Bedrijfsgegevens

4. Zomerkamp
  5. Touroperator
  6. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Nasza firma to ponad 10 lat doświadczenia z zakresu organizacji kolonii i obozów letnich dla dzieci w wieku od 6 lat do 18 lat. Co roku zrzeszamy kilka tysięcy uczestników biorących udział w naszych wyjazdach. Intensywny rozwój i zainteresowanie ofertą naszych kolonii, obozów i zielonych szkół sprawiły, że już po blisko 4 latach obecności na rynku, spółka ViaCamp powiększyła swój obszar działalności o Kaszuby, gdzie stała się właścicielem Ośrodka Hobbitowego Zielone Wzgórza w Przywidzu. Dzięki zaufaniu naszych klientów stawiamy nowe standardy w organizacji aktywnego i kreatywnego wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Motto naszej firmy jest aktywny wypoczynek, który gwarantuje kreatywne i unikalne programy obozowe.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,5

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Bardzo fajny obóz

Bardzo fajne atrakcje, jedzenie jest bardzo dobre i pokoje są praktyczne. Bardzo miła jest kadra szczególnie pani Lucia, moja wychowawczyni i kierownik.

11 augustus 2026

Uczciwie polecam

Z perspektywy rodzina uważam że obóz przygotowany w pełni profesjonalnie z nastawieniem na zachęcenie dzieci do aktywności oraz z dużym naciskiem na ich bezpieczeństwo.

11 augustus 2025

Super obóz

Super obóz, moje dziecko nigdy nie wróciło tak zadowolone z obozu. Tematyki super, posiłki idealne dla dzieci, bezpieczeństwo na najwyższym poziomie. Córka również w tym roku zapisana! 👍🏽

6 juli 2025

Mega fajne obozy

Mega fajne obozy. Nigdzie dzieciaki nie spotkają się z taką ilością atrakcji jak tam. Podejście kadry również rewelacja. Jestesmy zadowoleni!!

29 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brak realizacji planu obozu

Syn zadowolony jeśli patrzeć na całość obozu, jednak w opisie planu obozu (Via masuria- militarny z ASG) było np. nauka jak przetrwać w lesie, nauka komunikacji radiowej, nauka i planowanie strategii, odgrywanie scenek jak np. odbijanie zakładników z rąk terrorystów itp. Tego w ogóle nie było na tym obozie. Dzieciaki dostawały sprzęt i latały 3h po lesie i tak dzień w dzień. Zachowanie opiekuna grupy, Pani Kasi komentowane było przez innych kadrowiczów i każdy współczuł im takiego wychowawcy. Bezpieczeństwo dzieci było zapewnione w trakcie podróży na obóz i jak i na obozie , dzieci wybawione i najedzone wiec to na plus ale jeśli wybiera się obóz tematyczny to chciało by się aby chodziarz 80% założonego planu było zrealizowane.

28 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wtopa

Pierwszy obóz, z którego córka jest niezadowolona. Kadra/opiekunowie nie mili, obgadywali dzieci, co później i tak dochodziło do nich i było im przykro. Opiekunowie nie wykazali się empatią. Nudno i w złej atmosferze. Nie warto płacić za tak niski poziom kadry i brak zaangażowania.

1 juli 2024

Moge polecić firmę ViaCamp w 100%

Jeżdżę z tą firmą od 2017 roku.
Z każdym rokiem obozy były coraz bardziej wypełnione emocjami, a kadra z każdym rokiem była coraz to bardziej profesjonalna niż w zeszłym. Mimo kilku pomyłek oraz niespodziewanych zmian w pogodzie kadra potrafiła sobie poradzić w każdej sytuacji tak, ze każdy wciąż był zadowolony a plan imprezy był spełniony czasem nawet w 120%

12 juli 2022

Obozy poleciła mi znajoma

Obozy poleciła mi znajoma, zapisalam mojego syna na obóz "Operacja ViaMasuria". Z całego serca mogę dany obóz polecić. Moja pociecha była bardzo zadowolona z zajęć, wychowawcy jak i instruktorzy byli profesjonalni, widać że mają doświadczenie z młodzieżą. Na pewno wyśle tam syna za rok.

26 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?