Villavibes - singlereizen Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik snap villa vibes niet helemaal. Ik dacht een leuke reis te zien Mannen: vol Vrouwen: bijna vol Terwijl er volgens de aantallen 7 vrouwen méér zijn dan mannen en er wordt gestreefd naar een e... Toon meer

Met Villavibes de rondreis Marokko gedaan begin April 2026. De inhoud en activiteiten van de reis waren super! Een goede combinatie tussen actief, cultuur en relaxen. Doordat reisleiding meeging vanu... Toon meer

Ik heb genoten van een geweldige padel- en cultuurreis. Leuke groep gezellige en sportieve reisgenoten. Ik zou deze reis aan iedereen aanraden die sportief en ondernemend is, én het leuk vindt om same... Toon meer

VillaVibes is helder in hun belofte en komt alles altijd na. Nergens anders vind je zulke betrokkenheid en enthousiasme. De skigidsen laten je alle uithoeken van het gebied Zell am See - Kaprun - Saal... Toon meer

1. Reisbureau

VillaVibes singlereizen organiseert al 21 jaar de leukste groepsreizen voor hoger opgeleide singles. Onlangs is VillaVibes zelfs verkozen tot de Beste Reisorganisatie van Nederland namens Reisgraag. Bij VillaVibes geloven we erin dat de periode waarin je single bent wel eens de mooiste tijd van je leven kan zijn. Haal eruit wat erin zit. Ontmoet lekker veel nieuwe mensen en maak herinneringen voor de rest van je leven. Vanuit deze visie organiseren we onze singlereizen en feesten. Iedereen is oké. De sfeer is ongedwongen. Je bent omringd met allemaal gelijkgestemde singles.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onvergetelijk weekend!

Een onvergetelijk weekend gehad in de Ardennen!

Ik zou het Challengeparcours en het E-mountainbiken zeker aanraden als je niet vies bent van een beetje outdoor.

Daarnaast zorgt de groepsgrootte ervoor dat je altijd met iemand wel een klik hebt.

Om de activiteiten heen word je heerlijk in de watten gelegd door de crew en kok.

16 februari 2023

Een herrinering om lang van na te genieten

Villavibes is een goed georganiseerde organisatie met bekwame reisleiding, een uitdagend en afwisselend programma, leuke accomodatie en de reis zelf is een prachtige once in a lifetime ervaring.

12 februari 2023

Fantastisch weekend in karakteristiek landhuis in de Ardennen!

Na in september 2019 mee te zijn geweest met een surfvakantie in Ericeira Portugal, was het nu tijd voor een weekendje in de Ardennen! Wat een ontzettend gezellige groep was het (understatement), uitstekende crew die alles tot in de puntjes verzorgden (!!), elke dag heerlijk gegeten en de challenge parcours was een toffe belevenis! Ik kan elke single aanraden om een weekend en/of weekreis te boeken bij VillaVibes!!

17 februari 2023

Top ervaring! Aanrader!

Leuke en betrokken crewleden. Tot nu toe mijn tweede weekend met VillaVibes en weer een superleuk weekend gehad! Je leert nieuwe mensen kennen op een laagdrempelige manier. Het gezamenlijke doel is om een leuk en gezellig weekend te hebben en dat is dan ook hoe de sfeer is. Voor ieder zijn er activiteiten waar je wel of niet aan mee kan doen. Het leuke van een weekend is dus dat je nieuwe mensen leert kennen in een ontspannen sfeer waarin niets moet. En dat jij je weekend zo kan indelen zoals je het zelf wilt. Zelf heb ik het iedere keer enorm naar mijn zin gehad en van het eerste weekend weg zijn er zelfs meerdere reünies geweest/gepland. Kortom gezellige en ontspannen weekenden met leuke mensen. Een absolute aanrader!

10 februari 2023

Ik ben met VillaVibes gaan skiën in Flachau (Oostenrijk)

Ik ben met VillaVibes gaan skiën in Flachau. Een super gezellige groep van ongeveer 50 single mannen en vrouwen in de leeftijd van 35 t/m 49 jaar. (50/50 verdeling) Heerlijk geskied en tot in de late uurtjes gefeest in de leuke apres-ski tenten die Flachau rijk is. VillaVibes heeft een prettig gelegen hotel uitgekozen met vriendelijke personeel en een fijne keuken. Ik heb erg genoten van de mogelijkheid om bij het avondeten lekker uit een uitgebreid buffet te kunnen kiezen waar ik op dat moment zin in had. De crew van VillaVibes die mee was heeft het goed gedaan en het was fijn om hen zo leuk te zien mee feesten tot diep in de nacht. Ik ben nu al meerdere keren gaan skiën met VillaVibes en kan voor die gene die nog twijfelt alleen maar zeggen: Neem die sprong. Het is in het begin nog even spannend maar na dat eerste uurtje in de bus op weg naar je bestemming ben je gegarandeerd vergeten waar je je nou druk om maakte. :) Daarna wil je alleen maar opnieuw gaan. Don't say I didn't warn you :)

11 februari 2023

Skiën voor volwassen singles

Door vriendin getipt over Villavibes en niet teleurgesteld! Alles vooraf goed georganiseerd maar ook tijdens de reis continue begeleiding om bij aanvullende wensen te helpen. Geen low budget jongere reis, maar reis voor volwassenen die nog lang niet toe zijn aan geraniums.

3 februari 2023

Fantastische skiweek in Flachau met Villa Vibes!

Fantastische skiweek in Flachau met Villa Vibes! 5x p.w. begeleide skisafari's op 4 niveaus. Tophotel. Uitstekende 4 koppige reisleiding. Gelukkig heel goede sneeuw gehad. Met 50 man hebben we er samen een mooie week van gemaakt. Ik ga zeker nog een keer mee.

3 februari 2023

Lapland reis

Meegegaan op Lapland reis. Fantastische week, met fantastische groep en vol fantastische activiteiten. Als ik het zelf zou moeten regelen zou dit niet voor deze prijs gelukt zijn.

5 februari 2023