Schoenen besteld. Halfhoge bruine herenlaars met rits. Beetje vetraagde levering maar verder zeer tevreden. Juiste maat prima pasvorm 👍👍
PASOP!!!!! VEVEFASHION ===== OPLICHTERS Retouradres in China, kwamen we pas achter na de koop (geen informatie hierover op hun website). Vreselijk slechte Chinese dropship kwaliteit. Webshop email... Toon meer
Dit zijn gewoon oplichters. Als je op de website iets besteld, wordt er direct vanuit China rotzooi opgestuurd. Als je het wil terugsturen, moet je een retourformulier downloaden en het product naar... Toon meer
Retouradres in China, kwamen we pas achter na de koop (geen informatie hierover op hun website). Vreselijk slechte Chinese dropship kwaliteit. Webshop emailed niet of nauwelijks terug. Dikke scam, bl... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ze leveren veel later dan afgesproken…
Ze leveren veel later dan afgesproken en geven geen reactie op terugbetaling. Zijn al een maand bezig en nog niets ontvangen buiten mails om opnieuw te leveren. Telefonisch niet bereikbaar.
hier niet bestellen
Het lijkt een Nederlands bedrijf, dacht echt dat ik goed had gekeken, maar het komt gewoon uit China. Nadat je besteld hebt krijg je een paar dagen later een vage mail dat vanwege problemen in het magazijn je bestelling later komt. Het moet bij mij nog binnen komen maar ik houd mijn hart vast. Ik heb dit al vaker gehad en toen was het echt troep. Ik schrijf dit zodat anderen hier niet in trappen.
Koop Here niet
Ik raad dit niet aan. De schoenen zien er in het echt helemaal niet uit zoals op de foto. Het is gewoon goedkope Chinese rommel. De foto gaf de werkelijkheid niet weer. Ik heb een week lang e-mails moeten sturen om een retourformulier te krijgen, omdat ze het me niet meteen wilden toesturen. Ze antwoordden traag en zochten excuses om het niet te geven. En uiteindelijk bleek dat het pakket uit China komt en dat ik de retourkosten zelf moet betalen. Dus de retour naar China kost bijna evenveel als de laarzen. Koop hier niet!