Bedrijfsgegevens

1. Leverancier van schoonmaakproducten
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Lampenwinkel
  4. Stofzuigerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Your expert partner for perfect homecare ➣ makes your housework easier. Vileda supplies household cleaning products: ✓cleaning robots ✓mops ✓cloths ✓brooms ✓gloves ✓scourers for your home.✿

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel mod køb af Turbo moppe

Jeg har købt en Vileda Rotary mop.
Den lever på ingen måde op til min forventning.
Vride funktionen efterlader en så våd moppe at gulvet sejler og skal eftertørres med en klud.
Jeg har kontaktet Vileda, som svarer at, baseret på min forklaring, er spanden sandsynligvis defekt.
Jeg skal kontakte den forretning hvor sættet er købt (Proshop), og vende tilbage hvis jeg får problemer.
Iflg Proshop er det sådan denne moppe fungerer (altså med så meget vand på gulvet at det sejler)
Jeg kontakter så igen Vileda, som fuldstændig ignorere mine mails. Jeg har rykket for svar flere gange, men der er ingen respons.
Moppen kan kun bruges hvis jeg vrider den med en hånd.
Ærgerligt at jeg ikke bare købte en billig model, hvor moppen vrides manuelt i en kurv.

1 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ultramax moppesæt - uha hvor ringe!

Købte et ultramax moppesæt i SuperBrugsen til 350kr, og har afprøvet det en gang -> Hold da k... noget l...

Teleskopskaftet kan ikke holde fast, og skal hele tiden justeres, det er simpelthen det værste bras, og jeg har ondt i ryggen nu. Spanden var OK, resten kan smides ud, virkelig penge ud af vinduet!

Produkt kan absolut ikke anbefales

1 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk fra Vileda

Jeg har købt en Vileda Pet for 15 måneder siden og forleden ville jeg bestille et nyt cover fordi det gamle er gået i stykker. Tænk engang, man kan ikke få reservedele længere, fik jeg at vide hos Vileda Danmark, jeg kan godt købe maskinen på flere hjemmesider men man kan ikke købe dele til den så jeg vil bare sige hold dig langt væk fra Vileda de vil godt have dine penge men så snart det gør galt er der ingen hjælp at hente....

22 oktober 2025

Vileda

Vileda Rotary mop
Fuldstændig uduelige, moppen bliver ikke vredet i spandens vrider og er fuld af vand hele tiden. Penge ud af vinduet - KØB DEN IKKE

2 oktober 2025

Elendigt produkt

Elendigt produkt
Mikro-mobben klumper sammen, og man kan ikke føre stang med mobben frem og tilbage uden at plasten skraber hen ad gulvet
Fladmobberne er ok, men den runde og spanden til at vride mobben er penge ud ad vinduet

8 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Den nye vileda fladmoppe

Har haft en fladmoppe i meget lang tid (mindst 10 år) og besluttede at købe en mere (så jeg har en til sæbevand og en rent vand).
Den nye moppes stang skal samles af 3 dele. Den falder jævnligt fra hinanden og kan ikke justeres i højden, så den passer ikke til mennesker over 160 cm.
Den vasker egentlig ok men skal manuelt trykke moppe ud/ind, hvor den gamle bare skal have en ryk med moppe så klikker den sig selv ud/ind

19 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunne jeg give 10 stjerner havde de…

Kunne jeg give 10 stjerner havde de fået det.

Jeg skrev en mail til dem angående en defekt produkt, hvor jeg desværre ikke havde kvitteringen. Den sødeste og mest imødekommende Katarina svarede tilbage.
Inden for en uge har jeg fået mit produkt erstattet. Så derfor mindst 10 stjerner her fra.

18 januari 2025

Super service:-)

Jeg henvendte mig til Vileda via deres hjemmeside, da et produkt var gået itu. De sendte straks erstatning for produktet uden yderligere diskussion. Det kalder jeg super service:-).

8 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nok det værste moppesæt jeg endnu har…

Nok det værste moppesæt jeg endnu har spenderet 400kr på.
Vridefunktionen fungerer slet ikke og moppedreng forbliver tung og drivvåd. Mit nye trægulv tager over en time at tørre selv om man vasker forsigtigt uden tryk. At vridefunktionen har tre trin i pedalen er helt til grin.
Derudover sidder skaftet ikke godt fast og man skal konstant justere det.
Som andre udtrykker det, skulle man tro det var et sæt som legetøj til børn.

Moppe og spand er derfor ikke brugbar og lige til at smide ud, hvis man vil holde sine gulve pæne.

Vileda var stort engang. Det er længe siden og ses på manglende kvalitet.

Jeg kan bestemt ikke anbefale nogle at købe Pro sættet.

25 oktober 2022

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Kontaktede vileda.dk and hvor jeg kunne købe et nyt batteri til min Vileda robot støvsuger, da batteriet var færdig.
Støvsugeren var købte hos robot eksperten, men de kunne ikke levere et nyt batteri.
Vileda sendte et nyt batteri til mig kvit og frit

26 april 2022

Ignorerer deres kunder.

Man hører intet fra dem, selv efter gentagne henvendelser. Har prøvet at få hjælp til reservedele til deres nuværende produkter.

Det samme gør sig gældende for deres tyske afdeling. Hold jer langt væk fra dette "firma" der er fuldstændigt ligeglade med deres kunder så snart de har solgt deres produkt.

14 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en turbo spin moppe

Jeg købte en turbo spin moppe. Vriderdelen dur ikke ordentligt. Jeg skrev til Vileda, på fb siden. Der kom svar flere måneder efter som jeg først så endnu senere. Svaret på FB var at jeg skulle sende en mail til forbrugerservice eller ringe. Jeg sendte mail for 11 dage siden, ingen svar. Prøver at ringe, får en telefon svarer der taler Svensk. Jeg ønsker ikke telefonisk kontakt men en mail med svar på min klage, men intet sker. Jeg ved godt at det kun er 300-400 kr. jeg har smidt ud af vinduet, men det er ikke ok

18 maart 2021

Fin service

Er vild med den Turbospand, gulvask er blevet en leg. Der blev problemer med fodpedalen, men Vileda byttede spanden med det samme. Det er da god service

4 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kvalitet på niveau med legetøj

"Alle" de 3 dele, der skal være stabile for, at man kan bruge moppen (hovedstykket med klud, udtræknings-skaftet og det sted, det sidder påskruet) fungerer ikke, da de er noget bras - kvaliteten er næsten dårligere end legetøj.
Endte med at bruge den lille klud og de bare næver på gulvet.

16 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vileda keeps coming with different…

Vileda keeps coming with different sizes and connectors - you are very unlikely to find the right mop head for your product.

So - OK product but always one time use and a lot of hustle

18 april 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.