Onderdelen waar heel snel geleverd volgens de afspraak Alleen ik kan jullie niet telefonisch bereiken Het O6 number wat op jullie website is aangegeven is niet bereikbaar en voicemail ook niet mo... Toon meer
Ik vind vooral dat de laatste tijd sinds er iemand het magazijn aan het reorganiseren is, de kwaliteit 100 % vooruit is gegaan. Goed bezig
Ik had slechts een hele kleine order nodig, maar die werd perfect afgewerkt. Kan je nagaan hoe je behandeld wordt bij een grote opdracht. Champagne!
Groothandel in kwaliteit diesel injectie aftermarket onderdelen
Nederland
- viscodiesel.com
Mensen keken ook naar
Spullen voldoen goed en netjes snel…
Spullen voldoen goed en netjes snel geleverd zoals het hoort
Correct en snel
snelle levering
prima service en snel antwoord op vraag via mail.....
vindt alleen het gebrek aan een telefoonnr echt een gemis. Begrijp dat het voor veel bestellingen niet nodig is maar als je voor je beroep zeilt en veel onderweg bent en er iets mis gaat met de aflevering is dat wel lastig. Er word vanuit gegaan dat je altijd bereik hebt en bij je mail kan maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Verder niets dan goeds, bestelling werd snel verwerkt en verzonden, inclusief mijn extra wens, en was exact het originele onderdeel zoals omschreven.
Prima service en zeer snelle levering.
Eigenlijk heb ik een product nodig dat…
Eigenlijk heb ik een product nodig dat 3 euro kost
maar word ik gedwongen om voor minstens 20 euro te kopen.
Daarbovenop komen nog eens hoge verzendkosten voor een klein pakket.
Dus krijg je een rekening van 38 euro, oftewel de eigenlijke productwaarde maal twaalf.
Uitstekende service en zeer vlotte…
Uitstekende service en zeer vlotte bediening en verzending.excelent
prima zaak met prima service
Hebben een grote voorraad aan…
Hebben een grote voorraad aan dieseldelen.
onderdelen worden snel geleverd.
top bedrijf
Snelle levering van juiste onderdeel
Goed en netjes geholpen Verbinding…
Goed en netjes geholpen Verbinding telefonisch af en toe beetje moeilijk
snelle levering en duidelijke site.
Behulpzaam bij t vinden van onderdelen…
Behulpzaam bij t vinden van onderdelen , goede kwaliteit.
materiaal en prijs zijn zeer goed…
materiaal en prijs zijn zeer goed alleen webschop mag wat meer gedetailleerd zjn
Diverse keren via de site besteld
Diverse keren via de site besteld, overzichtelijk, je kan direct zien of dat er voorraad van het artikel is en je krijgt diverse mails aangaande de status van je bestelling.
Groot assortiment en Vriendelijke medewerkers,
Groot assortiment, vriendelijke behulpzame medewerkers, en een snelle verzending,
Vlotte levering.
Super bedrijf snelle levering je hoeft…
Super bedrijf snelle levering je hoeft gelukkig de onderdelen niet per grote hoeveelheden kopen