VintyKids.com Reviews

1.380
TrustScore 4 uit 5

4,1

Fijne snelle levering, goed verpakt en kleding is mooi, niet verwassen. Veel keuze en merken. Nadeel: foto's op de site zijn slecht, te donker en kan te weinig detaillering zien. Daarbij komt dat verz... Toon meer

Ik kwam via marktplaats een meisjes giletje tegen. Via de website van Vintykids het giletje besteld. Overal stonden duidelijke foto's en goede omschrijving. Het gilet kwam de volgende werkdag al binne... Toon meer

Mooie kleding voor een eerlijke prijs. Eén stuk dat ik aankocht als "nieuw met label", bleek toch reeds gedragen (label was met een koordje terug bevestigd, en kledingstuk was niet zonder vlekjes). Di... Toon meer

Voor eerste keer besteld bij VintKids en mooie kleertjes ontvangen. Je ziet er niet eens vanaf dat het 2e hands is. Het duurt alleen iets langer voordat ze bezorgd waren, maar vind ik wel begrijpelijk... Toon meer

1. Kinderkleding

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Thé online platform for buying and selling secondhand designer clothes for kids.

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.380)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slecht

Zeer slecht, 2 tassen kleding zijn zij van mij kwijt geraakt..
En ze doen niets om je verder te helpen.

7 maart 2018

Beste Kim,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling onze excuses hiervoor.
Graag willen wij dit oplossen.
Zou je ons een e-mail willen sturen met jouw order nummer?

Ons e-mail adres is vinty@denederlandse.com
Wij proberen je e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Als nieuw

Kleding ziet er keurig uit, alsof je het nieuw koopt! Netjes verpakt en verzonden. Goede eerste ervaring!

24 februari 2018

Ervkwam maar 1 product ipv 2

Ervkwam maar 1 product. In een hele grote doos, had in principe mrt brievenpost gekund! Wel 2 producten bested en betaald.
Gebeld met servicenummer. Dat verliep goed. Kreeg kosten van het product dat niet gelevred was terug met verzendkosten

22 februari 2018

1 artikel perfect, andere retour

McGregor vest wat ik bestelde is prachtig, de Nike trainingsbroek moet retour, niet de stof die ik verwachtte en een vreemd wijd en kort model, niet gelijkend aan maatvoering helaas.

20 februari 2018

Heel tevreden

Heel tevreden! De kleding die ik heb gekocht ziet er nog als nieuw uit. Complimenten! Ik heb jullie site meteen aan een aantal vriendinnen doorgegeven.

28 januari 2018

Hi Mirjam,

Bij Vinty worden we heel blij van je beoordeling, dank je wel hiervoor.
Wij wensen je "Kids" veel draagplezier,

Super!!

De kleding was echt in supergoede staat! Geen rare muffe luchtjes, of verdachte vlekken.
Ik ga zeker vaker bestellen!!

27 januari 2018

Hi Caroline,

Bij Vinty worden we heel blij van je beoordeling, dank je wel hiervoor.

Wij wensen je "Kids" veel draagplezier en zien je graag weer terug in de VintyKids shop.

kwaliteit kleding = in orde ; contact met vinty kids = minder

zeer tevreden over kwaliteit van de aangekochte spullen!
ik heb bij de betaling enkele keren de boodschap gekregen dat deze niet was doorgekomen, dus dat liep minder vlot.
ook heb ik toen op verschillende manieren geprobeerd contact op te nemen met vinty kids (mail, telefoon of FB) maar dit lukte me toen niet.
uiteindelijk via FB hebben ze me geantwoord op mijn vraag.
misschien dat het lag aan het feit dat het in een vakantie was?

antwoord op de reactie: ik had naar dat emailadres gestuurd, maar geen antwoord gekregen via die weg :-/

22 januari 2018

Beste Jo

Bedankt voor je beoordeling.

Fijn dat je tevreden bent over de kleding kwaliteit.

Als je in de toekomst vragen hebt kan je mailen naar vinty@denederlandse.com Wij proberen je e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Kleding was goede kwaliteit

Kleding was goede kwaliteit, goed gestoomd en gestreken leek als nieuw!

20 januari 2018

Hi Rene,

Fijn, dat je tevreden bent met je aankoop.
We wensen je "Kids" veel draagplezier en zien je graag weer terug in de Vintyshop.

Leuke webshop

Leuke webshop, goede service!

19 januari 2018

Hi Maike

Fijn, dat je tevreden bent met je aankoop.
We wensen je "Kids" veel draagplezier en zien je graag weer terug bij Vintykids.

prima kleding

prima kleding, alleen er ontbrak een item bij mijn bestelling en daar heb ik na een week nog niets van gehoord. Zelf een mail gestuurd en gebeld, maar nog geen duidelijkheid. Jammer

17 januari 2018

Beste Linda,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend dat er een item ontbrak dit is natuurlijk niet de bedoeling, excuses hiervoor.

Wij willen dit graag oplossen en vragen je een e-mail te sturen met vermelding van het ordernummer en omschrijving het item wat ontbreekt.
Ons e-mail adres is
vinty@denederlandse.com

Wij proberen je e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Aanrader

Overzichtelijke website, na bestelling meteen bevestiging en 2dagen later de bestelling ontvangen. Kleding netjes en schoon. Bijzonder content en aan te raden.

15 januari 2018

aanrader voor leuke nette kleding

Kleding kwam snel aan en zag er keurig uit!
Alleen de site werkte op de iPhone/iPad niet fijn, je moest meerdere keren je winkelmandje vullen en bij het betalen was dit steeds weer weg

Hi Margreet,

Fijn, dat je tevreden bent met je aankoop.

We werken constant aan verbetering van de shop en nemen je opmerking zeker mee als verbeterpunt!

Snel ontvangen

Snel ontvangen, netjes verpakt alsof het nieuw is.

Hi Dennis,

Fijn, dat je tevreden bent met je aankoop.
We wensen je "Kids" veel draagplezier en zien je graag weer terug bij VintyKids.

Tassen worden niet verwerkt

Ik heb begin december 2 super volle tassen opgestuurd en tot op heden gen enkel bericht dat de tassen zijn verwerkt. Asl ik bel wordt er niet opgenomen en op mijn emails reageren ze niet. Ik blijf het proberen, omdat er echt A-merken en kwaliteit in de tassen zat.

10 januari 2018

Beste E.

Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling onze excuses hiervoor.
Graag willen wij dit oplossen.

Zou je ons een e-mail willen sturen met jouw order nummer?
Ons e-mail adres is vinty@denederlandse.com, wij proberen je e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.