste udsigt fra shelter var i Fjaltring, hvor der også var gode og nære omgivelser og faciliteter. Smuk og skøn natur på all... Toon meer
Vi har lige gået fra Agger til Vigsø! Super og velbeskrevne varierede ruter igennem de mest fantastisk smukke landskaber! Fine overnatningssteder og det fungerede bare super med afhentning i Vigsø! Vi... Toon meer
Cykelferie fraThorsminde til Hanstholm - 4 dage. En dejlig cykelferie, hvor vi cyklede gennem varieret og smuk natur og på elcykler, der havde den fornødne batteri længde - også til 50 km i str... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.
Contactgegevens
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Denemarken
- info@vesterhavscaminoen.dk
- vesterhavscaminoen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Everything went as planned
Everything went as planned. All the services from Vesterhavscaminoen was as expected - even the weather was fine ;-)
We can recommend the company very much.

Fantastisk cykeltur
Fantastisk cykeltur ,2 på el og 2 på rugbrød. Kan varmt anbefales, så smuk en tur fra Slettestrand til Skagen. Gode overnatninger med lækker morgenmad ( må fremhæve Kallehavegaards morgen buffet og personale, så eksklusiv 😍.

Antwoord van VesterhavsCaminoen
Very good trip and extremely well…
Very good trip and extremely well organized. Were able to get hold of the office when needed and everyone we got in contact and met at the overnight places were very friendly and helpful.

Agger til Vigsø
Er lige kommet hjem fra en fantastisk tur, i smuk natur og skøn vejr. Turan gik fra Agger til Vigsø. Alt super tilrettelagt og fungere uden problemer. Kan du anbefaler andre, at gå tur og får en fantastisk oplevelse.

Antwoord van VesterhavsCaminoen
Naturoplevelser med alt tilrettelagt så man bare skal nyde nuet
Information, service og rutevalg i top. Fantastisk oplevelse langs kysten.
Da vi sluttede i Agger, troede vi det nu var slut med oplevelser og vi nu blot skulle køre i bus i 1 1/2 time. Selv busturen var en oplevelse med en chauffør der fortalte både om fakta for egnen, lokalhistorie og sjove anekdoter.
Vi kommer igen og vil fortsætte nordpå fra Agger næste gang.

Slettestrand-Lønstrup
Vi havde en fantastisk oplevelse i skøn natur. Meget godt tilrettelagt. Fin vandrevejledning med billeder og All Trails. Gode hoteller, særlig Standhotellet i Blokhus. Lidt flere toiletter og mulighed for at fylde vandflasken op ville være dejligt. Alt i alt en god tur. Kommer gerne igen på en anden strækning.

Nyd at du har tid !
Turen var veltilrettelagt, overnatnings stederne var gode og bød på noget forskelligt. Naturen viste sig fra sin smukkeste side. Vi gik fra Tversted- Skagen og det var en god oplevelse at have vores hund med. Tak for oplevelsen.

Kanon smuk natur.
Vi gik fra Rønnes hotel til Råbjerg Mile. En rigtig fin natur tur. Elsker naturen. Synes der mangler skilte mange steder. Ikke på stranden men alle andre steder. Bare de røde pæle med STI 100. Kunne også have ønsket et par toiletter undervejs. Der er meget få af dem.
Gode hoteller. Især Badehotellet Blokhus. Med spa. Men også den lille lejlighed i Løkken var rigtig fin.

Fantastisk tur i Nationalpark Thy
Fire fantastiske dage i Nationalpark Thy i slutningen af august, hvor lyngen stod i fuld flor - det var SÅ smukt - rå og uberørt natur.
Det var vores 3.tur med VesterhavsCaminoen, og som altid fungerede alt godt - indtjekning/parkering ved afrejsestedet, overnatning, morgenmad, bagagetransport og afhentning ved slutdestinationen.
Overnatningsstederne er måske ikke luksuriøse, men funktionelle og rene og flinke mennesker overalt.
Rutebeskrivelserne var nemme at følge og alle praktiske informationer var let tilgængelige.
Allerbedste anbefalinger herfra

Kan anbefales
Herlig veltilrettelagt tur fra Thorsminde til Vigsø - vi kommer nok igen til næste år :)

Vi vandrede fra Agger og til Vigsø
Vi vandrede fra Agger og til Vigsø, hvor vi havde en flot naturoplevelse gennem Nationalpark Thy. Indlogering samt transport af bagage gik problemfrit, og der var detaljerede kort at vandre efter. Desuden var der meget informativ og relevant informationsmateriale som forberedelse til turen. Vi kommer igen!

Antwoord van VesterhavsCaminoen
En fin tur fra Thorsminde til Agger i…
En fin tur fra Thorsminde til Agger i den bedste natur og meget lidt regn. En vældig vind ved Vesterhavet, men det må man regne med. Flot tilrettelagt med virkelig gode informationer, kort og oplysninger. Det kan kun anbefales.

Antwoord van VesterhavsCaminoen
Dejlig rute - og superfin service. Do it!
Kæmpr anbefaling!!

Tag turen - uforglemmelig oplevelse
Fra Thorsminde til Agger. Super og hurtig kommunikation og hjælp, da vi skulle booke. Vi var heldige med vejret, men det var ikke afgørende for naturoplevelsen. VI kan anbefale turen til alle. Et par gange måtte vi have fat i Google maps, men ellers var beskrivelser super gode. Fjaltring Gæstehus var højdepunktet med overnatningssted. Frivillige var så hjælpsomme og empatiske og gav mulighed for et fodbad. Top klasse. Vi var nervøse om vi kunne gennemføre turen, men det var slet ikke noget problem og vi fik hyggelige udvekslinger med de andre vandrere. Kæmpe anbefaling fra os.

En virkelig smuk tur
En virkelig smuk tur, og med gode overnatnings steder.

Virkelig godt arrangeret
Super vel arrangeret tur. Alt fungerede rigtig godt. Strandhotellet i Blokhus skal helt klart besøges igen. Vi var rigtig heldige med vejret - det gør oplevelsen jo ikke ringere.
Vi er friske på flere ture

Agger til Vigsø
Vi har uge 34, gået turen fra Agger til Vigsø.
En fantastisk oplevelse, med så meget smuk varieret natur, og for os utrolig fint vejr 🌞
Det var en udsøgt fornøjelse at komme til de tre overnatningssteder, meget forskellige, men alle dejlige steder, med et veloplagt personale. Alle steder var der skønt morgenmad, inden vandreturen begyndt.
Ikke en ting, kan vi komme i tanke om skulle gøres anderledes, så de aller bedste anbefalinger fra os ❤️
Vi glæder os til næste tur.
Karen og Brian Ildved

Antwoord van VesterhavsCaminoen
Vandretur med lidt ekstra luksus
Vi havde den skønneste tur fra Slettestrand til Lønstrup. Masser af sol i ansigtet og vind i håret.
Alt fungerede upåklageligt både med info op til og info til selve turen. Fine vejledninger til ruterne. Og gode fif til seværdigheder og mad. Højdepunktet var klart overnatningen på Strandhotellet i Blokhus. Sikke et skønt sted.
Vi skal helt sikkert prøve en af de andre ture.

Antwoord van VesterhavsCaminoen
Super rute veltilrettelagt og med meget…
Super rute veltilrettelagt og med meget udførlige rutebeskrivelser
Alt på hotellerne fungerede 100pct
De har styr på det. Endda det gode vejr havde de sørger for ☀️☀️😊😊

Fantastisk oplevelse
Vi var 5 par - i den lettere modne alder :), der cyklede fra Thorsminde til Vigsø - 3 af os på elcykler resten på almindelige cykler. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse at køre afsted hver morgen og nyde det smukke landskab, de blå farver fra hav og himmel, lilla nuancer fra lyngen og så selvfølgelig marehalmen og de flotte strande - ruterne var fine. Hotellerne var velbeliggende og serverede dejlig morgenmad. Dog irriterede det mig, at vi i bussen tilbage skulle på sightseeing og underholdes af buschaufføren - vi havde lang vej hjem og en direkte bustur var at foretrække.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.