Bedrijf heeft geantwoord
Returnerte ett av produktene og beholdt det andre. Returen fungerte veldig raskt og oversiktlig - veldig bra! Dette er viktig når man handler på nettet og det kan være årsaken til at man velger vekk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I løpet av de siste årene har jeg kjøpt 10 Lois bukser. Det er jo flere som selger de buksene. Jeg er stort sett fornøyd selv om jeg tar frem symaskinen nesten alltid. Enten for å la buksene få litt m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!
Karenslyst Alle 16, 0278, Oslo, Noorwegen
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg syns servicen deres er veldig god og har vært fornøyd hver gang jeg har handlet.
Skikkelig dårlig opplevelse med kundeservice hos Villoid.
Jeg bestilte en kjole i november 2025 og brukte den på julaften. Etter kort tid fikk jeg intens kløe, og da jeg tok den av hadde jeg utviklet elveblest/utslett på armer og rygg. Jeg opprettet derfor retur.
Returen ble avslått med begrunnelse om at det kun var jeg som hadde opplevd dette, og at det derfor ikke ble vurdert som reelt. Dette gjorde at jeg som kunde følte meg verken tatt på alvor eller verdsatt.
Kjolen ble sendt tilbake til meg 3 ganger uten at kundeservice ønsket å finne en løsning. For meg ble produktet ubrukelig, og hele prosessen veldig frustrerende.
De profilerer seg som miljøbevisste, men denne håndteringen står ikke i stil med det jeg forventer som kunde. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.
Har ved to anledninger bestilt varer med levering dagen etter/kort tid etter. Begge gangene har Villoid imponert med å IKKE klare å levere før 5-6 dager etter. Siste gang jeg handler hos Villoid.

Antwoord van VILLOID.NO
Rask og hyggelig service på chatten deres :)

Antwoord van VILLOID.NO
Strevde med retur av en vare jeg ville bytte i en annen størrelse. Fikk veldig god og effektiv service da jeg tok kontakt på mail.

Antwoord van VILLOID.NO
Super flink, serviceinnstilt og rask kundeservice!! Vet enda ikke om det jeg bestilte passer, men servicen er jeg hvertfall fornøyd med🫶🏻

Antwoord van VILLOID.NO
Fikk tilsendt en veske som var tydelig brukt og uten skulderstropp. Ga beskjed om dette fikk beskjed om å sende den tilbake, også skulle jeg få beskjed om de hadde en ny de kunne sende meg. Hører ikke noe før jeg selv må purre. Ser at dere har vesken inne, men har ikke fått beskjed om ny veske. Dette har holdt på en god stund nå.

Antwoord van VILLOID.NO
Jeg manglet en vare og fant ut av dette først en måned senere. Årsaken til at det tok så lang tid var at jeg ikke trodde jeg hadde bestilt den. Varen var ikke mottatt og jeg er usikker på om feilen har oppstått ved forsendelse eller under transport. Imponerende kundeservice og forståelse- jeg fikk en ny vare! Tusen takk. Har bestil via nettsiden flere ganger uten problemer.

Antwoord van VILLOID.NO
Dårlig kundeservice, har ikke telefon, bare chat, opplyser falske info i chatten og når man spør etter chatten sier de har ikke historikk på chatten, så vær forsiktig og ta bildet av chatten, anbefales ikke!

Antwoord van VILLOID.NO
Helt grei opplevelse. Varen kom absolutt ikke dagen etterpå, som lovet. Jeg bestilte mandag og varen kom på en fredag og jeg bor sentralt nok til at det er innenfor at den burde kommet som lovet. Det er egentlig helt grei leveringstid, men når de reklamerer med at varen kommer dagen etterpå så tar jeg det med i beregningen. Dumt å reklamere med ting man ikke kan holde, hvis ikke hadde jeg ikke tenkt på det. Måtte bytte størrelse som gikk veldig fint og refusjon kom, men man må bestille ny vare og betale den først for å i det hele tatt kunne registrere retur. Litt keitete måte å gjøre det på. Sending av ny størrelse tok også lang tid.
- Ref. var fra Villoid; er klar over at dette er tilfelle, men det står ikke spesifisert noe sted gjennom bestillingen. Det nærmeste man kommer er at det står "2 dager" under levering. Jeg bor rett utenfor området som leveres av Porterbuddy ser det ut til så det er ikke et alternativ i min bestilling. Jeg ser også at det står under informasjon for levering hvis du trykker deg inn på kjøpsvilkår at det er vanlig med 1-5 dager. Som sagt så er det helt vanlig leveringstid og jeg hadde ikke tenkt på det hvis ikke det ble reklamert så kraftig for levering samme dag eller dagen etter. Anmeldelsen er basert på min personlige helhetsopplevelse, ikke på hva som står under kjøpsvilkår.

Antwoord van VILLOID.NO
Alltid like fornøyd med villoid! Rask leveranse, gode priser og fantastisk kundeservice!!

Antwoord van VILLOID.NO
Eneste butikken som tydeligvis ikke hadde utvidet retur rett i jul/nyttår tiden. Betalende kunder gidder vi ikke ha service for, viktigere å ta vare på trash influencere i stede.

Min favoritt nettbutikk!
Desidert best på rask levering, kvalitet på varer og kundeservice.

Antwoord van VILLOID.NO
Det er enkelt å bestille, det er konkurransedyktige priser på varene og varene blir sendt raskt etter bestilling.

Antwoord van VILLOID.NO
Har ikke mottatt varene jeg bestilte. De sier de benytter seg av porterbuddy (som jeg er fornøyd med!!) men villoid klarer ikke levere varer til fristen, så de blir ikke sendt med postbudet. Ble heller ikke sendt med porterbuddy påfølgende dag.. (selv om tjenesten er betalt)
Nå vet jeg ikke når jeg kan forvente å motta varene..

Antwoord van VILLOID.NO
Retur av vare som ikke passet. Det er helt ok å betale frakt ved retur. Men at det trekkes noe de kaller VAT på 140kr synes jeg ikke er greit. Det er ikke oppgitt hva VAT er. Jeg har sendt inn spørsmål om dette og ikke mottatt svar enda. Det er en kjedelig opplevelse fra en nettside jeg tidligere har vært fornøyd med.
Leni

Antwoord van VILLOID.NO
Jeg sendte en vare i retur for min datter da den var for stor. Vi blir anklaget for at det var sminkerester på genseren og at den derfor ikke kan refunderes. Genseren ble kun prøvd forsiktig hjemme under mitt tilsyn. Min datter hadde ikke på seg sminke da hun prøvde den.

Antwoord van VILLOID.NO
Dette er viktig når man handler på nettet og det kan være årsaken til at man velger vekk enkelte nettbutikker, fordi de har ett komplisert og tungvint system for retur av varer.

Antwoord van VILLOID.NO
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.