Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

STORLEK Storleken är inte bra, strumporna känns för stora. Har stel 39 i skor och valde då strumpor 38-42, Känns inte som strumporna stramar kring anklar och ben. Känner mig inte riktigt nöjd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är supernöjd med Viafeet! Deras kompressionsstrumpor är både bekväma och av riktigt hög kvalitet. Jag märkte skillnad direkt – benen känns mycket piggare och mindre trötta efter långa dagar. Mater... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jag har testat flera såna här strumpor innan men dom har antingen varit för hårda eller typ inte gjort nån skillnad alls men dom här, alltså wow. efter jobbet brukar mina ben vara helt slut men... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

Viafeet är ett svenskt varumärke som grundades med en enkel övertygelse: att stöd och komfort inte ska behöva kompromissas. Våra stödstrumpor är utvecklade för dig som är på språng, vare sig det handlar om långa dagar, träning och resor. Alla beställningar skickas snabbt från vårt lager i Skåne (1–3 dagars leverans) och vår svenska kundservice finns alltid här för att hjälpa dig inom 24 timmar.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,1

Alle reviews

71 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

STORLEK

STORLEK
Känns inte som strumporna stramar kring anklar och ben.
Känner mig inte riktigt nöjd.

24 september 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stödstrumporna är sköna men jag undrar…

Stödstrumporna är sköna men jag undrar om de egentligen har någon stödfunktion när de har samma bredd hela vägen. De borde ju vara smalare nedtill, följa benets form. Det känns som om de inte alls stöder vid vristen.

17 september 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mycket krångel f a skicka retur

Mycket krångel f a skicka retur! Firman behåller dessutom 99kr! Av betalade 348kr får jag 200kr i retur! Dålig kundbehandling o strumpona motsvarar inte fotona. Hård smal resår! Tjockare kvalitet än på foton. 😟

25 augustus 2026
Logo Viafeet

Antwoord van Viafeet

Hej Birgitta,

Tråkigt att du känner så.

Har kollat genom vår konversation med dig och för oss stämmer allt.

Vi har en smidig returprocess med en returportal där man enkelt kan skicka in sin retur istället för att mejla oss och inte veta om vi tagit emot mejlet. Jag kan se att du inte lyckades skriva in rätt kod du får för att verifiera att du är du när du skulle logga in i returportalen på ett tag, tyvärr är det inget vi kan göra åt från vårat håll.

Vi tar 99kr för en retur, vilket tydligt står i våra villkor och när man vill returnera.

Alla bilder och videos är på våra stödstrumpor, så alla bilder och videos motsvarar vad våra stödstrumpor är för något.

Mvh,
Svante på Viafeet.