Bedrijf weet hoe om te gaan met klanten en klachten. Super service! Na enige problemen naar aanleiding van een update van hun website, prima geholpen. Tegemoetkoming gekregen voor het ongemak en vol... Toon meer

Nadat ik een review geplaatst had hebben ze netjes het geld terug gestort dus zijn geen oplichters maar hebben het netjes opgelost
Vervolg op mijn vorige review, het geld is vandaag netjes terug gestort, prima geregeld.
Ik bestel al jaren mijn lenzen bij Vision Direct. Altijd weer een vriendelijke en goede service. Ik had onlangs een ander merk lenzen geprobeerd waar ik niet tevreden over was. Via een vriendelijke ch... Toon meer
Buying contact lenses online is a lot more convenient with VisionDirect.co.uk. As the no.1 rated UK contact lens seller on Trustpilot, we deliver great prices and an award-winning service to thousands of happy customers every week.
VisionDirect.co.uk
- The UK's #1 Most Trusted Online Store
- With over 90k reviews and 130k followers on Facebook, we are the #1 choice for contact lenses online. Still unsure about buying online? Check out our buying guides and our no fuss returns policy.
- Next Day Delivery - Free Over £59
- Order by 11:45PM and receive your lenses the next day through the letterbox. No more long delays or optician pick-ups, we stock your lenses!
- Customer Care 7 days a week
- Our customer service team is here to help Mon - Fri: 8:00 to 21:00; Sat - Sun: 9:00 to 18:00. Use our website, live chat, or call us on 020 7768 5000 in the UK / 1 800 870 0741 in the US and we'll be happy to help.
- Lens Replacement Service
- Split lens? We will refund / credit any defective lenses if this ever did happen, easy-peasy.
Free Returns
Has your prescription changed?
6 Camden High Street, NW1 0JH, London, Verenigd Koninkrijk
- 020 7768 5000
- help@visiondirect.co.uk
- visiondirect.co.uk
Wat een drama
Lenzen en nog wat toebehoren besteld, track and trace gekregen en vanaf daar gebeurde niks. Na een week een mail gestuurd. Toen werd verteld dat mijn pakket zoek was. In plaats van mijn bestelling opnieuw te verzenden gingen ze het bedrag terugstorten. Vrij vervelend want ik moet dan weer al m’n gegevens erbij pakken. Als kers op de taart kreeg ik wel een 10% kortingscode voor het ongemak, DIE IK VERVOLGENS NIET KAN GEBRUIKEN OMDAT ER STAAT “beste prijs toegepast”. Omdat ik dat eerst nergens terug kon vinden heb ik meerdere malen opnieuw geprobeerd te bestellen om de kortingscode toe te kunnen passen. Ze hebben dus dubbel mijn tijd verspild. Eerst door niet meteen mijn bestelling opnieuw te versturen en mij alles opnieuw te laten bestellen én door mij een kortingscode voor m’n neus te hangen die ik vervolgens niet kan gebruiken

Kortingscode
Ik heb geprobeerd om een bestelling te plaatsen en daarbij gratis de elite lenzen te ontvangen. Echter werkt de kortingscode, tot ik inlog, en dan staat er ineens 'beste prijs toegepast' waardoor de korting niet meer werkt. Terwijl ik een nieuw account heb.
Ik heb van alles geprobeerd, verschillende browsers, incognito, maar wat ik ook probeer ik kom niet met de code bij de kassa.
Dit werkt echt niet en zorgt voor veel frustratie. Ik bestel ze ergens anders.

Geen terugbetaling ondanks klacht
Helaas slechte lenzen ontvangen. Vision direct beloofde deze te compenseren en terugbetaling in werk te zetten(klarna) helaas nog steeds geen melding gehad. Waardoor ik herinneringen krijg van klarna.
Hoop dat dit snel is opgelost

Antwoord van Vision Direct
Helaas zijn de ontvangen lenzen van…
Helaas zijn de ontvangen lenzen van zeer slechte kwaliteit. ( Everclear +2,25)Zijn heel moeilijk uit de verpakking te halen. Krullen alle kanten op en daardoor moeilijk op het oog te plaatsen. Scheuren heel snel en heb nu al van de 15 lenzen er 4 weg moeten gooien. Gebruik al 50!! J
jaar lenzen dus weet echt wel wat ik doe.
Eerste keer dit merk en nooit meer, de rest gaat zo in de kliko. Ga weer over op mijn vertrouwde merk Dailies.

Account voor altijd
Ik wil dolgraag mijn account verwijderen of mijn email adres wijzigen maar dat kan niet. Daarom 2 sterren.

Antwoord van Vision Direct
Ik heb lenzen besteld en geen factuur…
Ik heb lenzen besteld en geen factuur ontvangen.Deze heb ik nodig voor het declareren van mijn zorgkosten bij zorgverzekering.Ik ben al 7 dagen aan het bellen,mailen met steeds het zelfde antwoord
Het factuur is onderweg.Ik kan zometeen niet meer declareren door verval datum het gaat om een bedrag van bijna €170-,

Niet bestellen hier
Ik weet niet waar het hoge gemiddelde aantal sterren vandaan komt, want ik lees heel veel slechte reviews en ik heb er ook één. Mijn eerste bestelling lenzen verliep probleemloos. Goede prijs, snelle verzending en ik was tevreden. Half jaar later kreeg ik een link met een ‘aanbieding’ in de mail voor een nieuwe bestelling. Die prijs lag dertig euro hoger dan wat ik de eerste keer betaalde. Toen ik via een nieuwe pagina naar de webshop ging, kon ik bestellen voor de prijs waarvoor ik ze de eerste keer had besteld. Dit dus gedaan. Derde keer meteen via nieuwe pagina naar de webshop gegaan. Lenzen in mijn mandje gedaan. 109 euro, prima. Ik log in om te betalen en hop, de prijs verandert naar 135 euro. Ik ben klaar met deze webshop, ze proberen je op te lichten waar je bij staat. Heb ergens anders mijn lenzen besteld voor 100 euro.

Antwoord van Vision Direct
Ik👏 wacht👏 al👏 sinds👏 11👏 september👏…
Ik👏 wacht👏 al👏 sinds👏 11👏 september👏 op👏 een👏 terugbetaling👏 die👏 al👏 6👏 keer👏 eerder👏 aan👏 mij👏 is👏 toegezegd.👏 Jullie👏 blijven👏 mij👏 negeren👏 en👏 afspraken👏 niet👏 nakomen.👏 Ik👏 blijf👏 bellen,👏 mailen👏 en👏 berichten👏 sturen👏 via👏 Trustpilot👏 en👏 social👏 media👏 totdat👏 ik👏 mijn👏 geld👏 én👏 een👏 passend👏 excuus👏 heb👏 ontvangen.
Aan potentiële klanten: doe jezelf een plezier en bestel hier niet!
De reactie hierop van Vision Direct gaat zijn: een random 'empathische' AI reactie waarbij wordt gevraagd om de details van de bestelling via mail door te geven. Alleen heb ik dat al 100 keer gedaan, en wordt momenteel jullie klantenserviceteam aan de telefoon ook gek van mij. Dus doe iedereen een lol en stort gewoon mijn geld terug.

In juni lenzen besteld
In juni lenzen besteld, maar niet ontvangen. Minimaal tien mailtjes heen en weer gestuurd, steeds met excuses, maar geen terugbetaling. Ik heb contact opgenomen met de bank: het geld is wel afgeschreven, maar Vision Direct levert niet.
Op 17 september heb ik ook een klacht geplaatst waarna ik weer mailcontact heb gehad met Vision direct. Ook hierin steeds een andere medewerker die excuses geeft maar niet tot handelen overgaat.
Waardeloze klantenservice (vaak ook automatische reacties).
Vision Direct is absoluut niet meer wat het vroeger was!
Als antwoord op de reactie van visiondirect op mijn bericht: ik heb minimaal 10 mailtjes waarin ik contact opneem en waar ik de reactie krijg dat ik snel een reactie terug krijg of dat het waardig wordt gecompenseerd. Hier blijft het bij. Als dit echt geen fraude is dan verwacht ik ook absoluut een compensatie voor alle tijd en moeite die ik afgelopen 5 maanden heb gestoken in deze bestelling.

Antwoord van Vision Direct
Betaald maar nooit iets ontvangen
Besteldatum 28/09, ‘verzenddatum’ 29/09.
Nu, 14/10 nog steeds niets ontvangen.
Er werd mij -na enkele gesprekken- door Vision direct geboden contact op te nemen met PostNL omdat de status daar onveranderd bleef (‘bezorgtijd wordt berekend’).
Na contact met hen bleek het pakket door Vision direct überhaupt nooit afgeleverd te zijn.
Ik nam op 7/10/24 alweer contact op met Vision direct en dit werd zo door hen bevestigd met als reden ‘er is onlangs een nieuw systeem in gebruik genomen en helaas zijn daar onverwachte technische issues bij komen kijken. Bij deze hebben wij een herinneringsmail mail opgestuurd naar het magazijn voor uw nieuwe leverdatum’.
Er werd mij gezegd dat mijn bestelling er zo snel mogelijk aankwam, alles was opnieuw doorgegeven.
Op woensdag 9/10/24 werd mijn status bij PostNL opeens aangepast naar ‘Pakket niet fysiek aangeboden bij PostNL’. Na opnieuw contact bleek mijn pakket daar nog steeds niet geleverd te zijn door Vision direct.
Ik nam alwéér contact op met hen om doodleuk te horen ‘er is helaas niets dat ik voor u kan doen want het pakket is (plots toch?) opgehaald in ons warenhuis’. Vervolgens werd de chat verbroken net zoals elke volgende poging om opnieuw een chatgesprek aan te knopen.
Het contact verloopt absoluut niet klantvriendelijk, professioneel of correct. Ik heb hier al belachelijk veel tijd ingestoken, betaald en nooit iets ontvangen.

Antwoord van Vision Direct
Fouten door bedrijf, geen hulp vanuit klantenservice
Bestelling geplaatst 21/9, zou volgens de bevestiging 24/9 geleverd worden.
27/9 klantenservice gecontacteerd wanneer het pakket komt, door een fout van hun blijkt het pakket pas na 28/10 verzonden te kunnen worden. Aangezien ik dat te laat vind, stelt medewerker voor de bestelling dan te annuleren zodat ik een nieuwe bestelling kan plaatsen. Ik ga hier mee akkoord en ik ontvang om 12:02 op 27/9 een mail dat de bestelling geannuleerd is.
3/10: er komt een mail binnen dat annulering toch niet meer kan. Ik contacteer de klantenservice en de conclusie is dat ik maar tot eind oktober moet wachten, zelf de moeite moet nemen om dit terug te sturen en dan weer 15 dagen moet wachten op mijn geld? Lijkt me nogal een rare werkwijze voor een fout die door jullie gemaakt wordt.

Antwoord van Vision Direct
Beste mensen de eerste keren dat je…
Beste mensen de eerste keren dat je hier besteld krijg je zoals ze beweren de lenzen binnen 24 uur thuis, na enkele bestellingen later krijg je ze steeds later binnen ondanks het berichten en bellen. Na 2 dagen heb ik mij lenzen nog steeds niet binnen geen schaamte hebben jullie!!! Dankzij jullie zit ik zonder lenzen!!

Antwoord van Vision Direct
Kapotte contactlenzen, geen reactie…
Al meerdere keren contactlenzen hier besteld en eerder nooit problemen gehad. De laatste keer zaten er echter 2 defecte lenzen bij mijn bestelling. Dit kan natuurlijk gebeuren, echter volgt er geen oplossing vanuit Vision Direct en wordt er niet meer gereageerd. Mijn eerste e-mail verzond ik op 1 juli, daar werd 22 juli (na een herinnering van mij op 21 juli) pas op gereageerd. Vervolgens wacht ik nog steeds op een nieuwe reactie en ben ik nu genoodzaakt mijn contactlenzen elders te bestellen. Voor mij niet nog een keer.

Alweer geen levering.
Heb me na de slechte review weer laten vangen. Maar dit was echt wel de allerlaatste keer. Ik heb op 31/7 een bestelling van een kleine €70 geplaatst. We zijn nu 15 augustus en ze is zelfs nog niet verzonden. Ik vertrek op vakantie en heb deze lenzen uiteraard nodig. Daarom heb ik ze 3 weken op voorhand besteld. Nochtans bij de bestelling stond “volgende dag geleverd”. Al twee maal contact opgenomen met de klantenservice, de ene zag niets en kon me niet helpen, de tweede ging me een mail sturen wanneer het ging worden verzonden. Uiteraard niets ontvangen. Ik ga mijn bestelling asap annuleren. Nooit nog bestel ik bij dit malafide bedrijf. Onder je reviews komt er een standaard antwoord dat ze je gaan helpen, je stuurt je bestelnummer en dan doen ze helemaal niets. Fool me once shame on you, fool me twice…
Edit: zoals voorspeld een generisch antwoord om contact op te nemen. Al twee keer gedaan en ik word afgewimpeld met loze beloftes. Ik wil nu gewoon mijn geld terug. Zal wel naar een betere winkel gaan.

Veel gedoe!!
Veel gedoe met een bestelling gehad. Werd erg laat geleverd. Duurde 1,5 week. Daarna geen factuur gekregen, ook niet zichtbaar in profiel dus kon niets declareren. Echt heel vervelend. Veel gemaild zonder reactie terug. Gebeld, niks helpt. Uiteindelijk 2 dagen voor vervaldatum een mail met factuur. Website werkt voor geen meter!!

Antwoord van Vision Direct
Niet geleverd maar wel mail om lenzen terug te sturen
Jammer dit antwoord. Ik heb gereplied op mail dat ik lenzen (die ik niet heb ontvangen) wilde teeugsturen. Ik heb 1 x gebeld maar dermate veel lawaai dus maar opgehangen. Gisteren gebeld. Zeer slecht Engels sprekende dame (had ik niet om gevraagd) maar ik zou door Nederlandse teruggebeld worden. Niet teruggebeld.

Antwoord van Vision Direct
Lenzen besteld en betaald maar nooit…

Antwoord van Vision Direct
Onvolledige levering en gedeeltelijk vergoed
3 flesjes Boston Simplus besteld en betaald, maar ontving slechts 1 flesje. Na 2 mailtjes antwoord uit Engeland dat ze eea zouden vergoeden. Werd slechts 1 flesje vergoed ipv de 2 die niet waren geleverd. Nooit meer Vision Direct.

Antwoord van Vision Direct
1,5 week wachten op je bestelling dit…
1,5 week wachten op je bestelling dit is de reactie via de chat:
Resume conversation by sending a new message
Your conversation has ended
Sent
ja daar heb ik niks aan
Business said
onze excuses voor het ongemak
You said
mag hopen dat ze niet gooien
Business said
anders terug naar ons en terugbetaling
Business said
anders gaat het naar PostNL en kunt u het daar afhalen
past niet
Business said
als u er niet bent wrdt het door de brievenbus gegooit
You said
ben zon lange levertijd van jullie niet gewend
Business said
ik kan de bestelling niet annuleren
we hebben technische problemen
You said
wij zijn met vakantie dan'
9:02 AM
kun je die annuleren
9:02 AM
daar heb ik niks aan?
Your conversation has ended
Chat zonder oplossing gesloten.. werkelijk en wat een taalgebruik ook

Service
Bedrijf weet hoe om te gaan met klanten en klachten.
Tegemoetkoming gekregen voor het ongemak en volgende dag mijn lenzen geleverd gekregen!