Goede kwaliteit en service
Ik heb inmiddels met verschillende EMS-merken gewerkt en Visionbody steekt daar flink bovenuit. De pakken zijn van zeer hoge kwaliteit en voelen stevig, professioneel en duurzaam aan. Wat vooral opvalt, is hoe prettig en gelijkmatig de impulsen aanvoelen op het lichaam krachtig maar comfortabel, wat de training echt naar een hoger niveau tilt.
Het systeem werkt vlekkeloos: geen storingen, geen wegvallende impulsen, gewoon betrouwbaar vanaf het moment dat je het aanzet. Dat is een enorm verschil met andere merken waar ik eerder mee heb gewerkt, zoals X-Body, waarbij ik regelmatig tegen technische beperkingen aanliep.
De geprogrammeerde trainingsprogramma’s zijn goed doordacht en praktisch in gebruik. Daarnaast zijn de pakken zeer nauwkeurig instelbaar per spiergroep, wat essentieel is voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Ook het aantrekken van de pakken gaat soepel en snel, wat ideaal is in een professionele trainingssetting.
Wat het geheel compleet maakt, is de uitstekende service. Mocht er iets zijn, dan wordt er snel meegedacht en adequaat gehandeld. Je merkt dat Visionbody kwaliteit en klanttevredenheid serieus neemt.
Kortom: een betrouwbaar, professioneel en hoogwaardig EMS-systeem dat perfect geschikt is voor intensief en structureel gebruik. Ik kan Visionbody zonder twijfel aanbevelen.