Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Returnerte ett av produktene og beholdt det andre. Returen fungerte veldig raskt og oversiktlig - veldig bra! Dette er viktig når man handler på nettet og det kan være årsaken til at man velger vekk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I løpet av de siste årene har jeg kjøpt 10 Lois bukser. Det er jo flere som selger de buksene. Jeg er stort sett fornøyd selv om jeg tar frem symaskinen nesten alltid. Enten for å la buksene få litt m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skikkelig dårlig opplevelse med…

Skikkelig dårlig opplevelse med kundeservice hos Villoid.

Jeg bestilte en kjole i november 2025 og brukte den på julaften. Etter kort tid fikk jeg intens kløe, og da jeg tok den av hadde jeg utviklet elveblest/utslett på armer og rygg. Jeg opprettet derfor retur.

Returen ble avslått med begrunnelse om at det kun var jeg som hadde opplevd dette, og at det derfor ikke ble vurdert som reelt. Dette gjorde at jeg som kunde følte meg verken tatt på alvor eller verdsatt.

Kjolen ble sendt tilbake til meg 3  ganger uten at kundeservice ønsket å finne en løsning. For meg ble produktet ubrukelig, og hele prosessen veldig frustrerende.

De profilerer seg som miljøbevisste, men denne håndteringen står ikke i stil med det jeg forventer som kunde. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.

18 maart 2026

Dropp kort levering - De klarer det ALDRI

Har ved to anledninger bestilt varer med levering dagen etter/kort tid etter. Begge gangene har Villoid imponert med å IKKE klare å levere før 5-6 dager etter. Siste gang jeg handler hos Villoid.

16 april 2026

Hei Terese! :)

Takk for tilbakemelding. Dette var leit å høre 😔
Vi forstår godt at det er frustrerende når levering ikke skjer som forventet – spesielt når det er snakk om rask levering.

Dette er ikke opplevelsen vi ønsker å gi, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Ta gjerne kontakt med oss på mail med ordrenummer, så vil vi se nærmere på hva som har skjedd her.

Ha en fin helg!

Super service

Strevde med retur av en vare jeg ville bytte i en annen størrelse. Fikk veldig god og effektiv service da jeg tok kontakt på mail.

14 april 2026

Hei Synnøve! :)

Så hyggelig å høre!! 💛✨Tusen takk for tilbakemeldingen – det betyr masse!

Så bra du fikk god og rask hjelp 🙌

Ha en fin helg!

10/10 kundeservice

13 april 2026

Hei Therese!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med kundeservicen vår <3

Ha en fortsatt fin uke.

Super flink

Super flink, serviceinnstilt og rask kundeservice!! Vet enda ikke om det jeg bestilte passer, men servicen er jeg hvertfall fornøyd med🫶🏻

13 april 2026

Hei Oda!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 💛 Så gøy å høre at du er fornøyd med servicen – vi krysser fingrene for at det du bestilte passer perfekt 🤞

Om ikke kan du bytte / returnere her: www.villoid.no/retur

Ha en kjempefin uke.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk tilsendt en veske som var tydelig…

Fikk tilsendt en veske som var tydelig brukt og uten skulderstropp. Ga beskjed om dette fikk beskjed om å sende den tilbake, også skulle jeg få beskjed om de hadde en ny de kunne sende meg. Hører ikke noe før jeg selv må purre. Ser at dere har vesken inne, men har ikke fått beskjed om ny veske. Dette har holdt på en god stund nå.

25 maart 2026

Hei Hilde,

Beklager at du ikke fikk tilsendt en ny veske da returen din ble behandlet. Dette er vanlig praksis hos oss, så her må det dessverre ha skjedd en glipp. I dette tilfellet fikk du heldigvis pengene tilbake og en bedre avtale på vesken til slutt. Vi håper du ble fornøyd med din nye veske. :)

Ha en fin fredag videre!

Mvh Sarah

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg manglet en vare og fant ut av dette…

Jeg manglet en vare og fant ut av dette først en måned senere. Årsaken til at det tok så lang tid var at jeg ikke trodde jeg hadde bestilt den. Varen var ikke mottatt og jeg er usikker på om feilen har oppstått ved forsendelse eller under transport. Imponerende kundeservice og forståelse- jeg fikk en ny vare! Tusen takk. Har bestil via nettsiden flere ganger uten problemer.

31 maart 2026

Hei Lisa! :)

Tusen takk for hyggelige ord og så fint at du fikk så god hjelp.

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, har ikke telefon, bare chat, opplyser falske info i chatten og når man spør etter chatten sier de har ikke historikk på chatten, så vær forsiktig og ta bildet av chatten, anbefales ikke!

18 maart 2026

Hei Amir! :)

Takk for tilbakemelding og leit at du opplever det sånn. Ser vi har svart på alle dine henvendelser og at du mottok tilgodelapp grunnet retur utenfor de 14 dagene samt at vi ikke fikk svar fra deg i starten av januar da dette ble etterspurt. Om det skulle være noe annet er du hjertelig velkommen til å chatte eller maile med oss på hei@villoid.no.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt greit

Helt grei opplevelse. Varen kom absolutt ikke dagen etterpå, som lovet. Jeg bestilte mandag og varen kom på en fredag og jeg bor sentralt nok til at det er innenfor at den burde kommet som lovet. Det er egentlig helt grei leveringstid, men når de reklamerer med at varen kommer dagen etterpå så tar jeg det med i beregningen. Dumt å reklamere med ting man ikke kan holde, hvis ikke hadde jeg ikke tenkt på det. Måtte bytte størrelse som gikk veldig fint og refusjon kom, men man må bestille ny vare og betale den først for å i det hele tatt kunne registrere retur. Litt keitete måte å gjøre det på. Sending av ny størrelse tok også lang tid.

- Ref. var fra Villoid; er klar over at dette er tilfelle, men det står ikke spesifisert noe sted gjennom bestillingen. Det nærmeste man kommer er at det står "2 dager" under levering. Jeg bor rett utenfor området som leveres av Porterbuddy ser det ut til så det er ikke et alternativ i min bestilling. Jeg ser også at det står under informasjon for levering hvis du trykker deg inn på kjøpsvilkår at det er vanlig med 1-5 dager. Som sagt så er det helt vanlig leveringstid og jeg hadde ikke tenkt på det hvis ikke det ble reklamert så kraftig for levering samme dag eller dagen etter. Anmeldelsen er basert på min personlige helhetsopplevelse, ikke på hva som står under kjøpsvilkår.

17 maart 2026

Hei Mariann! :D

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Så bra å høre at bytte og refusjon fungerte fint. Det stemmer at vi lover levering samme dag og det er med Porterbuddy. Du har bestilt med Posten og da er det 2-5 dager som er vanlig.

Hel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid like fornøyd med villoid

Alltid like fornøyd med villoid! Rask leveranse, gode priser og fantastisk kundeservice!!

17 maart 2026

Hei Inger! :D

Takk for full pott - veldig gledelig å se at du er så fornøyd - det gjør oss veldige glade.

Ha en kjempefin uke videre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Eneste butikken som tydeligvis ikke…

Eneste butikken som tydeligvis ikke hadde utvidet retur rett i jul/nyttår tiden. Betalende kunder gidder vi ikke ha service for, viktigere å ta vare på trash influencere i stede.

10 maart 2026

Hei du! :D

Vi beklager at du opplever dette som frustrerende. Vi forstår godt at returordninger i forbindelse med jul og nyttår er viktig for mange kunder. Samtidig følger vi våre fastsatte returvilkår, som er kommunisert på nettsiden vår, og som gjelder likt for alle kunder.

Vi ønsker også å understreke at alle kundene våre er like viktige for oss, og vi jobber alltid for å gi best mulig service.

Min favoritt nettbutikk!

Min favoritt nettbutikk!
Desidert best på rask levering, kvalitet på varer og kundeservice.

6 maart 2026

Hei!

Tusen takk for kjempefine ord - skikkelig glad for å se at du er så fornøyd.

Ha en strålende uke!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er enkelt å bestille

Det er enkelt å bestille, det er konkurransedyktige priser på varene og varene blir sendt raskt etter bestilling.

10 maart 2026

Hei Mari! :)

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du synes det er enkelt å bestille, at prisene er konkurransedyktige, og at varene blir sendt raskt. Velkommen tilbake!

Ha en fin mandag videre <3

Kjapp levering

25 februari 2026

Hei Gerd! :)

Takk for fem av fem stjerner - det setter vi stor pris på. Og veldig gledelig at pakken dukken raskt opp.

Ha en fin mandag videre!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke mottatt varene jeg bestilte

Har ikke mottatt varene jeg bestilte. De sier de benytter seg av porterbuddy (som jeg er fornøyd med!!) men villoid klarer ikke levere varer til fristen, så de blir ikke sendt med postbudet. Ble heller ikke sendt med porterbuddy påfølgende dag.. (selv om tjenesten er betalt)
Nå vet jeg ikke når jeg kan forvente å motta varene..

3 maart 2026

Hei Marit! :D

Takk for tilbakemelding - så leit å høre. Kan du sende meg en mail til helene@villoid.com så jeg kan hjelpe deg videre med å finne ut av hvor pakken er.

Ha en fin mandag videre!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Retur av vare som ikke passet

Retur av vare som ikke passet. Det er helt ok å betale frakt ved retur. Men at det trekkes noe de kaller VAT på 140kr synes jeg ikke er greit. Det er ikke oppgitt hva VAT er. Jeg har sendt inn spørsmål om dette og ikke mottatt svar enda. Det er en kjedelig opplevelse fra en nettside jeg tidligere har vært fornøyd med.
Leni

25 februari 2026

Hei Leni! :)

Takk for din tilbakemelding. Ser min kollega svarte deg for 8 dager siden på henvendelsen din, men legger gjerne ved svaret her også.

"Beløpet på 138.- som er trukket fra refusjonen din er ikke moms (VAT), men fraktkostnader. Dette består av to deler: returfrakten på 69 kr, pluss frakten vi sendte pakken ut med 69 kr. Vi refunderer vareprisen, men frakten ut og returfrakten dekkes av kunden."

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg sendte en vare i retur for min…

Jeg sendte en vare i retur for min datter da den var for stor. Vi blir anklaget for at det var sminkerester på genseren og at den derfor ikke kan refunderes. Genseren ble kun prøvd forsiktig hjemme under mitt tilsyn. Min datter hadde ikke på seg sminke da hun prøvde den.

1 maart 2026

Hei Hilde! :)

Takk for at du deler din opplevelse. Vi kan bekrefte at genseren du returnerte kommer direkte fra leverandør og at vi alltid ønsker at varer skal returneres i ubrukt stand slik at vi kan selge de videre. Vi forstår at dette kan oppleves frustrerende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt og handle og å returnere.

Dette er viktig når man handler på nettet og det kan være årsaken til at man velger vekk enkelte nettbutikker, fordi de har ett komplisert og tungvint system for retur av varer.

16 februari 2026

Hei Vigdis! :)

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding. Veldig gledelig å se at returprosessen var enkel når man må sende tilbake noen plagg.

Ha en fin fredag <3

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.