Min bil ville ikke starte . Medarbejderen var her på 30 min..maks. Han fik startet bilen og sagde jeg mindst skulle kører 30 min. På Motorvejen/ hovedvejen. Min benzin måler stod på min.. så skul... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
På alle måder en god oplevelse i en træls situation med en punktering. God information fra telefonisk henvendelse til der kom en Viking bil med mand. Denne person var i top; positiv, venlig, faglig o... Toon meer
Bestilte via link, 3 min efter blev jeg ringet op, da det ikke var akut, bestilte vi vejhjælp mellem 10-12 11.15 ringede chaufføren, at han var her om 15 min. Han forsøgte, at lave dækket, men det... Toon meer
Jeg ventede halvanden time, men det var vist en travl dag. Super venlig og undskyldende support i telefonen, og mekanikeren eller hvad ham som kom og hjalp nu er var effektiv, undskyldende og bare e... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Nordens største vejhjælpsudbydere. I 2024 håndterede Viking 500.000 assistance i hele Norden. Ring 80 600 600 - uanset årsag. Vi hjælper dig trygt og sikkert videre i alle situationer.
Contactgegevens
Valseholmen 5, 2650, Hvidovre, Denemarken
- +45 80 600 600
- viking@vikingdk.com
- vikingassistance.dk
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Relativ kort ventetid
Relativ kort ventetid, under en time, sød og venlig ung mand, der formåede at løse problemet med punktering
Ekstra meget Service mindede medarbejder .
Min benzin måler stod på min.. så skulle have benzin på.. turde ikke slukke bilen...
.. medarbejderne havde ikke andre opkald så han kørte bagefter mig ned til tanken ..hvis nu bilen ikke ville starte igen.. virkelig meget trygt for mig .. Tusind tak til medarbejderen fra Ikast ..
Assistance 👍🏼
11.15 ringede chaufføren, at han var her om 15 min.
Han forsøgte, at lave dækket, men det var ikke muligt.
Så han transporterede ned til vores værksted, HD autoteknik i Solrød.
Datter fyldte benzin på diesel bilen
Service var god. Men hvorfor var han ikke med i vejens helte
Perfekt. Kom til tiden.
Perfekt. Aftale assistance hos COOP Forsikring kundeservice. til lørdag den 19 april. Hjælp ting3de ca. 20 min. før ankomst og kom til tiden. Problemet blev løst. Venlig ung mand, der også besvarede spørgsmål.
Den mest effektive og hurtige mand og…
Den mest effektive og hurtige mand og med humor. Jeg tror han hed tuller eller kuller. Mvh Charlotte Deleuran. Kan varmt anbefale servicen.
Super go’ service og fejlfinding 😉
Rigtig god assistance
Rigtig god assistance med bilen og gav god info om hvad man kunne gøre får at undgå det igen
Super hurtig og professionel service
Super hurtig og professionel service
Ventede 4 timer på vejhjælp
Ventede 4 timer på vejhjælp - har vejhjælp igennem min forsikring og sender som det første en klage i morgen - virkelig dårlig service!
Meget store efektivitet og hurtighed i…
Meget store efektivitet og hurtighed i hjælp !
super hjælp ved punktering
Venlig assistance i telefonen, hurtig responstid og meget venlig og professionel hjælp med bilen.
En rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales
God service👍
Skulle have bil på værksted pga…
Skulle have bil på værksted pga motorfejl. Blev ringet op med det samme og bilen blev hentet og bragt på værksted alt klaret på få timer.
Knivskarp
Hurtig, saglig og faglig vejhjælp!
Kunne ikke ønske mig en bedre og mere kompetent behandling af min henvendelse end den jeg fik :)
Knivskarp! Sådan skal det gøres !
Godt
Jeg ventede halvanden time, men det var vist en travl dag.
Super venlig og undskyldende support i telefonen, og mekanikeren eller hvad ham som kom og hjalp nu er var effektiv, undskyldende og bare en flink fyr. 4 stjerner pga den øgede ventetid
hurtig på plads kompetent indsats og…
hurtig på plads kompetent indsats og godt humør
Super hurtig assistance
Super hurtig assistance. Opgave lagt ud til en en anden er i nærhed og tager opgaven problem hurtig løst rigtig god service, super god oplevelse
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.