Vestkøreskole Reviews 260

TrustScore 5 uit 5

5,0

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tahir Turan er manden, forklar tingene roligt og tar tingene med dit tempo, klar anbefaling. Begge prøver bestået første gang 0 fejl til teori og ros til min køreprøve, kunne ikke have klaret det uden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse har været det fedeste! Både teori og køretimerne, de har været så hyggelige! Jeg anbefaler helt klart Osman, hvis du vil have kørekort på første gang og på en hurtig måde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har taget vestkøreskole og kan varmt anbefale den, især min kørelærer Osman öcal. Mange har sikkert hørt ham kan være lidt skrap og hård, men tværtimod. Han var sød, forstående og en lærer, der ku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestået min køreprøve hos Vest Køreskole i Vallensbæk, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til min kørelærer Gürkan. Gürkan giver gode klare forklaringer og skaber ro under køretim... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Vest køreskole er en af de støre køreskoler i københavn som har beligenhed på vestegnen. Vi har mange års erfaring med at drive køreskole og har en meget solid erfaring indenfor pædagogik og undervisning indenfor trafik branchen. Vi har også stor erfaring med helbredsmæssige køretest.

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fremragende køreskole

Fremragende køreskole. Min kørerlærer var Serife Deveci, som var super god til lærer fra sig - og tilpasser hver kørsel efter elevens behov. Alt i alt er jeg super tilfreds!

4 september 2024

Vest køreskole anbefaledes!

Jeg kan helt klar anbefale vest køreskole, det var en fantastisk oplevelse gennem hele forløbet. Både teori og køreplanen gik rigtig godt. Min kørelærer var Fatma Turan og hun sørger for at jeg kom gennem forløbet ordentligt og målet var at bestå! Fatma skaber også god relationer til hendes elever og jeg kan helt klart anbefaler hende som kørelærer. Hun gør alt for hendes elever består og det samme med køreskolen!
Vest køreskole kan helt klart anbefaledes!

27 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oplevelse

Jeg vil gerne dele min oplevelse med køreskolen og min tidligere kørelærer, Osman. Jeg havde Osman som kørelærer, og jeg har aldrig haft en upassende oplevelse med ham. Dog var der flere problemer under min undervisning.
For det første kiggede Osman ofte på sin telefon, mens jeg kørte bil, hvilket ikke kun var distraherende, men også farligt. Jeg følte, at jeg ikke lærte noget fra ham i løbet af mine timer. Desværre ventede han med at forklare tingene ordentligt, indtil jeg havde brugt alle mine kørertimer og skulle betale.

Efter at jeg dumpede min første køreprøve, skiftede jeg heldigvis køreskole og har nu fået en meget bedre oplevelse. KAN IKKE ANBEFALE OSMAN SOM KØRERLÆRER

4 juli 2024

Rigtig god køreskole!

Rigtig god køreskole, fyldt med en masse dygtige lærere. Kan klart anbefales, min kørelærer Osman Öcal underviste virkelig gode teori/køre timer med bl.a sjov og seriøsitet. Osman fik mig til at bestå på under 3 måneder, derfor vil jeg gerne anbefale denne køreskole.

17 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkeligt god og venlig køreskole

Virkeligt god og venlig køreskole. Jeg var mega tryg at være der og bestod første gang på både teori- og køreprøven. Alle lærer er imødekommende. 10/10 oplevelse.

7 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tüm Vest Køreskole ailesine…

Tak til hele familien Vest Køreskole. De er yderst interesserede og erfarne i teoriundervisning og køretræning. De bidrager meget til teori og køreprøver. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget, især lærer Tahir Turan. Tøv ikke med at gå her. Jeg anbefaler det stærkt. Jeg ønsker alle held og lykke :)

7 juni 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.