Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfin kundeservice. Jeg var lidt sent ude med fødselsdagsgaver, men Vicca læste min besked, og min ordre var fremme dagen efter. Tak for det! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Vicca.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte høreværn til børnene på…

Jeg bestilte høreværn til børnene på mit arbejde. Havde ikke fået tastet EAN-nummer på. Ringede til kundeservice og fik hjælp med det samme og min pakke ankom inden for 2 dage.

Så jeg er meget glad og tilfreds. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler der.

3 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering. Pris og kvalitet hænger fint sammen. Vi har haft en enkelt ring, som gik i stykker (måske pga. for ivrige fingre), men igen til 40 kr., så bestiller man bare en ny, når datteren er vild med den😉 Vi har mange dimseting efterhånden😁

1 september 2025

Høj service fra Camilla

Høj service fra Camilla!
Jeg bestilte en håndfuld forskellige sanseting og bidelegetøj fra Vicca og modtog dem meget hurtigt. Bidetingene fra Ark er virkelig gode og høj kvalitet og dem kommer vi til at købe igen.
En af de andre ting jeg købte, synes jeg ikke levede op til mine forventninger for kvalitet. Jeg skrev til Camilla og samme dag fik jeg en venlig mail retur og produktet returneret. Det må jeg sige er god service!

4 september 2025

God kundeservice

Min pakke blev leveret til afhentningssted, hvorfra jeg fik en e-mail med fristen for afhentning. Da jeg har vanskeligheder med min hukommelse og e-mails hurtigt bliver begravet i andre e-mails, kom jeg 2 dage for sent til afhentningssted.

Jeg skrev til Camilla, som svarede lidt sent pga bøvl med deres e-mail
system. Derfor sendt hun pakken afsted til mig igen, uden ekstra gebyr til mig, som undskyld for den lange svar tid. Det synes jeg var en god måde at håndtere det på. Tak!

17 augustus 2025

Meget tilfreds

Virkelig hurtig levering, vi havde pakken dagen efter, og produkt af lovet kvalitet. Jeg er meget tilfreds. Tak for det.

4 april 2025

Købsoplevelse

Købte en tyngde/sanse bamse til hver af mine børn (3stk).
Ingen problemer med forsendelse.
Vi har desværre fået en bamse der går op i en sygning samme dag men vi oplever desværre det ikke er muligt at komme igennem til kundeservice på trods af flere henvendelser på mail.

Efter at have lavet anmeldelse herinde, kom jeg i kontakt med Vicca og der var ingen problemer med kundeservicen, har derfor ændret min anmeldelse 🌸

28 maart 2025
Logo Vicca.dk

Antwoord van Vicca.dk

Kære Sofie.

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du har valgt vores sansebamser til dine børn!

Jeg er rigtig ked af at høre, at den ene bamse er gået op i syningen så hurtigt – det skal selvfølgelig ikke ske. Og jeg er især ærgerlig over at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Jeg har gennemgået min mailboks grundigt, men kan desværre ikke finde nogle henvendelser fra dig, så noget tyder på, at din mail måske ikke er kommet igennem.

Vil du ikke være sød at prøve igen og sende mig en mail på camilla@vicca.dk – gerne med et billede af fejlen? Så finder vi selvfølgelig en løsning hurtigst muligt.

Tak igen for at gøre os opmærksom på problemet – vi sætter stor pris på feedback, så vi kan blive bedre.

Camila / Vicca.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.