Vindfeldbiler

Mensen keken ook naar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra denne forhandler.

I bedste fald har de overhovet ikke forstand på hvad de har med at gøre, i værste fald er de bare uvederhæftige.

Hold jer lang væk fra dem hvis ikke du vil stå med et sminket lig til en tårnhøj pris, uanset om det er en bil i den dyre ende eller det er en i den
billige ende, de fusker med det hele

18 december 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Menneskelig og ærlig bilhandler

Vi har længe drømt om en ny bil, og da vi besluttede os for at gøre drømmen til virkelighed, fandt vi drømmebilen hos Vindfeld Biler. Vi aftalte en tid og kørte til Bording fra København for at se på vidunderet.
Det var tydeligt at sælgeren, Jesper, brænder for biler, og han vidste hvad han snakkede om. Han var hudløs ærlig om bilen, dens fortid og dens efterlevelse af vores krav til en ny bil.
Over telefonen var han kommet med et bud på vores gamle bil, som var fair - selvfølgelig tror man altid at ens køretøj er mere værd, muligvis pga affektionsværdien - og vi havde undersøgt markedet inden og prisen var fin.
Vi skrev unde på slutsedlen og Jesper gjorde alt hvad han kunne for at vi kunne få bilen hurtigst mulig. For at undgå at vi skulle køre hele vejen til Jylland igen for at hente bilen, arrangerede han at vi kunne mødes og bytte bil i Odense - hvilket var en dejlig løsning.
Efterfølgende var vi forbi for at hente nogle vinterdæk- og fælge og det var med selvsamme jydske lune og servicemindedhed som tidligere.
Bilhandlere har et blakket ry, men Jesper har virkelig positivt overrasket os, og vi er slet ikke i tvivl om, at vores næste bil skal købes hos ham, selvom der, som han selv tørt tilføjede, kommer til at gå mange, mange år med den bil vi har købt.
Eneste minus er at Jesper er en travl mand, så det er ikke altid han tager sin telefon - men så er det heldigt at han altid ringer tilbage eller sender en SMS.
Vi har handlet en del biler, men har aldrig fået en behandling eller service som hos Vindfeld - kan varmt anbefales!

24 augustus 2014

hva sker der !

Kan ikke give mere end 1 stjerne når i vælger ikke at overholde aftaler 3 gange.

Svar til Vindfeldt Biler på deres besked :

Hvad er det for en løgn ? Jeg har været hos jer 4/8, 7/8 og 8/8 !
Hvad fanden er det for en måde at reagerer på ? I stedet for at sidde og benægte, så forhold jer dog til at jeg har haft en dårlig oplevelse i stedet for at sidde og påstå jeg lyver.

15 augustus 2014

Ikke imponeret

Tror i skal overveje at sende sælgeren på sælgerkursus eller lign. En ting er i skambyder min bil, en anden ting er at være ubehøvlet.

12 augustus 2014

Mangler service

En ting er sikkert, jeg køber ikke bil her !
Min kone og jeg fik en noget dårlig behanling sidst vi var forbi for at kigge på en ny bil, så vi valgt at handle et andet sted.
Man føler nærmest man er til besvær når man kommer som kunde.

8 augustus 2014

Ommer

Pludselig ingen garanti når bil går i stykker under garantien og smider røret på når man ringer. Fedt nok da ! :/

5 augustus 2014

Amatøragtigt

Jeg har seriøst aldrig nogensinde modtaget så dårlig og amatøragtig behandling i et bilhus før.
Jeg er virkelig dybt skuffet over behandlingen og rystet over den måde sælgeren har ageret i forbindelse med en handel.

5 augustus 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.