Virtexcapital

Zeer professionele oplichting

Zware oplichting! Ik ben jammergenoeg heel veel geld kwijt geraakt aan hen. Ze komen zeer betrouwbaar over naar mensen trap er niet in!! Zeer professionele oplichters. Ze helpen je met alles en wanneer er uitbetaald moet worden moet je nog meer geld inleggen om je funds vrij te krijgen! Niet doen mensen, NIET doen! De naam van mijn broker is Kira Hansen. Komt helaas erg geloofwaardig en betrouwbaar over. Nogmaals: trap er niet in.

1 januari 2026

Oplichting met bitcoins

Ik heb het bedrijf zelf benadert goede berichten en volgens hen super resultaten. Moest eerst 250 eu inschrijfgeld betalen .maar snel druk om meer in te leggen lieten resultaten zien hoe snel ze snel voor je konden verdienen alles werd prima uitgelegd met allerlei overzichten en bewijzen op papier.ik moest meer inleggen kleine spelers niet interessant genoeg Ik heb tot 1000eu gestoort was veel ste weinig. Toen ik uitgelegd had dat ik nu even niet meer geld vrij kon maken was hij zo vriendelijk het toch voor mij te doen in een notijm had hij de inzet met beleggen van 1000naar 50000 gemaakt. Toen begon de werkelijke oplichting De bitcoins werden naar een bank in Luxemburg overgeschreven moesten worden vrij gemaakt en gecontroleerd op zwart geld Ik moest even snel 15000eu overmaken zij hadden al een rekening voor mij geopend op mijn naam na controle zou ik het hele bedrag 65000eu mijn rekening in Nederland gestort krijgen ik heb dat geld die 15000 niet overgeschreven. Toen kwamen de problemen geld kon niet meer terug gestort worden stond op mijn naam eerst betalen of alles kwijt. Mijn Brokers naam is James Pace.heel goed in het voorliegen en het vertellen van verhaaltjes ook als je een vraag stel nooit een direct antwoord altijd een weder vraag.Als je jouw geld terug vraag is er een storing .ik heb 3 maanden contact met James gehand maar na te moeilijke vragen van mijn kant is hij nu boos en geeft geen antwoord meer ook al heb ik nog 11000eu op papier bij Virtexcapital.org in Wenen Oostenrijk staan mijn verhaal Een grote oplichting F S. Cap aan den ijssel.

1 oktober 2025
Reviews in alle talen tonen. (3 reviews)