Tahir Turan er manden, forklar tingene roligt og tar tingene med dit tempo, klar anbefaling. Begge prøver bestået første gang 0 fejl til teori og ros til min køreprøve, kunne ikke have klaret det uden... Toon meer
Min oplevelse har været det fedeste! Både teori og køretimerne, de har været så hyggelige! Jeg anbefaler helt klart Osman, hvis du vil have kørekort på første gang og på en hurtig måde.
Jeg har taget vestkøreskole og kan varmt anbefale den, især min kørelærer Osman öcal. Mange har sikkert hørt ham kan være lidt skrap og hård, men tværtimod. Han var sød, forstående og en lærer, der ku... Toon meer
Jeg har bestået min køreprøve hos Vest Køreskole i Vallensbæk, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til min kørelærer Gürkan. Gürkan giver gode klare forklaringer og skaber ro under køretim... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vest køreskole er en af de støre køreskoler i københavn som har beligenhed på vestegnen. Vi har mange års erfaring med at drive køreskole og har en meget solid erfaring indenfor pædagogik og undervisning indenfor trafik branchen. Vi har også stor erfaring med helbredsmæssige køretest.
Denemarken
- kontakt@vestks.dk
- vestks.dk
Bedste kørelærer i verden
Jeg havde Lezgin som min kørelærer han er den bedste og får en til at føle sig comfortable han hjælper en rigtige meget så man er 110% klar til sin prøve så gør jer selv en tjeneste og tag hen til Lezgin og få ham som jers kørelærer. 🤜🏽🤛🏽❤️
Jeg har haft den bedste…
Jeg har haft den bedste køreundervisning nogensinde! Min kørelærer Osman hos Vestskørsel er helt fantastisk – han er tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene, så man føler sig tryg og klar i trafikken. Hver køretime har været både lærerig og motiverende. Jeg har tidligere gået på en anden køreskole, men har valgt at skifte til Vestskørskole, og det har uden tvivl været den bedste beslutning. Kan varmt anbefale Osman og hele holdet hos Vestskørsel!
Jeg kan varmt anbefale Vest Køreskole…
Jeg kan varmt anbefale Vest Køreskole og især Lezgin, som har været min kørerlærer og teorilærer. Lezgin er utrolig dygtig, tålmodig og engageret i sin undervisning. I teorilokalet forklarer han tingene på en klar og forståelig måde, og han sørger altid for, at alle forstår materialet, før han går videre. På vejen er han rolig, opmuntrende og rigtig god til at skabe tryghed også når man er usikker. Hele forløbet har været professionelt, lærerigt og samtidig trygt. Tak til Lezgin og Vest Køreskole for en fantastisk oplevelse
Mere end en lærer
Mere end en lærer, lærte hun os alt som en mor til en nyfødt baby. Tak for dit hårde arbejde, min smukke lærer ❤️
Fantastisk oplevelse hos Vest Køreskole
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Vest Køreskole. Jeg havde Lezgin Öcal som kørelærer, og han er virkelig dygtig og god til at forklarer tingene klart. Hele forløbet var professionelt og trygt, og jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Kan helt klart anbefales!
Tryg og professionel undervisning fra start til slut
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem! Jeg havde Serife Deveci som kørelærer, og hun var virkelig den bedste støtte gennem hele forløbet. Hun er rolig, motiverende og utrolig god til at lære fra sig. Man føler sig tryg og forstået, selv når det er svært. Hun tager sig tid til at forklare, og hun giver ikke op før man forstår det. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg – og det er i høj grad hendes fortjeneste. Kan kun give de varmeste anbefalinger!
Fantastisk køreskole med dygtige kørelærer
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Vestkøreskole. Underviserne er både professionelle, rolige og utroligt tålmodige, hvilket gjorde hele forløbet trygt og lærerigt fra start til slut. Teoriundervisningen var overskuelig og godt struktureret, og køretimerne blev tilpasset mit tempo, så jeg følte mig godt klædt på til både teori og køreprøven. Kommunikationen var også i top der blev hurtigt svaret på spørgsmål, og det var nemt at finde tider, der passede.
Jeg kan varmt anbefale Vestkøreskole til alle, der gerne vil have en tryg og effektiv vej til kørekortet.
5 stjerner hele vejen!
5 stjerner hele vejen!
Jeg kan varmt anbefale Vestkøreskole til alle, der vil have en tryg, professionel og effektiv vej til kørekortet. Fra første dag følte jeg mig godt taget imod, og undervisningen var både grundig og nem at forstå. Teoriundervisningen blev gjort interessant med gode eksempler og humor, og det gjorde en stor forskel.
Køretimerne var også helt i top – min kørelærer (osman abi) var utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare, hvad jeg skulle gøre bedre uden at stresse mig. Jeg følte mig hele tiden støttet og tryg bag rattet, og det gav mig selvtillid og motivation til at gøre mit bedste.
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det er i høj grad takket være det dygtige team hos Vestkøreskole. Tak for en virkelig god oplevelse – jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted at tage mit kørekort!
Kesin sonuc
Teori ve direksiyon sinavlarinda basariyla ehliyetimi almami sagladilar.
Rigtig god oplevelse hos min Teori…
Rigtig god oplevelse hos min Teori lærer Osman Og Kørelærer Cemal.
Bestod teori første hug og køreprøven.
Kan klart anbefale vest køreskole.
Finder hurtig prøver og har en rimelig pris.
Har lært rigtig meget og hygget mig gennem mit forløb kan klart anbefale👍🏽💪🏽
Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling til Vest Køreskole og min kørelærer Osman! Jeg har haft en fantastisk oplevelse gennem hele mit forløb og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Osman har været utrolig tålmodig, engageret og professionel, hvilket gjorde mig tryg og motiveret under undervisningen. Han har hjulpet mig med at opbygge mine køreevner ved at give feedback og støtte. Jeg kan varmt anbefale ham til alle der ønsker at tage kørekort!
Bedste kørerlærer
Jeg havde Fatma Turan som kørelærer. Hun er en meget dygtig, tålmodig og venlig kørelærer. Hun forklarede alting tydeligt og gav mig selvtillid bag rattet. Takket være hende føler jeg mig tryg, når jeg kører. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker at tage kørekort!
Kan klart anbefale Vest køreskole Tahir Turan
Kan klart anbefale Vest køreskole Tahir Turan Fra det øjeblik, jeg tog kontakt til køreskolen, gik alt hurtigt og effektivt. Personalet er utroligt hjælpsomme, professionelle og dygtige til deres arbejde. De sørger for en tryg og lærerig oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort…
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Lezgin. Han er en dygtig og engageret kørelærer, der gør undervisningen både sjov og lærerig. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Vest Køreskole er helt klart et godt valg!
Jeg havde en god oplevelse på…
Jeg havde en god oplevelse på køreskolen og havde en rigtig god kørerlærer ved navn Lezgin.
Hvis du har tænkt dig at tage kørekort
Hvis du har tænkt dig at tage kørekort, kan jeg helt klart anbefale onkel Osman. Han er den bedste kørelærer, og du får lærerig kørertimer, samtidig med at du vil føle dig tryg. Jeg bestod teoriprøven og køreprøven på ét hug. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv.
Fik kortet på kun 3 måneder hos Osman
Fik kørekort på 3 måneder ca hos Osman. Alt gik som det skulle og det var en god oplevelse kan klart anbefale til alle der leder efter en god køreskole der tager dig seriøst.
Rigtig god oplevelse hos Vest Køreskole…
Rigtig god oplevelse hos Vest Køreskole med kørelærer Lezgin. Sjov og hyggelig undervisning til køretimerne, ligeledes fokus på seriøsitet til køretimerne så gjorde Lezgin det jeg havde brug for til at kunne føle mig klar til køreprøven
Jeg har taget min kørekort af sødeste…
Jeg har taget min kørekort af sødeste kørelærer Fatma Turan. Hun var så god og dygtig til sit arbejde. Kunne ikke klare det uden hendes hjælp. Det var en fornøjelse tage kørekortet hos Fatma Turan, udover det hun har et smukt hjerte og god personlighed. Hun kan klart anbefales.
Я всем рекомендую эту школу🔥 В 6 лет…
Я всем рекомендую эту школу🔥 В 6 лет меня сбила машина и у меня был страх,но благодаря Фатма,я смогла получить права♥️
Lees meer over geverifieerde reviews.