Banner for Vision Direct

Vision Direct  Reviews 110.843

4,5

Bedrijf weet hoe om te gaan met klanten en klachten. Super service! Na enige problemen naar aanleiding van een update van hun website, prima geholpen. Tegemoetkoming gekregen voor het ongemak en vol... Toon meer

Nadat ik een review geplaatst had hebben ze netjes het geld terug gestort dus zijn geen oplichters maar hebben het netjes opgelost

Vervolg op mijn vorige review, het geld is vandaag netjes terug gestort, prima geregeld.

Ik bestel al jaren mijn lenzen bij Vision Direct. Altijd weer een vriendelijke en goede service. Ik had onlangs een ander merk lenzen geprobeerd waar ik niet tevreden over was. Via een vriendelijke ch... Toon meer

1. Contactlenzen leverancier

Buying contact lenses online is a lot more convenient with VisionDirect.co.uk. As the no.1 rated UK contact lens seller on Trustpilot, we deliver great prices and an award-winning service to thousands of happy customers every week.

VisionDirect.co.uk

The UK's #1 Most Trusted Online Store
With over 90k reviews and 130k followers on Facebook, we are the #1 choice for contact lenses online. Still unsure about buying online? Check out our buying guides and our no fuss returns policy.
Next Day Delivery - Free Over £59
Order by 11:45PM and receive your lenses the next day through the letterbox. No more long delays or optician pick-ups, we stock your lenses!
Customer Care 7 days a week
Our customer service team is here to help Mon - Fri: 8:00 to 21:00; Sat - Sun: 9:00 to 18:00. Use our website, live chat, or call us on 020 7768 5000 in the UK / 1 800 870 0741 in the US and we'll be happy to help.
Lens Replacement Service
Split lens? We will refund / credit any defective lenses if this ever did happen, easy-peasy.

Free Returns

Has your prescription changed?

We have a 100 day return policy for unopened and undamaged boxes of contact lenses. You can return you boxes free of charge to the below address. Please ensure you write this on your package in capital letters). FREEPOST RTLU-CJZT-ESAB Vision Direct Unit 2 Hudson Court Great North Way, York Business Park Nether Poppleton, YORK YO26 6RB

4,5

Uitstekend

111K reviews

Wat een drama

Lenzen en nog wat toebehoren besteld, track and trace gekregen en vanaf daar gebeurde niks. Na een week een mail gestuurd. Toen werd verteld dat mijn pakket zoek was. In plaats van mijn bestelling opnieuw te verzenden gingen ze het bedrag terugstorten. Vrij vervelend want ik moet dan weer al m’n gegevens erbij pakken. Als kers op de taart kreeg ik wel een 10% kortingscode voor het ongemak, DIE IK VERVOLGENS NIET KAN GEBRUIKEN OMDAT ER STAAT “beste prijs toegepast”. Omdat ik dat eerst nergens terug kon vinden heb ik meerdere malen opnieuw geprobeerd te bestellen om de kortingscode toe te kunnen passen. Ze hebben dus dubbel mijn tijd verspild. Eerst door niet meteen mijn bestelling opnieuw te versturen en mij alles opnieuw te laten bestellen én door mij een kortingscode voor m’n neus te hangen die ik vervolgens niet kan gebruiken

3 maart 2026

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling verloren is gegaan nadat u de trackinginformatie had ontvangen. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn geweest om een terugbetaling te ontvangen in plaats van een nieuwe verzending. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die deze situatie heeft veroorzaakt.

Wij stellen uw geduld en begrip bij het beoordelen van uw zaak zeer op prijs. Vanwege onze recente systeemmigratie kunnen wij helaas geen vervangende artikelen meer aanbieden, waardoor in dit geval een terugbetaling is uitgevoerd. Wij begrijpen volledig dat het frustrerend kan zijn om opnieuw te moeten bestellen en wij betreuren het ten zeerste dat dit voor ongemak heeft gezorgd.

Uw vertrouwen en tevredenheid zijn ontzettend belangrijk voor ons en wij waarderen u als klant enorm. Om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen en u zo snel mogelijk te kunnen helpen, raden wij u van harte aan om contact op te nemen met onze klantenservice via live chat. Zij kunnen u realtime ondersteuning bieden en u onmiddellijk helpen als u ooit een soortgelijk probleem ondervindt of hulp nodig heeft bij een bestelling of korting.

Nogmaals hartelijk dank voor uw geduld en begrip, en voor de kans om u van dienst te zijn. Wij waarderen uw loyaliteit en vertrouwen enorm en blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons in de toekomst soepel en betrouwbaar verloopt.

Kortingscode

Ik heb geprobeerd om een bestelling te plaatsen en daarbij gratis de elite lenzen te ontvangen. Echter werkt de kortingscode, tot ik inlog, en dan staat er ineens 'beste prijs toegepast' waardoor de korting niet meer werkt. Terwijl ik een nieuw account heb.

Ik heb van alles geprobeerd, verschillende browsers, incognito, maar wat ik ook probeer ik kom niet met de code bij de kassa.

Dit werkt echt niet en zorgt voor veel frustratie. Ik bestel ze ergens anders.

21 januari 2026

Hallo Manon,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen volledig hoe frustrerend deze situatie moet zijn geweest, vooral nadat je verschillende opties hebt geprobeerd, zoals verschillende browsers en de incognitomodus, om vervolgens te zien dat de korting verdwijnt zodra je inlogt. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Dit is niet de ervaring die we je willen bieden en we betreuren de frustratie die dit heeft veroorzaakt ten zeerste.

We nemen je bezorgdheid over de kortingscode voor de Elite-lenzen serieus. We begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn als je verwacht dat een promotie van toepassing is, vooral wanneer je een nieuw account hebt aangemaakt, en je vervolgens bij het afrekenen te maken krijgt met systeembeperkingen die aangeven dat de “beste prijs is toegepast”. We kunnen ons voorstellen hoe ontmoedigend dit is en het spijt ons dat je hierdoor je bestelling niet soepel hebt kunnen afronden.

Wees gerust, we willen deze kwestie grondig onderzoeken en de meest geschikte oplossing bieden. Om dit verder te kunnen onderzoeken, vragen wij u vriendelijk om de aanvullende gegevens die wij hebben opgevraagd met ons te delen. Dit helpt ons om de instellingen van de promotie te controleren en vast te stellen waarom deze niet wordt toegepast zodra u inlogt.

Wij stellen het zeer op prijs dat u ons hierop attent hebt gemaakt en ons de gelegenheid geeft om dit verder te onderzoeken. Uw feedback is belangrijk voor ons en wij hopen u te kunnen helpen bij het oplossen van dit probleem.

Geen terugbetaling ondanks klacht

Helaas slechte lenzen ontvangen. Vision direct beloofde deze te compenseren en terugbetaling in werk te zetten(klarna) helaas nog steeds geen melding gehad. Waardoor ik herinneringen krijg van klarna.
Hoop dat dit snel is opgelost

22 december 2025

Hallo e e,

Bedankt voor het verstrekken van de gevraagde gegevens over de defecte lenzen. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie u heeft bezorgd. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend het is om op een terugbetaling te moeten wachten, vooral nadat u al te maken heeft gehad met defecte producten. Dit is zeker niet de ervaring die wij u willen bieden en wij hebben uw feedback volledig genoteerd.

Wij hebben uw zaak doorgegeven aan ons team en een terugbetaling aangevraagd voor de twee dozen met defecte lenzen die u heeft gemeld. Aangezien de totale waarde echter hoger is dan € 100, vereist ons standaardproces goedkeuring van ons financiële team voordat de terugbetaling kan worden uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat wij u onmiddellijk op de hoogte zullen brengen van de terugbetaling zodra het verzoek is goedgekeurd.

Wij stellen uw geduld en begrip zeer op prijs terwijl wij onze interne processen volgen om ervoor te zorgen dat uw terugbetaling correct wordt verwerkt. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en wij doen er alles aan om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Vision Direct

Helaas zijn de ontvangen lenzen van…

Helaas zijn de ontvangen lenzen van zeer slechte kwaliteit. ( Everclear +2,25)Zijn heel moeilijk uit de verpakking te halen. Krullen alle kanten op en daardoor moeilijk op het oog te plaatsen. Scheuren heel snel en heb nu al van de 15 lenzen er 4 weg moeten gooien. Gebruik al 50!! J
jaar lenzen dus weet echt wel wat ik doe.
Eerste keer dit merk en nooit meer, de rest gaat zo in de kliko. Ga weer over op mijn vertrouwde merk Dailies.

14 december 2025

Hallo Annie,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Onze oprechte excuses voor de teleurstelling die u heeft ondervonden met de lenzen. Het spijt ons zeer te horen dat de lenzen moeilijk te hanteren waren en dat ze gemakkelijk omkrulden en scheurden, waardoor meerdere lenzen moesten worden weggegooid. Dit is begrijpelijkerwijs frustrerend, vooral omdat u het merk voor het eerst probeerde.

We waarderen je eerlijkheid enorm en stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons hiervan op de hoogte te stellen. Hoewel veel klanten dit merk lenzen comfortabel en betrouwbaar vinden, beseffen we dat de prestaties van lenzen van persoon tot persoon kunnen verschillen. Het belangrijkste voor ons is dat je je comfortabel, zelfverzekerd en gerust voelt bij het gebruik van je lenzen, en het spijt ons oprecht dat deze ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Wees gerust, we nemen kwaliteitsproblemen zeer serieus. We raden u aan contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of live chat, zodat we deze kwestie verder kunnen onderzoeken en de lenzen die u hebt ontvangen kunnen beoordelen. Ons team zal graag de mogelijke opties bekijken en u in realtime en sneller hulp bieden die is afgestemd op uw situatie.

Bedankt dat u ons merk heeft geprobeerd en dat u ons blijft vertrouwen voor uw oogzorgbehoeften. Uw loyaliteit betekent veel voor ons en we stellen het op prijs dat u feedback geeft die ons helpt om te verbeteren. We hopen oprecht uw vertrouwen te herstellen en u te blijven ondersteunen bij uw terugkeer naar uw favoriete Dailies-lenzen.

Met vriendelijke groeten,

Account voor altijd

Ik wil dolgraag mijn account verwijderen of mijn email adres wijzigen maar dat kan niet. Daarom 2 sterren.

14 april 2025

Hallo Steyn,

Het spijt ons echt te horen over je recente frustratie. We begrijpen volledig hoe belangrijk het is om volledige controle te hebben over je account en persoonlijke informatie, en we zijn teleurgesteld dat we er niet in zijn geslaagd om dat gemakkelijker voor je te maken.

Op dit moment ondersteunt ons systeem het wijzigen van het e-mailadres dat aan een account is gekoppeld niet, en we bieden onze oprechte excuses aan voor deze beperking. Dat gezegd hebbende, helpen we je graag bij het aanmaken van een nieuwe account met het e-mailadres van je voorkeur en we zijn er ook om je te helpen als je besluit je huidige account op te heffen.

Om uw rekening op te heffen, vragen we u vriendelijk om ons een formeel verzoek per e-mail te sturen - inclusief uw volledige naam en het e-mailadres dat aan uw Vision Direct-rekening is gekoppeld. Zodra we dat hebben ontvangen, regelen we de rest snel en veilig.

Jouw stem is belangrijk voor ons en we zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen - zo kunnen we groeien en ons verbeteren. We hopen dat u ons de kans geeft om u in de toekomst beter van dienst te zijn en uw vertrouwen in onze service te herstellen.

Vision Direct

Ik heb lenzen besteld en geen factuur…

Ik heb lenzen besteld en geen factuur ontvangen.Deze heb ik nodig voor het declareren van mijn zorgkosten bij zorgverzekering.Ik ben al 7 dagen aan het bellen,mailen met steeds het zelfde antwoord
Het factuur is onderweg.Ik kan zometeen niet meer declareren door verval datum het gaat om een bedrag van bijna €170-,

5 maart 2025

Antwoord van Vision Direct

Om u sneller te kunnen beantwoorden, hebben we een vertaalmachine gebruikt. Hoewel we er alles aan doen dit correct te vertalen, spijt het ons als er spel- en grammaticafouten voorkomen.

Beste Grazilee,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We begrijpen hoe belangrijk het is om de factuur op tijd te ontvangen, vooral voor het declareren van zorgkosten bij je zorgverzekering.

Helaas is er een technisch probleem opgetreden in ons systeem, waardoor de factuur nog niet is verzonden. We willen je verzekeren dat ons toegewijde team hard werkt om dit probleem op te lossen en we verwachten dat alles uiterlijk morgen is opgelost, zodat je je factuur zo snel mogelijk ontvangt.

We begrijpen dat de vervaldatum een drukke situatie voor u creëert en we stellen uw geduld en begrip in deze omstandigheden zeer op prijs. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we willen je bedanken voor je geduld om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Niet bestellen hier

Ik weet niet waar het hoge gemiddelde aantal sterren vandaan komt, want ik lees heel veel slechte reviews en ik heb er ook één. Mijn eerste bestelling lenzen verliep probleemloos. Goede prijs, snelle verzending en ik was tevreden. Half jaar later kreeg ik een link met een ‘aanbieding’ in de mail voor een nieuwe bestelling. Die prijs lag dertig euro hoger dan wat ik de eerste keer betaalde. Toen ik via een nieuwe pagina naar de webshop ging, kon ik bestellen voor de prijs waarvoor ik ze de eerste keer had besteld. Dit dus gedaan. Derde keer meteen via nieuwe pagina naar de webshop gegaan. Lenzen in mijn mandje gedaan. 109 euro, prima. Ik log in om te betalen en hop, de prijs verandert naar 135 euro. Ik ben klaar met deze webshop, ze proberen je op te lichten waar je bij staat. Heb ergens anders mijn lenzen besteld voor 100 euro.

19 december 2024

Hallo Pino,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten.

We willen graag uitzoeken wat er is gebeurd, maar je hebt geen contactgegevens achtergelaten, dus dat kunnen we niet doen.

Neemt u alstublieft direct contact met ons op (help@visiondirect.co.uk), want we willen u graag helpen dit probleem op te lossen. We horen graag van u.

Vision Direct Team

Ik👏 wacht👏 al👏 sinds👏 11👏 september👏…

Ik👏 wacht👏 al👏 sinds👏 11👏 september👏 op👏 een👏 terugbetaling👏 die👏 al👏 6👏 keer👏 eerder👏 aan👏 mij👏 is👏 toegezegd.👏 Jullie👏 blijven👏 mij👏 negeren👏 en👏 afspraken👏 niet👏 nakomen.👏 Ik👏 blijf👏 bellen,👏 mailen👏 en👏 berichten👏 sturen👏 via👏 Trustpilot👏 en👏 social👏 media👏 totdat👏 ik👏 mijn👏 geld👏 én👏 een👏 passend👏 excuus👏 heb👏 ontvangen.

Aan potentiële klanten: doe jezelf een plezier en bestel hier niet!

De reactie hierop van Vision Direct gaat zijn: een random 'empathische' AI reactie waarbij wordt gevraagd om de details van de bestelling via mail door te geven. Alleen heb ik dat al 100 keer gedaan, en wordt momenteel jullie klantenserviceteam aan de telefoon ook gek van mij. Dus doe iedereen een lol en stort gewoon mijn geld terug.

11 september 2024

Hi Maarten,

Thank you for your feedback, and I sincerely apologize for any inconvenience you have experienced. We understand your frustration, and we’re sorry to hear that you've had such a difficult time getting your issue resolved.

Please know that we have escalated your concern to our management team, who will be reviewing the matter closely to ensure that we can resolve this for you as quickly as possible. We appreciate your patience and understanding, and we will do our best to make sure this situation is addressed properly.

If you have any further questions or need additional assistance, please don’t hesitate to reach out.

Thank you again for your feedback, and we are working hard to resolve this issue for you.

Best regards,
Princess
www.visiondirect.co.uk

In juni lenzen besteld

In juni lenzen besteld, maar niet ontvangen. Minimaal tien mailtjes heen en weer gestuurd, steeds met excuses, maar geen terugbetaling. Ik heb contact opgenomen met de bank: het geld is wel afgeschreven, maar Vision Direct levert niet.
Op 17 september heb ik ook een klacht geplaatst waarna ik weer mailcontact heb gehad met Vision direct. Ook hierin steeds een andere medewerker die excuses geeft maar niet tot handelen overgaat.

Waardeloze klantenservice (vaak ook automatische reacties).
Vision Direct is absoluut niet meer wat het vroeger was!

Als antwoord op de reactie van visiondirect op mijn bericht: ik heb minimaal 10 mailtjes waarin ik contact opneem en waar ik de reactie krijg dat ik snel een reactie terug krijg of dat het waardig wordt gecompenseerd. Hier blijft het bij. Als dit echt geen fraude is dan verwacht ik ook absoluut een compensatie voor alle tijd en moeite die ik afgelopen 5 maanden heb gestoken in deze bestelling.

18 november 2024

Hallo Mirjam,

Mijn oprechte excuses voor de frustratie en het ongemak dat je hebt ondervonden met je bestelling. Ik begrijp volledig hoe teleurstellend deze situatie moet zijn en ik wil je verzekeren dat we je klacht zeer serieus nemen.

Het is onacceptabel dat u niet alleen te maken heeft gehad met herhaalde vertragingen, maar ook met slechte communicatie tijdens dit proces. Dit is niet de service die wij willen bieden en ik betreur de negatieve ervaring die u hebt gehad ten zeerste.

Om dit aan te pakken, kunt u contact met ons opnemen zodat we de situatie met het betrokken team kunnen onderzoeken. We zullen ook alle medewerkers herinneren aan het belang van duidelijke, proactieve communicatie en ervoor zorgen dat ze contact met u opnemen voor extra hulp. Wees gerust, we doen er alles aan om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

We stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl we het probleem onderzoeken en oplossen. Neem in de tussentijd gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn er om u te helpen.

Nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Hartelijke groeten,
Princess
www.visiondirect.co.uk

Betaald maar nooit iets ontvangen

Besteldatum 28/09, ‘verzenddatum’ 29/09.
Nu, 14/10 nog steeds niets ontvangen.

Er werd mij -na enkele gesprekken- door Vision direct geboden contact op te nemen met PostNL omdat de status daar onveranderd bleef (‘bezorgtijd wordt berekend’).
Na contact met hen bleek het pakket door Vision direct überhaupt nooit afgeleverd te zijn.
Ik nam op 7/10/24 alweer contact op met Vision direct en dit werd zo door hen bevestigd met als reden ‘er is onlangs een nieuw systeem in gebruik genomen en helaas zijn daar onverwachte technische issues bij komen kijken. Bij deze hebben wij een herinneringsmail mail opgestuurd naar het magazijn voor uw nieuwe leverdatum’.
Er werd mij gezegd dat mijn bestelling er zo snel mogelijk aankwam, alles was opnieuw doorgegeven.

Op woensdag 9/10/24 werd mijn status bij PostNL opeens aangepast naar ‘Pakket niet fysiek aangeboden bij PostNL’. Na opnieuw contact bleek mijn pakket daar nog steeds niet geleverd te zijn door Vision direct.
Ik nam alwéér contact op met hen om doodleuk te horen ‘er is helaas niets dat ik voor u kan doen want het pakket is (plots toch?) opgehaald in ons warenhuis’. Vervolgens werd de chat verbroken net zoals elke volgende poging om opnieuw een chatgesprek aan te knopen.

Het contact verloopt absoluut niet klantvriendelijk, professioneel of correct. Ik heb hier al belachelijk veel tijd ingestoken, betaald en nooit iets ontvangen.

14 oktober 2024

Beste Stefanie,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

Het spijt me echt dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Weet dat dit niet de ervaring is die we je willen bieden.

Ik kan hier zien dat de vorige vertegenwoordiger al een verzoek heeft ingediend om deze bestelling terug te betalen omdat deze tijdens het transport verloren is gegaan. Dit wordt binnen 3-5 werkdagen teruggestort op je rekening. We geven u ook een kortingscode van 20% voor de vertraging en het ongemak die u kunt gebruiken voor uw toekomstige bestelling.

Nogmaals, het spijt me zeer voor alle frustratie die hierdoor is ontstaan. Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan weten.

Vriendelijke groeten,
Vision Direct.

Fouten door bedrijf, geen hulp vanuit klantenservice

Bestelling geplaatst 21/9, zou volgens de bevestiging 24/9 geleverd worden.

27/9 klantenservice gecontacteerd wanneer het pakket komt, door een fout van hun blijkt het pakket pas na 28/10 verzonden te kunnen worden. Aangezien ik dat te laat vind, stelt medewerker voor de bestelling dan te annuleren zodat ik een nieuwe bestelling kan plaatsen. Ik ga hier mee akkoord en ik ontvang om 12:02 op 27/9 een mail dat de bestelling geannuleerd is.

3/10: er komt een mail binnen dat annulering toch niet meer kan. Ik contacteer de klantenservice en de conclusie is dat ik maar tot eind oktober moet wachten, zelf de moeite moet nemen om dit terug te sturen en dan weer 15 dagen moet wachten op mijn geld? Lijkt me nogal een rare werkwijze voor een fout die door jullie gemaakt wordt.

21 september 2024

Hoi Isa,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten.

Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de fouten die zijn gemaakt met uw bestelling en het gebrek aan ondersteuning dat u heeft ontvangen van ons klantenserviceteam. Ik begrijp hoe frustrerend deze situatie is, vooral gezien de aanzienlijke vertraging en de verwarring rondom je annulering.

Het is onaanvaardbaar dat je te horen kreeg dat je bestelling was geannuleerd, om vervolgens een e-mail te ontvangen waarin het tegendeel werd beweerd. Ik waardeer je geduld gedurende dit proces.

Om dit probleem op te lossen, sturen we u een kortingscode van 20% als een gebaar van goede wil voor het ongemak, die naar uw e-mail zal worden gestuurd.

Accepteer alstublieft onze oprechte excuses voor eventuele stress of ongemak die dit heeft veroorzaakt. Dank u voor de kans om dit aan te pakken, en ik hoop dat we uw vertrouwen kunnen herwinnen.

www.visiondirect.nl

Beste mensen de eerste keren dat je…

Beste mensen de eerste keren dat je hier besteld krijg je zoals ze beweren de lenzen binnen 24 uur thuis, na enkele bestellingen later krijg je ze steeds later binnen ondanks het berichten en bellen. Na 2 dagen heb ik mij lenzen nog steeds niet binnen geen schaamte hebben jullie!!! Dankzij jullie zit ik zonder lenzen!!

3 oktober 2024

Hello Younes,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten.

We willen graag uitzoeken wat er is gebeurd, maar u heeft geen contactgegevens achtergelaten, dus dat kunnen we niet doen.

Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan weten.

Vision Direct

Kapotte contactlenzen, geen reactie…

Al meerdere keren contactlenzen hier besteld en eerder nooit problemen gehad. De laatste keer zaten er echter 2 defecte lenzen bij mijn bestelling. Dit kan natuurlijk gebeuren, echter volgt er geen oplossing vanuit Vision Direct en wordt er niet meer gereageerd. Mijn eerste e-mail verzond ik op 1 juli, daar werd 22 juli (na een herinnering van mij op 21 juli) pas op gereageerd. Vervolgens wacht ik nog steeds op een nieuwe reactie en ben ik nu genoodzaakt mijn contactlenzen elders te bestellen. Voor mij niet nog een keer.

1 juli 2024

Hoi Charlotte,

Bedankt voor je review.

Het spijt me om te horen dat je niet tevreden bent met de service die je hebt ontvangen toen je contact met ons opnam.

We stellen je feedback op prijs en we zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.

Als we je kunnen helpen, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Cecilia

Alweer geen levering.

Heb me na de slechte review weer laten vangen. Maar dit was echt wel de allerlaatste keer. Ik heb op 31/7 een bestelling van een kleine €70 geplaatst. We zijn nu 15 augustus en ze is zelfs nog niet verzonden. Ik vertrek op vakantie en heb deze lenzen uiteraard nodig. Daarom heb ik ze 3 weken op voorhand besteld. Nochtans bij de bestelling stond “volgende dag geleverd”. Al twee maal contact opgenomen met de klantenservice, de ene zag niets en kon me niet helpen, de tweede ging me een mail sturen wanneer het ging worden verzonden. Uiteraard niets ontvangen. Ik ga mijn bestelling asap annuleren. Nooit nog bestel ik bij dit malafide bedrijf. Onder je reviews komt er een standaard antwoord dat ze je gaan helpen, je stuurt je bestelnummer en dan doen ze helemaal niets. Fool me once shame on you, fool me twice…

Edit: zoals voorspeld een generisch antwoord om contact op te nemen. Al twee keer gedaan en ik word afgewimpeld met loze beloftes. Ik wil nu gewoon mijn geld terug. Zal wel naar een betere winkel gaan.

15 augustus 2024

Beste Steven,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in onze reactie. We stellen uw feedback zeer op prijs en verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Vision Direct heeft op 1 juni een systeemwijziging doorgevoerd, dit om onze service en bestelproces te verbeteren. Helaas heeft dit echter een aantal onverwachte tijdelijke problemen veroorzaakt.

We kunnen geen contact met u opnemen omdat er geen contactgegevens bij uw beoordeling staan, maar wij zouden erg graag met u willen spreken en u helpen uw probleem op te lossen, contacteer ons alstublieft op service@visiondirect.nl

Veel gedoe!!

Veel gedoe met een bestelling gehad. Werd erg laat geleverd. Duurde 1,5 week. Daarna geen factuur gekregen, ook niet zichtbaar in profiel dus kon niets declareren. Echt heel vervelend. Veel gemaild zonder reactie terug. Gebeld, niks helpt. Uiteindelijk 2 dagen voor vervaldatum een mail met factuur. Website werkt voor geen meter!!

10 juli 2024

Beste Sanne,

Vision Direct

Niet geleverd maar wel mail om lenzen terug te sturen

Jammer dit antwoord. Ik heb gereplied op mail dat ik lenzen (die ik niet heb ontvangen) wilde teeugsturen. Ik heb 1 x gebeld maar dermate veel lawaai dus maar opgehangen. Gisteren gebeld. Zeer slecht Engels sprekende dame (had ik niet om gevraagd) maar ik zou door Nederlandse teruggebeld worden. Niet teruggebeld.

2 augustus 2024

Hoi Anne Marie,

Bedankt voor je review.

Het spijt me om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. Ik zie niet dat je contact hebt opgenomen met ons klantenserviceteam, maar neem alsjeblieft rechtstreeks contact met ons op (https://www.visiondirect.nl/info/contacteer-ons) en we kunnen je helpen.

Cecilia

Lenzen besteld en betaald maar nooit…

23 juli 2024

Beste Dik,

Vision Direct

Onvolledige levering en gedeeltelijk vergoed

3 flesjes Boston Simplus besteld en betaald, maar ontving slechts 1 flesje. Na 2 mailtjes antwoord uit Engeland dat ze eea zouden vergoeden. Werd slechts 1 flesje vergoed ipv de 2 die niet waren geleverd. Nooit meer Vision Direct.

26 juni 2024

Beste Kick,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in onze reactie. We stellen uw feedback zeer op prijs en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Vision Direct heeft op 1 juni een systeemwijziging doorgevoerd om onze service en het bestelproces te verbeteren. Helaas heeft dit echter tot enkele onverwachte tijdelijke problemen geleid.

Het spijt me zeer om te horen dat we de juiste terugbetaling voor de ontbrekende artikelen niet hebben verwerkt. Dit is nu gecorrigeerd en u zou de terugbetaling voor de tweede ontbrekende fles binnen 3-5 werkdagen moeten ontvangen.

Bedankt voor uw geduld.

Vision Direct

1,5 week wachten op je bestelling dit…

1,5 week wachten op je bestelling dit is de reactie via de chat:

Resume conversation by sending a new message
Your conversation has ended
Sent
ja daar heb ik niks aan

Business said
onze excuses voor het ongemak

You said
mag hopen dat ze niet gooien

Business said
anders terug naar ons en terugbetaling

Business said
anders gaat het naar PostNL en kunt u het daar afhalen

past niet

Business said
als u er niet bent wrdt het door de brievenbus gegooit

You said
ben zon lange levertijd van jullie niet gewend

Business said
ik kan de bestelling niet annuleren

we hebben technische problemen

You said
wij zijn met vakantie dan'

9:02 AM
kun je die annuleren

9:02 AM
daar heb ik niks aan?

Your conversation has ended

Chat zonder oplossing gesloten.. werkelijk en wat een taalgebruik ook

4 juli 2024

Beste klant,

Het spijt me zeer dat u niet de service hebt ontvangen die u verwachtte toen u contact met ons opnam. We zullen deze interactie onderzoeken en rechtstreeks contact met u opnemen.

Service

Bedrijf weet hoe om te gaan met klanten en klachten.
Tegemoetkoming gekregen voor het ongemak en volgende dag mijn lenzen geleverd gekregen!

1 juli 2024