1. Vitamine- en supplementenwinkel

Vitafit.nu is een gespecialiseerde webshop voor hoogwaardige voedingssupplementen, aanbevolen door orthomoleculaire experts. De focus ligt op producten met een hoge biologische opneembaarheid, zodat het lichaam ze optimaal kan benutten. Het assortiment omvat onder andere het merk Bonusan, met een breed scala aan vitamines, mineralen en samengestelde formules voor diverse gezondheidsbehoeften.​ Klanten profiteren van snelle levering: bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 21:00 uur worden de volgende dag bezorgd. Daarnaast is er gratis verzending bij bestellingen vanaf €25 en een retourtermijn van 14 dagen. De webshop biedt een veilige betaalomgeving met onder andere iDEAL en staat bekend om uitstekende klantenservice.​

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

3 paar slippers besteld meerdere…

3 paar slippers besteld meerdere mailtjes gestuurd het zijn oplichters reageren sporadies op vragen leveren niets uit geld kwijt en geen slippers koop hier niets ze bedonderen de boel mooie belofte maar niets krijg je wachten al meer dan een maand op de spullen begrijp de webside beheerders niet dat deze oplichters niet geblokt worden

10 juli 2025

Antwoord van Vitafit.nu

Wij verkopen alleen supplementen en geen schoenen en slippers. U moet bij vitafeet zijn. Helaas krijgen wij veel reacties van de vitafeet.com oplichters.

Snelle service

Snelle service, goede prijs

2 mei 2025

Antwoord van Vitafit.nu

Beste Rob, Wat fijn dat je een review hebt achtergelaten. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons aanbod. Blijf ons in de gaten houden!

Prima

Soepel bestelproces, snel verzonden en ontvangen. Product heeft lange houdbaarheidstermijn.

1 mei 2025

Antwoord van Vitafit.nu

Dank je wel voor je review!

Goede prijs voor kwaliteit producten

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd snel geleverd en een scherpe prijs. 1x wat verkeerd besteld , gelijk contact opgenomen en werd gelijk voor me veranderd. Vriendelijk te woord gestaan.

24 februari 2025

Antwoord van Vitafit.nu

De service is voor ons het allerbelangrijkst! Fijn dat u het zo heeft ervaren!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Mijn bestelling was er de volgende dag.

22 april 2025

Antwoord van Vitafit.nu

Dank je wel voor je review! We waarderen dit enorm!