Bedrijfsgegevens

1. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Vi er en luksuriøs flyttefirma baseret i hjertet af København, hvor kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Hos Vikingeflyt er vi dedikerede til at give vores kunder en førsteklasses oplevelse, uanset om det er en privatflytning, erhvervsflytning eller en specialflytning.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

En dejlig oplevelse

Tre meget engageret personer stod for flytningen.
De arbejdede meget effektivt og var i strålende humør.
Hvis de var i tvivl spurgte de hvilket er meget betryggende for os.
De holdt sig inden for den tidsramme vi havde regnet med.
Intet af vores indbo blev ødelagt. Kort sagt kan vi anbefale viking flyt med fem stjerner

20 maart 2026

Hele forløbet var udmærket

Hele forløbet var udmærket. Alt til tiden, ikke en eneste skramme eller ridse. De 3 unge mænd (1 polak, 1 halv polak/halv italiener og 1 rumæner) var så omhyggelige og koncentreret til arbejdet men de var også meget flinke og friske på small talk undervejs.
Kraftig anbefaling herfra

24 november 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse, alting fungerede, kundeservice og flyttemændene var simpelthen så søde - stor tak til flyttemand Marian for at få alle vores ting flyttet hurtigt og nemt 👍🏻

5 augustus 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at både vores flyttemænd og kundeservice kunne gøre flytningen nem og effektiv. Vi giver bestemt Marian videre, at hans indsats blev lagt mærke til – han vil blive glad for rosen.

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oplevede desværre at få smadret vores…

Oplevede desværre at få smadret vores TV og ridser i spisebord under transporten, som firmaet ikke vil tage ansvar for eller erstatte. Vil
Absolut ikke anbefale til andre!

14 juli 2025

Hej Stephanie,

Vi forstår godt din frustration. Desværre kan vi som udgangspunkt ikke tage ansvar for elektronik, da vi ikke har mulighed for at teste eller sikre, om det fungerede korrekt før flytningen. Dette fremgår også tydeligt af vores betingelser.

I forhold til spisebordet har jeg været i dialog med vores flyttemænd, og de oplyser, at bordet var pakket ind i flere lag, og at der allerede var en skade på bordet inden flytningen. De fortæller også, at de gjorde dig opmærksom på dette undervejs, og at alle tre flyttemænd kan bevidne dette. Du gennemgik desuden alle møbler, inden du underskrev papirerne. Vi har derfor desværre ikke yderligere dokumentation, der kan understøtte et erstatningskrav.

Vi beklager naturligvis, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uærlige

Vær opmærksom på at blive bedt om at betalte 3000 kr hvis flyttefolk mener det bliver for tungt . Skal falde konttant ellers tager de ikke dét hele med. Denne oplevelse er på flytte manden / chauffør. Ikke på selve firmaet som har været meget reelle.

30 mei 2025

Hej Bo,

Tak fordi du har delt din oplevelse. Vi er kede af at høre, at der har været problemer, men vi kan desværre ikke genkende den situation eller finde den pågældende flyttemand/chauffør i vores system.

Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvis du kan kontakte os direkte med yderligere oplysninger, så vi kan få klarlagt, hvad der er sket.

God service!

Jeg kan helt klart anbefale Vikingeflyt!
Kundeservicen var helt i top, og flyttemændene var både søde og meget effektive.

21 maart 2025

Hej Zahraa,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du har haft en positiv oplevelse med både vores kundeservice og flyttemænd. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med dygtige

Super god oplevelse med dygtige, venlige og effektive flyttemænd. De var så dygtige til at pakke bilen at det kun blev til en tur og derudover hjælp de med at få rykket rundt på møbler og bortskaffelse af andre ting. Vi kan varmt anbefale Vikinge flyt flyttefirma

22 november 2024

Hej Ali,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores dygtige flyttemænd. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med både flytning, omrokering af møbler og bortskaffelse af ting, så hele opgaven kunne klares på én tur. Din anbefaling betyder meget for os!

Rigtig venlige flyttefirma

Rigtig venlige flyttefirma
Fleksible
God hjælp.
Effektive

26 september 2020

Hej Diana,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede vores flyttemænd som venlige, fleksible og effektive. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Vikingeflyt

Lees meer over geverifieerde reviews.