VINO.COM Reviews 14.214

TrustScore 5 uit 5

4,9

Al vaker bij deze wijn webshop bestellingen geplaatst. Nog geen problemen ervaren. Overzichtelijke webshop en prima prijzen. Bestelling wordt binnen zeer redelijke termijn verzonden en perfect v... Toon meer

Zij hebben op mijn verzoek de leveringsdatum.vervroegd teneinde mij in staat te stellen het produkt zijnde Italiaanse schuimwijn op de voorziene datum.te kunnen serveren . Dit vond ik prima.

Geweldig bedrijf. Had een bestelling geplaatst met een foutje in m’n adres. Wijn werd verstuurd maar onderweg terug gestuurd naar de afzender vino.com. Binnen enkele dagen was de betaling gerestitueer... Toon meer

1. Alcoholwinkel
  2. Online marktplaats
  3. Wijnhandel

Over VINO.COM

- English version follows Italian text -

Vino.com, migliore enoteca online d'Italia 2021-2025, è stata fondata nel 2014 in Toscana. Vanta un catalogo con più di 8000 etichette di vini rossi, bianchi, rosé, Champagne, Spumanti e distillati delle aziende più importanti e di tante realtà emergenti.
Su Vino.com, potrai selezionare i tuoi vini preferiti in modo rapido e intuitivo, acquistare in tutta sicurezza e ricevere comodamente a casa o ovunque ti trovi, le bollicine ideali per un after-work, i bianchi perfetti per un aperitivo, i rossi importanti per una cena speciale e gli Champagne e le bollicine più trendy da stappare con gli amici.
Oltre all'Italia, Vino.com spedisce in Austria, Belgio, Danimarca, Finlandia, Francia, Germania, Monaco, Paesi Bassi, Regno Unito, Spagna, Svezia e Svizzera.

- English version -

Vino.com, recognised as Italy's Best Online Wine Shop from 2021 to 2025, was founded in 2014 in Tuscany. It boasts a catalogue featuring over 8,000 labels, including red, white, rosé and sparkling wines, Champagne and spirits from renowned producers and emerging wineries.
On Vino.com, you can quickly and intuitively select your favorite wines, purchase them securely, and have them delivered right to your doorstep or wherever you are. Discover the perfect sparkling wines for an after-work gathering, crisp whites for an aperitif, bold reds for a special dinner, and the trendiest Champagnes and bubbles to pop open with friends.
In addition to Italy, Vino.com ships to Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Monaco, the Netherlands, Sweden, Spain, Switzerland, and the UK.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

14K reviews

Vraagt klanten om een review

Prima service

Niets dan goede ervaringen bij Vino.com zoals goede kwaliteitswijnen veilig verpakt en geleverd op de dag als afgesproken.

4 april 2026

Goedendag Werner,

hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u keer op keer goede ervaringen heeft met VINO.COM en dat u onze kwaliteitswijnen, veilige verpakking en stipte levering waardeert.

Op VINO.COM koopt u rechtstreeks in Italië, met wijnen die zorgvuldig worden geselecteerd en onder optimale omstandigheden worden bewaard, zodat ze perfect bij u aankomen.

Graag tot ziens op onze website voor uw volgende bestelling en om nieuwe wijnen te ontdekken! 🍷

Gentile Jana,
i suoi applausi valgono più di tante parole 😊

Siamo davvero felici che la sua esperienza su VINO.COM sia stata così positiva.

La aspettiamo presto per nuove scoperte tra le nostre etichette!

Un caro saluto,
Elisa

Beste Harrie,

dank je wel voor je korte maar duidelijke feedback!

Fijn om te horen dat onze communicatie helder en duidelijk is, daar besteden we bij VINO.COM veel aandacht aan. We vinden het belangrijk dat onze Klanten altijd precies weten waar ze aan toe zijn, van bestelling tot levering.

Graag tot snel op VINO.COM om nog meer mooie wijnen te ontdekken!

Beste Marc,
kort en duidelijk – daar houden we van! 😄

Fijn dat alles correct en snel geleverd is en dat je tevreden bent over de service van VINO.COM.

Graag tot snel weer voor een nieuwe bestelling!

Sara

Uitgebreide collectie wijnen, mooie prijzen en snelle levering

Vino.com heeft een zeer uitgebreide en mooie collectie, in ieder geval, Italiaanse wijnen. En de regelmatige kortingen zijn zeker positief. Daarnaast is de levering snel.

1 april 2026

Beste Patrick,
wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! 😄

Super om te horen dat je onze collectie, en in het bijzonder de Italiaanse wijnen, zo waardeert. Doordat je bij VINO.COM rechtstreeks uit Italië koopt en wij direct met de producenten samenwerken, kunnen we een breed assortiment aanbieden met aantrekkelijke prijzen.

Fijn dat ook de kortingen en de snelle levering in de smaak vallen!

Graag tot snel weer voor nieuwe ontdekkingen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goed ingepakt,zeker het breekbare.
Top

1 april 2026

Beste Linda,
snelle levering én alles goed verpakt… dat horen we graag! 😄

Fijn dat alles correct en veilig is aangekomen, zeker als het om breekbare flessen gaat.

Nu gaan we voor die laatste stap… hopelijk verdienen we bij je volgende bestelling ook die 5 sterren 😉

Graag tot snel weer op VINO.COM!

Sara

Mijn eerste ervaring met Vino was…

Mijn eerste ervaring met Vino was uitstekend. Na contact met de klantendienst werd er op mijn verzoek moeiteloos een versnelde levering geregeld. Daarnaast werd een korting, die ik bij mijn eerste bestelling was vergeten toe te passen, vlot en correct verrekend.
Bedankt!!!

31 maart 2026

Beste E. Busschots,
wat een geweldige eerste ervaring, dank je wel voor je uitgebreide feedback! 😄

Super om te horen dat alles zo soepel is verlopen: van het contact met de klantendienst tot de versnelde levering en zelfs het netjes verwerken van de korting. Zo hoort het!

Geniet van je bestelling en hopelijk zien we je snel terug op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen.

Beste Jos,
kort maar krachtig – super snelle levering, dat horen we graag! 😄

Fijn dat alles zo snel is aangekomen en dat je tevreden bent over de service van VINO.COM.

Hopelijk tot snel weer voor een nieuwe bestelling!

Aanrader

Overzichtelijke site, ruime aanbod, goede prijs, vlotte verzending en goed verpakt. Kortom een aanrader!

22 maart 2026

Beste Winne,
wat een mooie en complete review, dank je wel!

Een overzichtelijke site, een ruim aanbod, goede prijzen én een snelle levering… dan doen we iets goed 😉 En fijn om te horen dat alles ook goed verpakt is aangekomen.

Veel plezier met je wijnen en hopelijk tot snel weer op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen!

Sara

Een prachtig assortiment en onberispelijke service

Een prachtig assortiment aan interessante prijzen. En een snelle, onberispelijke service.

19 maart 2026

Beste Ghislain,
wat fijn om dit te lezen, dank je wel!

Een mooi assortiment én interessante prijzen… dat is precies waar we op punt staan 😉 En als ook de service snel en vlekkeloos is verlopen, dan kunnen we alleen maar tevreden zijn.

Neem gerust nog eens een kijkje op VINO.COM, er wachten nog heel wat mooie flessen op je!

Sara

Perfecte behandeling van mijn…

Perfecte behandeling van mijn bestelling plus de nodige updates.

14 maart 2026

Hoi Veronique,

bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles rondom je bestelling soepel is verlopen en dat de updates duidelijk waren 😊

We hopen je snel weer te zien op VINO.COM om nog meer mooie wijnen te ontdekken.

Super wijnleverancier

Super wijnleverancier! Deze wijnleverancier heeft een enorme collectie heerlijke wijnen op voorraad tegen erg aantrekkelijke prijzen! Een echte aanrader!!

14 maart 2026

Hoi Toine,

bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat je onze selectie en prijzen zo waardeert 😄

We zijn blij dat je onze wijnen zo kunt waarderen en hopen je snel weer te zien op VINO.COM om nog meer moois te ontdekken.

Hoi Ricky,

bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is geleverd 😊

Top verpakt

Top verpakt

7 maart 2026

Hallo,

hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling zo goed verpakt was.

Bij VINO.COM besteden we veel aandacht aan veilige verpakkingen, zodat onze wijnen onze klanten altijd in perfecte staat bereiken.

We hopen u snel weer terug te zien op VINO.COM om nog meer mooie wijnen te ontdekken.

Prima service

Prima service, goede prijs/kwaliteit.
Ruime keuze.

6 maart 2026

Hallo,

hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze service, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze waardeert.

Op VINO.COM werken we elke dag samen met wijnproducenten om onze klanten een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen aan te bieden.

Sara

Kwaliteit en goede service.

Een heerlijke wijn voor een goede prijs. Bestelling uitstekend verpakt en bezorgd.

28 februari 2026

Hallo,

hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u de kwaliteit van de wijn, de prijs en onze service zo waardeert.

Op VINO.COM werken we elke dag samen met wijnproducenten om onze klanten een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen aan te bieden, altijd met veel aandacht voor verpakking en levering.

Snel

Snel, goede prijs en prima kwaliteit

26 februari 2026

Beste Niek,

kort en duidelijk, daar worden we blij van 😊 bedankt!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelheid, de prijs én de kwaliteit. Bij VINO.COM werken we elke dag aan een zorgvuldige selectie van wijnen, scherpe prijzen en een snelle, betrouwbare levering.

We hopen je snel weer terug te zien op VINO.COM voor je volgende bestelling.

Beste Kristof,

kort en krachtig, daar houden we van 😊 bedankt voor je fijne feedback!

Fijn om te horen dat alles in orde was en dat de levering snel is verlopen. Bij VINO.COM doen we er alles aan om een ruime selectie wijnen aan te bieden, gecombineerd met een efficiënte en betrouwbare verzending.

We hopen je snel terug te zien op VINO.COM voor je volgende bestelling.

Sara

Uitgebreid aanbod voor goede prijzen

Uitgebreid aanbod, goede namen en mooie prijzen

19 februari 2026

Hoi,

bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je ons uitgebreide aanbod, de sterke wijnhuizen en onze aantrekkelijke prijzen waardeert.

Bij VINO.COM werken we rechtstreeks samen met producenten, waardoor we een brede selectie wijnen en distillaten kunnen aanbieden tegen competitieve prijzen. Zo combineren we bekende namen met verrassende ontdekkingen.

We zien je graag snel terug op VINO.COM voor je volgende bestelling!

Groeten,
Sara

Unieke wijn, snel geleverd!

Wijn kunnen bestellen die ik hier nergens in de winkels vond. Snelle levering, 3 dagen voor opgegeven datum geleverd.

18 februari 2026

Hoi Willy,

wat fijn om te lezen, dank je wel! Geweldig dat je bij VINO.COM een unieke wijn hebt gevonden die je in de winkels niet kon vinden. Dat is precies wat we willen bieden: een brede selectie wijnen en distillaten, rechtstreeks van de producenten.

En dat je bestelling zelfs 3 dagen eerder werd geleverd, maakt ons natuurlijk extra blij 😊 Snelle en betrouwbare levering is voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit van de wijn zelf.

We hopen je snel weer terug te zien op VINO.COM voor een nieuwe bijzondere ontdekking!

Groeten,