Fijn en mooie flesje dat z'n werk goed…
Fijn en mooi flesje dat z'n werk goed doet en de batterij gaat lekker lang mee. Blij mee!

Antwoord van Vipes
Vipes Hydrogen is een premium wellness-merk dat zich richt op innovatieve producten waarmee je elke dag meer uit jezelf kunt halen. Onze hydrogen water producten worden ontwikkeld met hoogwaardige materialen en geavanceerde PEM/SPE-technologie. We geloven in transparantie, kwaliteit en een klantbeleving die verder gaat dan het product zelf. Daarom bieden we snelle service, heldere communicatie en een no-nonsense garantie: ben je niet tevreden, dan helpen we je direct verder. Honderden klanten kiezen inmiddels voor Vipes om hun energie, herstel en dagelijkse welzijn te ondersteunen. Wij zetten ons elke dag in om die keuze volledig waard te maken.
Nederland

Antwoord van Vipes
Ik geloofde er eerst niet zo in, maar heb toch de proef op de som genomen. Verrassend hoe snel je verschil merkt. Super blij dat ik het geprobeerd heb!
Fijne waterfles, gebruik hem dagelijks, aanrader!
Mooi product en snelle levering!
Snelle levering en blij met mijn fles
Zeer mooi en degelijk product, ook goed qua inhoud, geen spijt van deze aankoop
Ik heb goeie afspraak kunnen maken met de verkopende partij, waardoor ik toch de hydrogenfles heb gekocht. En ik heb zeker geen spijt. Heb hem nu ruim een week, test hem nog volop, maar ik heb het idee dat ik beter slaap, kort, maar wat ik slaap is beter. Overdag dus geen last van te weinig slaap, drink de hele dag water uit mijn hydrogenfles. Ook tijdens het sporten gebruik ik hem en ook daar het idee dat die zijn werk goed doet.

Antwoord van Vipes
2 flessen besteld, snel geleverd en goede kwaliteit.
Ik bestelde het product en de volgende dag had ik het al in huis. Topervaring!
Ik heb het product voor kerst gekregen omdat ik meer moest drinken. Doordat de fles1000ml water kan bevatten, drink je veel sneller meer water.
Vergeleken met een goedkope fles is deze fles aanzienlijk beter van kwaliteit. Het rietje drinkt makkelijk en de kleur is ook nog eens super leuk!
Hoge kwaliteit producten! Het product was naar waarheid geadverteerd.
Snelle levering! Het product was precies zoals beschreven.
Snelle levering. Erg blij met mijn bestelling!