Uiterst vriendelijke mensen en zeer behulpzaam! Absoluut niet opdringerig. De collectie is met zorg uitgezocht. Kijk uit naar de herfst/winter collectie.

Het is jammer dat de communicatie met het bedrijf zeer slecht is. In de middag niet bereikbaar, bij het opgeven van naam wordt er niet teruggebeld. De verzending van de artikelen ging goed, maar ook h... Toon meer

1. #2 van de 3 beste bedrijven in Kledinggroothandelaar

Bij Vincken Mode combineren we stijl en comfort voor de moderne senior. Ons doel is om mode toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of locatie. Daarom organiseren we modeshows en verkoopevenementen door heel Nederland. Specifiek in zorgcentra, verpleeghuizen en serviceflats. Dit maakt het voor senioren eenvoudig en comfortabel om de nieuwste mode te ontdekken en aan te schaffen in hun eigen vertrouwde omgeving.

4,7

Uitstekend

Prachte kleding en elke cent waard.

Ik heb al eerder bij dit bedrijf gekocht. Voor het eerst online besteld. Netjes en snel geleverd. Ik koop graag voor mijn moeder de mooie kleren die ze verkopen. En een super mooie kwaliteit. Ik kan het iedereen aan raden.

10 april 2026

Goed

Het was gewoon goed

19 maart 2026

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review!

top bedrijf

aardige mensen en heel behulpzaam en denken met je mee

9 februari 2026

Antwoord van Vincken Mode

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te lezen dat u onze service als behulpzaam en meedenkend heeft ervaren. We helpen graag!

Winkelen “aan huis”

Afgelopen maandag kennis gemaakt met Vincken mode in het verzorgingshuis van mijn moeder. Ze kon nu weer eens zelf mee kijken naar de uitgebreide collectie die ze hebben. Super fijn geholpen. Fijne kwaliteit. Nalevering snel ontvangen. Hebben een mooie lente/zomer collectie kunnen shoppen. Aanrader

9 februari 2026

Antwoord van Vincken Mode

Bedankt voor uw mooie review! We vinden het belangrijk dat bewoners op een fijne en toegankelijke manier kunnen blijven shoppen. Veel plezier met de nieuwe kleding!

Wordt goed geholpen en als ze iets niet…

Wordt goed geholpen en als ze iets niet hebben wordt het netjes opgestuurd bedankt

20 januari 2026

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wanneer een product niet direct op locatie beschikbaar is, doen wij ons best om het zo snel mogelijk, vaak nog dezelfde dag te verzenden!

prima bedrijf

Snelle service, mooie produkten en met zorg verstuurd.

17 december 2025

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!

Ze hebben Hele mooie kleding en super…

Ze hebben Hele mooie kleding en super kwaliteit en een hele snelle levering

17 december 2025

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! We wensen uw veel plezier met de nieuwe kleding en danken u voor het vertrouwen in ons!

Ik had een off white trui besteld die…

Ik had een off white trui besteld die ik toen deze geleverd was te geel vondt . Ik heb toen app contact gehad en gevraagd of ze een echte off white trui hadden en ik kreeg toen een foto van mijn geretourneerde ( te gele ) trui en een echte off white trui zodat ik goed het verschil kon zien. Deze trui besteld en is erg mooi. Ik heb geen verzendkosten moeten betalen. Erge goede service, bestel hier zeker nog een keer!

8 december 2025

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de nieuwe trui perfect bij u past en dat u tevreden bent met de service. We denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste keuze maakt. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Goed bereikbaar bedrijf

Na een fout van postnl heeft Vinckenmode het keurig opgelost en hebben we toch nog de bestelling ontvangen. Een prettig bedrijf, goede contacten.

5 november 2025

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u het pakket alsnog goed heeft ontvangen. We verzenden bestellingen doorgaans dezelfde dag en doen er alles aan om ze zo snel mogelijk te laten bezorgen. Helaas zijn we daarbij ook afhankelijk van PostNL. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen!

13 oktober 2025

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de producten snel in huis heeft gekregen!

Senioren mode

Netjes verpakt snel geleverd
Leuke seniorenmode

10 oktober 2025

Antwoord van Vincken Mode

Beste Geertje, Hartelijk dank voor uw positieve review! We wensen u veel plezier met de nieuwe kleding!

Super kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Vincken komt 2x per jaar in ons zorgcentrum (Veldhoven) en dan koop ik altijd mijn seizoenskleding. Ik slaag altijd, want zij zijn een van de weinigen die nog mooie kleding hebben voor wat oudere mensen. Zowel qua kledingstijl als draagcomfort. Ik word altijd heel erg vriendelijk geholpen met uitzoeken en passen. De kwaliteit is super en de keuze is ruim voldoende. Ik ben er erg blij mee als ze weer komen.

4 oktober 2025

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat de service goed bevallen is. We wensen u veel plezier met de nieuwe kleding en wellicht tot de volgende keer!

Netjes het artikel afgeleverd, komt afspraken na
Mooie kwaliteit van kleren

23 september 2025

Antwoord van Vincken Mode

Hartelijk dank voor de goede review! We wensen u veel plezier met de nieuwe kleding!

Klantvriendelijk en fijne service

Erg klantvriendelijk! Fijne service en snelle verzending.

22 september 2025

Antwoord van Vincken Mode

Bedankt voor je positieve review! We proberen altijd dezelfde dag nog de bestellingen te versturen. Veel plezier met de nieuwe kleding!