Banner for Vintage Jewellery

Vintage Jewellery Reviews

4,7

Bijzonder aardig personeel en denken met je mee. Reparatie meteen gedaan binnen uur gedaan.Echt super. Mooie winkel met prachtige sieraden.

Ben zeer netjes behandeld. Toen het wat langer ging duren werd ik dmv telefoontjes netjes op de hoogte gehouden. En ben super blij met mijn aankoop.

Prachtig geschenk vandaag ontvangen. Mis enkel n paar kleine stoppertjes voor achter de oorbellen. Dat voelt veiliger. De oorbellen waren waanzinnig mooi verpakt, het doosje, de envelop, het vloeipa... Toon meer

Via de goede review bij deze winkel in Bussum uit gekomen. Via afspraak naar Bussum gegaan alwaar wij vriendelijk werden ontvangen . We kwamen voor het inleveren van oud goud. Wij konden precies zien... Toon meer

1. #34 van de 88 beste bedrijven in Sieradenwinkel
  2. #4 van de 8 beste bedrijven in Goudhandelaar
  3. #10 van de 18 beste bedrijven in Juwelier
  4. #1 van de 2 beste bedrijven in Sieraden reparatieservice
  5. #9 van de 14 beste bedrijven in Tweedehandswinkel
  6. #5 van de 18 beste bedrijven in Horlogerie

Bij VintageJewellery.com geloven we dat échte schoonheid tijdloos is. In onze zorgvuldig samengestelde collectie vind je unieke vintage sieraden met karakter, elegantie en een verhaal. Elk stuk is met liefde geselecteerd — van verfijnde gouden ringen tot sprankelende art deco kettingen — en krijgt bij ons een tweede leven. Wij staan voor kwaliteit, echtheid en persoonlijke service. Ieder sieraad wordt met zorg verpakt en geleverd, zodat het unboxen voelt als een klein feestje. Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol cadeau of een blijvend stuk voor jezelf: bij VintageJewellery.com vind je iets bijzonders.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vintage Jewelry ondersteund aankoop fijn

Vintage Jewelry heeft op afstand op een hele fijne manier ondersteund. Duidelijke communicatie vanaf hun zijde en meegedacht in de uiteindelijke aankoop

6 februari 2023

Antwoord van Vintage Jewellery

Tevreden klanten, daar worden we blij van! Er zijn weer veel nieuwe schatten te ontdekken op de website dus we hopen je snel weer te zien! Liefs

Het beantwoord aan de verwachtingen

Het beantwoord aan de verwachtingen. Het loon voor vermaken zou op de website vermeld moeten worden.

30 januari 2023

Antwoord van Vintage Jewellery

Wat vervelend dat u niet op de hoogte was voor het rekenen van een service prijs voor het vermaken. Wanneer u onze klantenservice pagina bekijkt kunt u terug vinden waarom wij dit rekenen. Veel plezier van u prachtige sieraad!

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen, precies zoals ze op de website afgebeeld stonden.
Mooi verpakt en snel geleverd.

2 februari 2023

Prima

Goede en snelle service

16 januari 2023

Antwoord van Vintage Jewellery

Bedankt voor je fijne review Marleen!

Gouden hanger met granaat

Gouden hanger met granaat besteld. Prachtig bewerkt goud en mooie steen. Heel blij mee! Verzending was snel en het was super goed verpakt.

10 januari 2023

Antwoord van Vintage Jewellery

Snelle levering. Chic en zorgzaam verpakt en verstuurd. Goede afbeelding van het product.

7 januari 2023

Antwoord van Vintage Jewellery

Bedankt voor je fijne review Simone!

Erg netjes en betrouwbaar

Communicatie is goed. Perfecte afhandeling. Netjes verzorgd

17 december 2022

Bedankt voor de fijne review. Geniet van je mooie sieraad! Wie weet tot gauw.

Reageerden snel op mijn vragen per mail, een goede service. Kreeg mijn sieraad mooi verpakt geleverd. Erg blij met mijn aankoop.

6 december 2022

Prima ervaring !

Eerlijke producten, gekeurd goud, prachtige verpakking van je sieraad en goede , neutrale verzending.

29 november 2022

Uitstekende service

Twee keer gebeld over voorgenomen aankoop en beide keren werd ik snel, vriendelijk en adequaat te woord gestaan. De aankoop werd vervolgens direct ingepakt en verzonden, waardoor deze de volgende dag al in huis was. De gekochte oorbellen voldeden volledig aan de verwachting, waren mooi verpakt en werden geleverd met aankoopcertificaat en informatie over eventuele retourzending.

17 november 2022

Goed bedrijf

Duidelijk, snel en eerlijk bedrijf

22 november 2022

Antwoord van Vintage Jewellery

Fijn om te horen Dennis, heel veel plezier met dragen van dat prachtige juweel!

Het eerste verloop is prima geregeld

Het eerste verloop is prima geregeld. Maar het schijnt dat er iets mis is gegaan bij de levering aan Post.NL, hiernaar wacht ik nu al 10 dagen op levering.
Heb zelf Post.NL gebeld en daarna naar jullie er is nu een onderzoek gestart en ik hoop dat e.e.a nog snel geregeld word. Afwachtend tot nu toe. Medewerking is echter goed tot nu toe.

11 november 2022

Aanrader! Ze hebben ook een fysieke winkel in NL

Nadat er een slechte verbinding was aan de telefoon, werd ik vriendelijk en uitgebreid geholpen via WhatsApp. Het product was nog op voorraad in hun winkel, waardoor ik al binnen enkele dagen het product heb ontvangen. Erg blij en tevreden over product en service. Let op, de prijzen online zijn exclusief btw, dat had ik niet zo snel gezien / verwacht.

11 november 2022

Super

Super! Snelle levering en alles top!

21 oktober 2022

Antwoord van Vintage Jewellery

Super fijn Inge! Dankjewel voor je review.

Fijne service

Fijne service! een ring besteld die speciaal op maat gemaakt word. Omdat dit langer duurt dan normaal werd ik na mijn bestelling gebeld ter info en controle om er zeker van de zijn dat ik hier van op de hoogte was. Complimenten

28 september 2022

Antwoord van Vintage Jewellery

Hi Mevr Dekker, bedankt voor de fijne review. Geniet van je mooie ringen! Wie weet tot gauw.

Perfecte service

Perfecte service, goeie klantenservice. Alles wat je van een goeie winkel had kunnen verwachten

5 oktober 2022

Antwoord van Vintage Jewellery

Bedankt voor je fijne review John!