Ik gun L. therapie, want dat lijkt hij nodig te hebben
Het eten is er fantastisch, het Thaise personeel vermoedelijk onderbetaald, zo kwamen ze in elk geval zeker over. Het aanbod (fitness, hiken, yoga) was goed. Als je echt geavanceerd wilt trainen, of je yoganiveau naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit niet de plek, maar over all heb ik over de lessen en de mooie wandelingen niets te klagen.
Ze pretenderen wel dat de tweede week anders is dan de eerste week, dat is feitelijk onjuist. Daarbij wil ik ook zeggen dat het Westerse personeel, met name Leo, ongelooflijk intimiderend en onbeschoft kan zijn. Ik heb na het aankaarten van een probleem op mijn kamer gehuild in zijn ''kantoor'' omdat hij tegen me uitviel. Ik zou dit willen bestempelen als grensoverschrijdend gedrag. Deze man is überhaupt vooral met zichzelf bezig, loopt telkens ver vooruit de groep, houdt niemand in de gaten, is niet geïnteresseerd, laat zich onder werktijd masseren door jonge mannen terwijl hij halfnaakt rondloopt. Is hartstikke defensief en kan totaal niet incasseren. Ik heb me lang ingehouden, maar ik gun anderen dat ze de ware aard van deze mensen zien. De daadwerkelijke sounder was vriendelijk en respectvol, maar die gelooft enorm in deze Leo. En ik vermoed dat de fitnessdame ''Netta'' zelf ook een beetje bang voor hem is. Het hele gebeuren kon haar weinig bekoren, niet de problemen van de gasten, niet wezenlijk geïnteresseerd en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Maar ja, qua prijs/kwaliteitverhouding, als je schofterig gedrag negeert, kan het er zeker mee door.

Antwoord van Visit Natural Detox Resort