2,5

Slecht

Waarschuwing: Meerdere klachten bij Register Belastingadviseurs

Let op het opvallende patroon in reviews (op Google Maps): overdreven lyrische 5-sterren reviews, tegenover gedetailleerde 1-ster ervaringen met concrete klachten. Trek je eigen conclusie.

Mijn ervaring (mei 2024 - oktober 2025):

- Betaald voor diensten die niet of onvolledig geleverd werden
- Cruciale deadline gemist zonder waarschuwing, met extra kosten tot gevolg
- Generieke adviezen met feitelijke fouten
- Gefactureerd voor niet-geleverde werkzaamheden
- Geen erkenning van fouten of compensatie aangeboden

Werkwijze die ik heb ervaren:
Werkt enkel op voorschotbasis. Levert vervolgens ontoereikende of geen resultaten, waarna een volgende factuur volgt voor 'aanvullend' werk. Dit patroon herhaalt zich totdat de situatie escaleert en de klant zelf de stekker eruit trekt.

Meerdere klanten hebben vergelijkbare ervaringen gemeld. Ben je ook gedupeerd? Ik coördineer contact tussen gedupeerden - te vinden op LinkedIn.

27 oktober 2025

Vijzelman Fiscaal advies, NIET DOEN!

Ik ben met de heer Vijzelman bijna drie jaar in strijd geweest om bij de Raad van Tucht mijn bezwaar te maken. Hij is daar veroordeeld en voor 3 maanden geschorst. Hij is chaotisch en niet te vertrouwen. Denk goed na of U met hem zaken doet. Ik hoop u beschermd te hebben voor onnodige kosten.

17 maart 2026

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING: Deze man is, eindelijk, voor 3 maanden GESCHORST door de Raad van Tucht/Raad van Beroep van het Register Belastingadviseurs. Dat is een forse maatregel. Er lopen nu nog tenminste 2 klachten bij de Raad van Tucht. Inmiddels is er een GROEP VAN 10 GEDUPEERDEN die elkaar via de reviews gevonden hebben. Naar ik vrees het topje van de ijsberg!
Alle betrokkenen herkennen hetzelfde patroon bij de heer Vijzelman: hij geeft geen antwoord op vragen en/of geeft aantoonbaar onjuiste informatie, declareert de hoofdprijs voor uren die hij niet kan/wil verantwoorden (alleen tegen betaling!🤷‍♀️), hij schrijft onbegrijpelijk en/of slecht Nederlands, werkt met chaotische papieren dossiers, vraagt voortdurend uitstel aan, is en blijft overtuigd van zijn eigen gelijk (zelfs als je hem zijn zijn ongelijk onomstotelijk aantoont). Hij blijft factureren, maakt niets af, zadelt je op met een chaos en (in mijn geval) boeterente, vergeet termijnen maar.....het is nooit zijn fout!
Datzelfde patroon herhaalt zich vervolgens in de klachtenprocedures. Reeds in december 2024 is er een uitspraak geweest van de Raad van Tucht maar deze heeft hij weten te traineren tot half maart van dit jaar!
Ondertussen sommeert hij mij (en anderen) de review te verwijderen door te dreigen met een dwangsom en juridische blabla, schendt hij met regelmaat zijn geheimhoudingsplicht en probeerde hij met manipulatieve mails de aangespannen zaak tegen hem tegen te houden.
Bent u ook gedupeerd, lees dan vooral ook de review van Boris Arkenaar op google reviews en sluit u desgewenst via LinkedIn aan bij ons app-groepje. De verhalen die ik hoor zijn schrijnend. Er is zo enorm veel leed aangericht, niet alleen financieel maar ook emotioneel. Een klacht bij de Raad van Tucht dient geen persoonlijk belang, want je krijgt er je geld niet mee terug. Maar deze man móet gestopt worden! Er mogen niet nog meer mensen de dupe worden.
(Laat u overigens niet misleiden door zijn mooie site. Hij heeft geen bureau op de Zuidas maar huurt gewoon een kamertje als hij een afspraak heeft. Er is geen team, geen secretaresse, niets. De prijs die hij ooit gewonnen zou hebben met zijn bureau, won hij in 2008 als student, samen met drie andere studenten. De lyrische reviews zijn van bevriende connecties en verschenen opeens nadat er negatieve reviews werden gepost. Zo kan ik nog een tijdje doorgaan.)

23 april 2026

Waarschuwing

Een zeer slechte, teleurstellende ervaring. Werkt alleen op voorschot basis, is chaotisch en niet gestructureerd en levert niet volledig conform opdrachtbevestiging. Er lopen inmiddels een aantal tuchtraad zaken tegen hem bij het Register Belastingadviseurs. Declareert ook uren voor bv het lezen van het ingevulde online contactformulier en het kennismakingsgesprek terwijl er nog geen overeenkomst tot stand is gekomen. Er zijn inmiddels een aantal mensen die soortgelijke ervaringen hebben die met elkaar een groep hebben gevormd. Dus trek uw eigen conclusie.

30 april 2026

Is dit jouw bedrijf?