Viksjø Reviews 59

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolute Empfehlung! Ich habe jahrelang so ziemlich alles ausprobiert und rein gar nichts hat geholfen. Über Hammer Tabletten Kuren vom Hautarzt mit üblen Nebenwirkungen über Cremes und Salben.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Durch die Einnahme der Probiotics Tabletten ist die Rötung meiner Haut, speziell Nase und Wangenpartie deutlich zurück gegangen.Auch habe ich keine kleinen Pickelchen mehr auf meinen Wangen. Ich kann... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både jeg med rosacea og min datter med voksen acne har benyttet Majas bakterier i ca 3 måneder. Ingen af os har haft en flottere hud. Jeg har døjet med min hudsygdom i ca 40 år og har både taget m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er imponeret!! Jeg har døjet med atopisk eksem hele mit liv og vant til at bruge hormoncremer dagligt. Jeg har prøvet så meget uden held, men siden jeg startede behandling med Perform Probiotics... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Maya Viksjø har selv rosacea, og har udviklet et probiotika hun sælger under navnet Perform Probiotics. Vælg imellem løse bakterier i bøtte, til at rør ud i vand eller kapsler.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Durch die Einnahme der Probiotics…

Ich kann Euch empfehlen Maya‘s Produkt unbedingt einmal auszuprobieren!

19 juni 2023

Creme der virker!!!

Jeg har for nyligt desværre fået rosacea, og har prøvet mange, og dyre cremer uden held. Faldt tilfældigt over Viksjø og købte den skønne creme. Jeg var hårdt ramt med små sår og rødme, men efter 1 uges brug var min hud fin igen. Nu bruger jeg den kun engang om ugen om natten Har lige købt den nye dagcreme, og glæder mig til at bruge den. Super produkt til en yderst fornuftig pris. Kæmpe anbefaling herfra!

16 juni 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ingen penge retur på creme!

Jeg har udelukkende købt cremen, hvilket ankom hurtigt og med god service hele vejen - dog slog jeg kraftigt ud af cremen og har desværre fundet ud af efterfølgende, at det udelukkende er bakterierne man kan få pengene tilbage på, hvis det ikke har nogen effekt, og ikke cremen!

Men god service ellers!

21 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste der er sket mig

Det bedste der er sket mig - min hud er blevet 100% normal igen. Jeg spiser stadig ikke gluten og laktose - og drikker ikke rødvin - desværre, men hold da op, hvor er jeg glad når jeg rører min hud. Og Mayas service er top notch - personlig og venlig. Tak Maya

31 maart 2023

Absolute Empfehlung!

Absolute Empfehlung!
Über Hammer Tabletten Kuren vom Hautarzt mit üblen Nebenwirkungen über Cremes und Salben. Nichts half.
Ich nehme die Darm Bakterien regelmäßig mit Pausen zwischendurch und meine Haut ist komplett beruhigt und ich bin der glücklichste Mensch der Welt. Jeder Betroffene kann das sicherlich nachvollziehen und weiß sowie sehr man unter Rosaczea leiden kann.
Die Creme ist übrigens auch sehr zu empfehlen. Diese ist sehr reichhaltig und ergiebig. Diese benutze ich immer abends.
Lieferung erfolgt schnell und ich bestelle wegen den Versandkosten immer gleich mehrere Packungen.
Danke Maya deine Bakterien haben mein Leben auf positive Weise verändert

11 maart 2023

Super effekt

Jeg har brugt kapslerne i et par uger nu, og jeg begyndte at se en forskel allerede efter ca. 5 dage.
Og nu er rødmen reduceret betydeligt og jeg har meget færre pabler i huden. Jeg glemte kapslerne tre dage i træk, og det syntes min hud tydeligvis ikke om - det blev dog hurtigt pænt igen, da jeg fik startet op igen. Men det vidner i hvert fald om at det har en effekt!
Cremen er jeg også glad for at smøre i ansigtet til natten - dejlig fugtgivende, og det er rart at vide at man smører noget sundt i ansigtet.

7 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service nogensinde :)

Fik leveret både kapsler og creme dagen efter bestilling. Min rosacea er forværret en del, og efter 3 uger er der ingen bedring. Skrev for råd og fik et godt svar, og anbefaling om ikke at købe flere samt pengene retur med det samme :-D Er ærgerlig over at min krop ikke bryder sig om bakterierne, men tusind tak for den gode service!

22 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu brugt Majas viksjø kapsler …

Jeg har nu brugt Majas viksjø kapsler i et lille års tid. Jeg bruger meget tid og penge på min hud og intet er bedre end kapslerne. Jeg får fast laserbehandling og receptcremer mod rosacea, men alle de behandlinger har ingen værdi uden Viksjø. Jeg prøvede at stoppe med kapslerne i 3 måneder fordi jeg troede det var mine 1500 krs månedlige behandlinger, der var grunden til min forberede hud, det var det ikke. Man kunne tydeligt se hvordan rødmen kom tilbage i mit ansigt, da kapslerne var helt ude af kroppen. Jeg gik igang igen og inden for 14 dage, var min hud næsten igen som perlemor.
Jeg er adopteret sydkoreaner og i forhold til de vejrforskelle der er i Danmark, så smadres min hud fuldstændig, og det er stort set hele året pga. varme og kuldeskift. Samtidig lider jeg også af Asien blush.
Jeg havde på et tidspunkt en så perfekt hud, at alle troede jeg havde makeup på (det bruger jeg ikke). Jeg er nu gået i gang med viksjøcremen og inden for 2 dage var min hud i forhold til fugtighed perfekt. Ikke engang receptcremen kunne klare det Mayas nye creme kan.
Jeg er SÅ taknemmelig for at have prøvet denne kur og jeg håber alle, der døjer med et nederen rødt ansigt også prøver denne behandling.

1 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige bestilt cremen❤️ glæder mig…

Har lige bestilt cremen❤️ glæder mig inderligt til at modtage den, intet som intet! virker mod min roccasea ansigt og hals,bliver blot mere rød bumser/ sår virkelig trist.
Bliver vildt glad for at læse alle de positive anbefalinger, mærker det er en god beslutning at købe cremen💅🏻

31 januari 2023

Har nu spist kapslerne i 3 måneder

Har nu spist kapslerne i 3 måneder, og det er en fantastisk forandring jeg har fået. Før brændte min hud konstant, og var rød. Idag brænder det næsten aldrig mere, kun få gange når jeg har spist for meget sukker, men slet ikke som før jeg startede med kapslerne. Min hud er langsomt blevet lysere, så jeg ikke bruger dækcreme mere. Jeg synes at det er et fantastisk produkt, som jeg varmt kan anbefale andre med rosacea at prøve…. Når man bestiller fra Viksjø så kommer varerne lynhurtigt, altid dagen efter.

19 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektive produkter og lyn hurtig…

Effektive produkter og lyn hurtig afsending, så man har produkterne dagen efter. Min rosacea er fuldsætndig i ro. Har været glad for bakterierne, men nu bruger jeg kun cremen, da min rosacea er helt i ro, og får dagligt ros for min hud.

22 september 2022

Antwoord van Viksjø

Hej Katrine. Hvor er det fantastisk at høre. Tak for din feeback.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min rosacea er ikke forsvundet men…

Min rosacea er ikke forsvundet men klart meget bedre. Huden er ikke så inflammeret. Jeg fortsætter med både kapsler og creme.
Bedste creme nogensinde til mit ansigt.
Bruger den også på hals og håndrygge

20 september 2022

Hej Gitte.
Tak for dine ord, jeg er glad for at du er glad for dit produkt, også selvom det ikke 100% har fjernet alle dine rosacea symptomer. Jeg håber virkeligt for dig at du hen over tid får lov til også at slippe af med de sidste gener.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for den virkning som…

Er så glad for den virkning som pillerne med probiotica har haft på min rosacea. Efter en månedstid på pillerne behøver jeg ikke længere de medicinske cremer, som jeg næsten dagligt måtte benytte, specielt om sommeren. Kombinationen af cremen, solbeskyttelse og de gode råd jeg har kunnet læse på hjemmesiden og bloggen har befriet mig fra de generende udbrud af eksem og kløe/svie i ansigtet.
Senest er jeg nu ved at prøve cremen af fra Viksjø. Den er fed og drøj i brug, og den kan faktisk berolige, hvis jeg mærker der er et udbrud på vej (hvis jeg har glemt solbeskyttelse)
Jeg kan give min bedste anbefaling af Viksjø!

6 september 2022

Hej Hanne.
Hvor er det fantastisk at høre, og tak for de meget flotte ord, det værdsætter jeg virkeligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og virksomme produkter

Virkelig god service, hurtig levering og virksomme produkter. De varmeste anbefalinger herfra. :-)

2 augustus 2022

Kære Trine
Mange tak for din anbefaling, det varmer virkeligt :-)

Maya

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et produkt der virker! Jeg har nu taget Viksjø’s probiotika i…

Jeg har nu taget Viksjø’s probiotika i lidt over 3 måneder og har oplevet en helt fantastisk effekt på min hud! Jeg har døjet med Rosacea i over 15 år og har brugt utrolig mange penge på mange forskellige hudplejesystemer som har lindret lidt på hudsygdommen (rødmen og knopperne har disse systemer ikke rigtig virket på). Laserbehandling + medicinsk creme har som det eneste virket/lindret på symptomerne. Efter tre måneders probiotika har jeg nu sådan en ro i mit hud, jeg har ingen rødme eller knopper/bumser og jeg bruger nærmest ingen make-up til at dække min hud længere. En kæmpe befrielse ! Jeg kan kun anbefale dette produkt og jeg vil for altid tag dette tilskud, for jeg skal ikke tilbage til mit tidligere hudtilstand.

26 juli 2022

Antwoord van Viksjø

Stor tak for at du valgte at dele din erfaring med Perform Probiotics - dine ord betyder mere end du aner.

Tarmproblemer

Jeg har ikke hudproblemer men en irritabel tyktarm. Jeg har i mange år prøvet alt muligt uden at mine tarmproblemer har ændret sig. Nu har jeg taget pillerne i et års tid og har kun haft nogle få uheld med ukontrolleret tarmafgang. Det har givet mig et helt andet livsindhold. Hurra for Probiotics. Vh. Anne-Marie Thalund

30 juni 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ingen effekt overhovedet på min…

Ingen effekt overhovedet på min hudsygdom GA
Men hurtig levering og opfølgning fra Maja
Jeg undre mig at ingen har givet rewiew i 2022 ?

25 juni 2022

Antwoord van Viksjø

Hej Jessie. Tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at produktet ikke virkede på din hudsygdom. Mange oplever effekt, men langt fra alle, da der desværre ikke findes et enkelt produkt der kan hjælpe alle - selvom jeg ville ønske det af hele hjertet.
Dette er også grunden til at jeg tilbyder at man kan få pengene tilbage for købet hvis ikke man oplever nogen effekt, så hvis du sender mig en email på maya@viskjo.dk, med dit ordrenummer, så sørger jeg for at refundere dit køb.

Bedste hilsner, Maya
PS: Der er en hel del reviews fra 2022 - måske har du fået sorteret efter ældste anmeldser?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service, lette og overskuelige bestillingsmetoder dertil fantastiske og personlige opfølgninger.

25 juni 2022

Antwoord van Viksjø

Hej Charlot - tak for de flotte ord :-)
Bedste hilsner, Maya

Lees meer over geverifieerde reviews.