Viaggiare RentReviews

9.298

4,4

Kantoor van verhuurservice was niet aangegeven in de hal van de luchthaven. Lang gezocht naar het kantoortje. Eenmaal gevonden, was het snel geregeld. We kregen een grotere en nieuwe hybride auto dan... Toon meer

Via sunnycars de reservering gemaakt en zo kwamen we bij Viaggiare Rent - Bergamo Airport. Auto stond klaar mooie bijna nieuwe Skoda. Papierwerk al via sunnycars gedaan dus verliep soepel op de luchth... Toon meer

We wilden de auto eerder ophalen ( 08.30 uur ) maar dat kon helaas niet. Kon pas om 10.00 uur. Toen bijna anderhalf uur wachten, dat was jammer van de tijd! De parkeerplaats waar de auto gehaald... Toon meer

Vlot en vriendelijk geholpen door Simone. Zowel bij het ophalen als inleveren van de auto. We kregen voor een schappelijke meerprijs een iets grotere auto met automaat.

1. Autoverhuur

Viaggiare Rent è una giovane e dinamica azienda specializzata nel noleggio a breve e lungo termine di auto e veicoli commerciali. Ci rivolgiamo ad aziende, liberi professionisti e privati, offrendo preventivi immediati per ogni tipologia di veicolo ed attraverso canoni personalizzati riusciamo a soddisfare ogni necessità ed esigenza dei clienti.

Viaggiare Rent - Let's Go!

La nostra missione è fornire il miglior servizio di noleggio ai nostri clienti!
Non offriamo solo un servizio di noleggio a lungo o a breve termine ma cerchiamo di dare il massimo che possiamo per fornire la migliore esperienza di noleggio ai nostri clienti.

Uitstekend

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(9.298)

2.375 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goedkoop is duurkoop

We kregen na lang wachten op onze auto die in de wasstraat zou zijn een andere auto mee. Deze auto was niet volledig volgetankt, maar halfvol. Nadat we 150 kilometer hadden gereden gedurende ons verblijf hebben we voor 35 euro getankt maar de benzinemeter gaf nog steeds aan dat er niet getankt was. De pin transactie was niet voldoende om te bewijzen dat we hadden getankt en we werden dringend verzocht nog een keer te gaan tanken. De twee dames waren erg onvriendelijk. Weer 35 euro in de tank. Nog steeds gaf de benzinemeter aan dat er niet getankt was. Eenmaal aangekomen bij Viaggiare gaf de benzinemeter pas na een tijdje een volle tank aan. We konden mailen met onze klacht en zouden geld retour krijgen. We hebben dit gedaan, maar we hebben nooit meer iets gehoord.

14 juni 2026

Elk jaar boeken we een wagen in…

Elk jaar boeken we een wagen in Alghero. Dit jaar de eerste keer via Viaggiare Rent. Met voorsprong de slechtste service van de luchthaven. Mevrouw had weinig goesting om te werken. Te lang moeten wachten op de auto bij ophaling, bijna 1u, en bij afleveren wagen nog eens 30 minuten. Daarbij kregen we een 'penalty' omdat de wagen niet hetzelfde brandstofniveau had als opgehaald. We wilden dit direct bijbetalen maar dit kon niet zonder boete.
Wagen was ook niet proper en zat onder de blutsen en krassen.

13 juni 2026

Auto met halve gevulde tank meegekregen…

Auto met halve gevulde tank meegekregen en geen ruitenwisservloeistof. Levensgevaarlijk als je een vieze voorruit hebt. Bewijs van tanken en foto’s van begin- en eindstand voldoen niet volgens de heksen van dit bedrijf. Lange wachttijd bij halen, auto zou in de wasstraat staan. Na lange wachttijd bij receptie ineens een andere auto gekregen.

14 juni 2026

Hele slechte ervaring mee

Hele slechte ervaring mee. Geboekt via Sunnycars ofcourse kun je van te voren weten dat het “the cheapist car rent” zou zijn. Nou niet dus. Dit zijn van die Italiaanse mafioso’s die je naderhand van die enorme boetes toe sturen en waarvan je geen uitleg what so ever krijgt! Wij gaan echt weer terug naar Hertz daar weet je van te voren hoe en wat. Schandalige praktijken zijn dit.

3 april 2026

Terry

Terry
Zeer goede service
Alles veloopt heel goed volgens afspraak
Zeer vriendelijke mensen zoals Terry, ….

20 april 2026

Antwoord van Viaggiare Rent

Thank you very much for your positive review! We’re glad to hear you enjoyed our car rental service. We hope to see you again soon.
Viaggiare Rent

Terry heeft ons goed geholpen en we…

Terry heeft ons goed geholpen en we hadden een nieuwe auto!

29 maart 2026

Antwoord van Viaggiare Rent

Thanks a lot for the great review! We’re happy everything went smoothly with your rental. Hope to see you again soon 🚗✨

Good service

Good service, perfect car, Nice crew!

21 maart 2026

Very nice service !

13 maart 2026

Goede en vlotte service.

Goede en vlotte service.
Een shuttle naar en terug luchthaven en verhuurbedrijf, alles in orde

22 februari 2026

Antwoord van Viaggiare Rent

Thank you for your kind feedback! We’re happy to know you had a great experience with our car rental service. Safe travels and see you next time!
Viaggiare Rent

Hele goede kwaliteit auto voor een…

Hele goede kwaliteit auto voor een mooie prijs. Super surves

8 februari 2026

Antwoord van Viaggiare Rent

Grazie di cuore per il suo feedback! È un piacere sapere che la sua esperienza con il nostro noleggio auto sia stata positiva. A presto e buon viaggio!
Viaggiare Rent

Gehuurde auto eerste dag deed de auto niets meer

Gehuurde auto in Italie /Pescara ging eerste dag al kapot. We hebben alles zelf moeten regelen van monteurs zoeken, afslepen regelen, andere auto huren en vervoer naar nieuwe verhuurder. De verhuurder Viaggiare Rent geeft geen gehoor, alles behalve service of behulpzaam.
Betaalde huur krijgen we niet terug, de extra gemaakte kosten krijgen we niet terug en bovenal de service..
we konden terugkomen, auto was kapot dus hoe???, om een andere auto bij ze te huren tegen betaling..

19 september 2025