Hotel Vissenbjerg Storkro Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

afholdt min 80 års dag med et arrangement med mad, drikkevarer ad libitum samt overnatning til gæsterne, det var en på alle måder perfekt oplevelse med god mad gode værelser og dejlig morgenmad og i... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

1900kr for overnatning, aftensmad, drikkevare og morgenmad. Normalt ville jeg ikke sige det er urimligt men nøj en skuffelse. Værelset slidt sengene ubrugelige, Maden. Tjeneren kunne ikke præsentere... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Plussiden: Meget venligt personale Lækker mad Pris(1 overnatning, 2 voksne, 2 børn, tre retters til aften og fuld entre til Egeskov dagen efter til samlet 2010kr plus små 300kr til drikkevar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Montagehal
  3. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
  4. Multifunctionele ruimte

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Hotel Vissenbjerg Storkro midt på Fyn. Her får man lidt af det hele – meget tæt på! Når der holdes ferie på Hotel Vissenbjerg Storkro, har I kort afstand til gode shoppingmuligheder og events i Odense, fine fynske strande og naturskønne områder, samt masser af seværdigheder og oplevelser. Hotel Vissenbjerg Storkro er en oplagt base, helt centralt i Danmark, beliggende i en hyggelig fynsk landsby, Vissenbjerg, omringet af dejlige, grønne omgivelser, tæt på E20 og kun 15 km fra Odense. Vi byder alle velkomne på Storkroen; om der er tale om forretningsovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb. Vores placering gør os også til et oplagt stop på vejen for grupper og rejsende mellem landsdelene, både til frokost og aften. Efter en dag med afslapning eller spændende oplevelser, kan vi anbefale at slutte dagen med et besøg i vores egen restaurant, som serverer klassiske danske retter, lavet af friske råvarer, inden I går til køjs i vores store pæne værelser - klar til en ny dag i morgen i det fynske landskab. Vi håber, at I som gæster hos Hotel Vissenbjerg Storkro, får en rigtig dejlig oplevelse.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dejligt todages ophold

Dejligt todages ophold. Vi ankom en søndag og havde ikke taget højde for at restauranten er lukket om søndagen. Vi fik at vide at vi i stedet kunne få drikkevarerne til næste dags middag uden beregning. Da vi kun drikker sodavand til maden fik vi en hel kande kaffe og en hel kande te ligeledes uden beregning. Søde unge mennesker der betjente os med stor høflighed, og dejlig veltilberedt velsmagende mad. Der var pænt og rent overalt, og vi kommer helt sikkert igen.

26 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt ramme til vores bryllup

Vi holdt bryllup lørdag d. 8. august 2020 på nok årets varmeste dag. Temperaturen kunne hotellet ikke gøre for ;) og de gjorde, hvad de kunne for at køle os ned - udluftning, ventilation og håndvifter på alle bordene :) Vi fik en rigtig lækker og veltilberedt 3-retters menu, som alle gæsterne roste. Vinen var let drikkelig og faldt i den brede smag. Lækre værelser til vores overnattende gæster og en dejlig morgenbuffet dagen derpå. En varm anbefaling herfra - til prisen fås det ikke meget bedre!

17 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig service i dag til…

Rigtig dårlig service i dag til mindehøjtidelighed. 29 grader udenfor men 3 radiator står på 3 og varmer vildt meget , det pointere vi men får et flabet svar at de er i stykker og først bliver lavet mandag , det ikke i orden . Chokoladen der bliver serveret er 1/2 år for gammelt , stadig dårlig svar fra personalet og blev ikke engang fjernet og erstattet med noget nyt . 2 værelser havde vi lejet til familie , der var beskidt og dårlig service om morgen ang deres spiseplads Vil bestemt ikke anbefale dem .

8 augustus 2020

Fine anbefalinger fra fam. Larsen 👍

Dejligt ophold med 2 børnebørn i fint to-delt værelse i den nye bygning fra 2019 👍 Dejligt mad, søde personaler. Et lidt slidt aktivitetsrum, men PERFEKT når man har børn med.
Fine anbefalinger fra familien Larsen 🤗👍

7 augustus 2020

Middel god

Hyggelig stemning og sødt personale.
Godt værelse, bad og senge.
Kedeligt aftensmad. Sovs kartofler hver aften. Kedeligt tilbehør af grønt.
God morgenbuffe. Men trist i disse corona tider, der er 2 buffer til 104 personer (personale oplyst os om vi var 104 gæster)
Det burde ikke have være buffe overhovedet, når vi skal på på i disse corona tider!
Så hjælper det jo ikke meget nøglen værelset blev sprittet af, så de servere maden som buffe.
Trods vi havde sat skilt på døren : vil ikke forstyrres, blev vores dør låst op og hurtig lukket igen... Sov var den morfar slut 😑
Da der ikke var rengøring med i vores ophold på 3 nætter, forventede vi ikke, der ville komme nogen.
En anden dag havde de været inde og fjerne en ekstra seng. SÅ LAD IKKE NOGET LÆGGE FREMNE, DU IKKE ØNSKER ANDRE SKAL SE!
Vi var heldige at have værelse i den nye afdeling, med gode senge, egen teresse og smuk udsigt 🤗

4 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan kan man ødelække en nakkekam…

Hvordan kan man ødelække en nakkekam den var total død, sikke en buffe, ovnbagte kartofler ovnbagt slatten kål salat ovnbagte tomater som var lige så tam i smagen som det var slatten, sovs i suppe terin fiskeruller med citron både og dressing med brød til. Sikke en buffe 🙄🤮😂

22 juli 2020

Maden er udkogt

Maden er udkogt, fisken var kedelig og ikke færdig tilberedt, bøffen smagte af plastik, aften personalet var oppe på dupperne søde, venlige og imødekomme. Næste morgen kaos ved morgen buffene ikke borde nok, ubehøvlet personale, Mangle planlæggening i disse COVID-19 tider

11 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde bestilt et familieværelse med…

Vi havde bestilt et familieværelse med sep. afdeling til teenageren for to nætter, men fik et dobbeltværelse med ekstra opredning.

Da vi kontaktede receptitionen om det forkerte værelse, fik vi blot et kedeligt svar om, at det kunne de ikke gøre noget ved. Trist måde at behandle kunderne på.

Vi kommer ikke igen.

8 juli 2020

Stort hotel

Stort hotel
Værelserne af ældre dato, mangelfuld rengøring især i disse coronatider. Sæbeskålen fyldt med brugte shampoo beholdere. Værelset blev dog efterfølgende smittet af.
Maden: triste forretter, overtilberedt fisk.
Hovedretterne: kødet fint tilberedt.
Personale: er nødt til at fremhæve “Sial” som var som en dejlig solstråle, smilede og sød ved alle, man kunne kun blive i godt humør.

23 juni 2020

Super godt

Den 16. jan. holdt jeg min 70 års fødselsdagsfest på Vissenbjerg Storkro.
Alt har bare været perfekt lige fra bestillingen, planlægning til den yderst rimelige regning blev betalt.
Godt lokale, lækker og veltilberedt mad super god og yderst professionelt servering.
Flotte nye værelser, og sluttelig et godt morgenmåltid.
Jeg kan varmt anbefale stedet

17 januari 2020

I får 3 stjerner

I får 3 stjerner , selv om det var slidt værelser , selv om kokken vist havde fri de 2 dage vi var hos jer ! De 3 stjerner kommer fordi i var gode ved vores barnebarn som har autisme og kun vil ha pommesfrit ! Det var altså en god service ( selv om kokken havde fri ) barnebarnet fik alle de pommefrits han kunne spise , det bedste var nok at det ikke var skrevet på regningen ! Så 3 stjerner herfra !
PS . Hvis kokken ikke havde fri , så syntes vi altså i skulle ansætte en kok der er glad for sit fag !!!

25 juli 2019

SKIFT NU DE MADRASSER, SOM MANGE KOMMENTERER

Vi er på vej hjem fra et ophold på hotellet. Vi skulle have sovet 2 nætter men kørte hjem efter aftensmaden 2. dag. Sengene var klart under middel: ingen topmadras og slidte madrasser så man kan mærke fjedrene ☹️.
Nogle få steder på hotellet trængte der til noget renovering eller maling, men generelt var der rent og pænt: helt tilfredsstillende.
Vi var også godt tilfredse med maden, der smagte godt og blev serveret af sød og smilende personale 😊. Vi blev dog lidt overraskede over at skulle betale for isvand, når der er købt vin, men vi kommer sjældent ud, så det er måske normalt 😉

14 juli 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan desværre ikke anbefale stedet

Kan desværre ikke anbefale stedet! Dårlige seng, hvor fjeder kan mærkes, meget støj fra vejen og virkelig elendig aftensmad!
Hotellet trænger i den grad til at blive opgraderet!

8 juni 2019

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening, godt mad
Værelserne er dog meget slitte og vi fik ikke skiftet håndklæder, måtte i receptionen efter dem.

25 juli 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der var 2 ting som virkelig imponerede…

Der var 2 ting som virkelig imponerede os efter weekend på Vissenbjerg storkro. At der ikke var rotter og kakerlakker, for det var da det eneste der manglede for at gøre den dårlige oplevelse fuldendt på dette usle møgbeskidte og totalt nedslidte sted. Men det var at forvente, fik vi at vide af den uforskammede chef. Vi kunne bare lade være med at bestille et weekendophold med en bellevuebox. Rengøring og rene håndklæder skulle vi heller ikke regne med at få noget af, fortalte den ubehagelige mand os også. Hold op det er skønt at være hjemme igen.

15 april 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Slidt og halvdårlig service

Det er vist mange år siden Vissenbjergstorkro havde sin storhedstid!
Kroen trænger til gennemgribende renovering og en opgradering af maden, værelserne, restauranten, toiletterne, ja ALT!

På plus siden:
- Fri internet
- Gode parkeringsforhold
- Roligt beliggende værelser (man hørte ikke festerne der var om aftenen/natten)

Minussiden:
- Sengene er elendige, man mærker hver en fjeder og ingen topmadrasser
- Hamrende kold på værelset, men varmen er styret centralt så det kunne de ikke hjælp os med.
- Internet virkede ikke det første lille døgn.
- Bruseren havde intet tryk, og temperaturen var svær at justere, enten kold eller varm.
- Slidte værelser
-Slidte fællesområder, herunder restaurant og område med poolbord osv.
- Ventede 5 min. ved tom reception da vi skulle tjekke ind. Manden var gået for at finde noget mad ud af huet til en kunde!
- Kun to til at tage mod bestilling af drikkevarer, og som forøvrigt også rendte ud og ekspederede i receptionen, så vi havde næsten spist maden fra buffeten før vi fik bestilt drikkevarer.
- Maden i restauranten var middel / under middel, manglede smag (krydderier), og var generelt ikke spændende at se på.
- Toiletterne ved festlokalet og receptionen lugtede fælt af kloak og virkede trist, uden blomster, pynt eller lign. Godt jeg ikke skal holde fest der.
- Morgenmadsbuffeten var trist: æggene flydende i hviden, ingen kager eller pandekager, ej heller bacon eller pølser og scrambled egg. Bake-off brød, tør skæreost og flere små vacumpakkede oste, honning og nutellaefterligning. Overhovedet ikke en fantastisk oplevelse at komme til det morgenbord.

15 november 2017

God mad. Dårlig seng.

God mad. På værelset kunne man mærke fjerene i sengen, på værelse 214 og spurgte 2 gange om en topmadrasse, 2 gange blev der svaret de ville ordner dette, men intet gjort, i dag ved betaling, fik vi sur bemærkning ved klagen.
Drikkelse regnskabet var der ikke styr på.

12 november 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At blive plaseret på et ryger værelse …

At blive plaseret på et ryger værelse som ikke er ikke ryger er på ingen måde i orden.
Og derefter få at vide man ikke kan få et andet værelse, selv om man godt kunne booke et ikke ryger værelse på deres hjemme side til den dag.
Så vi kørte igen, uden at gøre brug af vores gave kort.
Så det er sidste gang jeg booker noget på Vissenbjergstorkro, og sidste gang jeg bruger de gave kort på kro-hotel ophold man kan købe i div supermarkeret.

21 oktober 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.