Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen effekt og manglende kundeservice

Produktet havde ingen effekt på mine smerter og det har ikke været muligt at returnere det pga. manglende svar fra kundeservice.

Jeg modtog et enkelt svar på min første henvendelse om at returnere, hvor en sød medarbejder tilbød mig at forlænge returneringsfristen, så jeg kunne give produktet en chance til. Alle efterfølgende henvendelser fra min side er ikke blevet besvaret.

5 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

køb ikke ved Vinnea, de snyder

Bestilte en gave i forbindelse med jul i november 2025. Har fået en ordrebekræftigelse og penge er trukket. Men ikke skyggen af en pakke. Juleaften var den stadig ikke kommet. Kundeservice er kontaktet op til flere gange - med forskellige mails også. Vi har intet svar fået og har fortsat ikke fået pakken eller pengene retur. Vinnea må gerne kontakte os, så vi kan få dette løst. Ordre: #1345

4 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig fået penge retur for returneret produkt

Jeg har sendt varen retur (og betalt 150 kr. for fragten) og dermed benyttet mig af Vinneas fortrydelsesret, hvor man vil få pengene igen. Dog har jeg aldrig modtaget mine penge, efter jeg har returneret produktet. Jeg har fulgt de instrukser, som Vilde fra Vinneas kundeservice har sendt til mig på mail, og jeg har skrevet til dem flere gange, men har aldrig hørt mere fra dem, efter jeg returnerede produktet. Det er dybt utilfredsstilende. Jeg håber, at de ser dette opslag og reagerer, så jeg kan få mine penge retur.

Opdatering: Jeg har nu langt om længe fået pengene retur. Jeg fik en meddelelse fra dem d 22. februar 2026 om refunderingen (standardmail). Ikke et ord om at de beklager forløbet. Uanset hvad er det dog godt endelig at få pengene retur.

9 augustus 2025

Lad dig ikke narre!

Virksomheden lover tilfredshedsgaranti og alle pengene retur - fin service tænker man og prøver produktet, men lad dig ikke narre! Da jeg ville gøre brug af garantien og ville sende produktet retur, var kundeservicen i top med flere mails frem og tilbage, men så snart jeg sendte produktet afsted, var de ikke til at komme i kontakt med. Jeg har rykket mange gange, men ikke set skyggen af et svar eller penge.
Jeg havde købt en til både min søster og jeg og har tabt næsten 2000 DKK…
Hold dig væk og undgå at blive snydt!

21 november 2025

ingen penge retur

Jeg har afprøvet produktet men jeg brød mig ikke om det. Brugt returretten og pengene tilbage garanti. Returneret for snart et halvt år siden og har intet hørt trods gentagne rykkere.

14 juli 2025

Dårlig kundeservice

Varen kom lidt langsomt og fungerede ikke for mig. Jeg ville derfor sende den retur inden mine 90 dages tilfredshedsgaranti men de svarer ikke. Mega irriterende

17 november 2025

SVINDLER FIRMA…

Bestilte en bluse for 1 1/2 måned siden til mit barnebarn , måtte rykke 6 gange endelig kom den. Farven var forkert og kvaliteten ikke særlig god. Skrev jeg skulle have byttet til anden farve. Hørte intet, har skrevet 7-8 gange, og fik så svar tilbage på hollandsk . Skrev igen , hørte intet . Nu skriver de så det er for besværligt at returnere, men de vil refundere 30% . Har skrevet igen har intet hørt . Desværre endnu et svindler firma. De lover alt muligt når vi bestiller men intet overholdes , HANDL ENDELIG IKKE HOS DEM, desværre er vi flere der har haft samme dårlige oplevelse 🤷‍♀️🤮🤮🤮

14 september 2025

Advarsel!!!

Reklamerer med 90 dages fuld returret - kommunikerede med dem inden returneringen, uden problemer, men efter produktet er sendt retur, og de har modtaget det, udebliver pengene og de svarer ikke på en eneste henvendelse.

28 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang leveringstid, dårlig kundeservice

Produktet var syygt lang tid om at komme. da det endelig ankom gave jeg det mange chancer over flere cyklusser og synes ikke det hjalp. jeg kontaktede vinnea for at retunere produktet og fik først svar flere måneder efter da jeg selv rykkede dem for svar.

1 juli 2025

Ghostet

Har returneret produktet, da det ikke havde nogen positiv effekt på mig. Virkelig god kundeservice ift returneringsprocessen - indtil pakken kom retur til mig igen, som om de ikke har ville tage imod den?! Og nu svarer de hverken på mail eller på instagram. Dyr fornøjelse… Kæmpe scam.

4 augustus 2025

Ringe service

Først og fremmest to levring RIGTIG lang tid.
Og nu har jeg forsøgt i flere uger at få svar på hvordan jeg returnerer, da den desværre ikke hjalp min datter.
Men høre ikke noget retur.
Hold jer væk fra dem.

30 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Penge trukket men hverken pakke eller svar

Jeg bestilte 15.maj, pengene blev trukket d. 19.maj, men nu d.27.maj er pakken stadig ikke kommet og mine mails bliver ikke besvaret???

OPDATERING:
Efter at jeg havde givet en stjerne her, fik jeg endelig et svar på mine mails til Vinnea. I juni dukkede pakken endelig op og min datter synes den virker ok.
Derfor får de to stjerner til, men de kunne gøre sig selv en rigtig stor tjeneste, hvis de sendte pakkerne en del uger hurtigere og svarede på deres mails.

15 mei 2025

I skal ikke købe herfra

Jeg bestilte produktet 5. maj. 6 maj fik jeg en bekræftelse på at min ordre er afsendt. 7. maj trækker firmaet pengene fra min konto. 21. maj skriver jeg til kundeservice, som ikke har svaret mig. I dag den 22 maj har jeg forsøgt at skrive til kundeservice igen. Håber jeg har bedre held med respons når jeg skriver herinde.

22 mei 2025

1-3 dags levering?

1-3 dags levering?
Det passer ikke, jeg har ikke modtaget min vare endnu.

10 maart 2025
Logo Vinnea

Antwoord van Vinnea

Hei Rikke! Beklager at leveringen tok lenger tid den uken du bestilte! Vi byttet fraktleverandør denne perioden, som gjorde at det oppstod litt problemer i overgangsfasen. Dette er nå fikset, og leveringer skjer igjen som normalt!

Send oss gjerne en mail på support@vinnea.dk om det er noe du lurer på!

Mvh,
Vilde i Vinnea

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice fra Vilde.

Kan desværre ikke give en anmeldelse af produktet jeg købte til min kæreste da PostNord aldrig leverede pakken, dog var Vilde fra kundeservice god til at spørge ind flere gange om jeg havde fået pakken og til sidst uden tvivl overføre pengene retur, desværre dårlig oplevelse af at pakken ikke kommer frem men eminent kundeservice.

17 februari 2025
Logo Vinnea

Antwoord van Vinnea

Tusen takk for hyggelige ord, André! Synd kjæresten din ikke fikk oppleve effekten av produktet grunnet leveringsproblemer fra PostNord, men til eventuelle andre kunder er dette nå i orden og bestillinger leveres som normalt med sporingslenke!

Mvh,
Vilde i Vinnea

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.