Groot aanbod van dierenvoeding (brokken en vers vlees). Kennis van hun producten en vooral een 5* service. Mensen die jou contacteren vooraleer ze in verlof vertrekken om te checken of je nog voldoend... Toon meer
Heel tevreden maar bij bestelling plaatsen vaak melding dat product in de gevraagde hoeveelheid niet aanwezig is. Ik vermijd dan die producten omdat het niet duidelijk is wat de gevolgen zijn als je z... Toon meer
Geeft het juiste advies wat jouw hond nodig heeft. Mijn hond moest bijkomen wat niet zo makkelijk was wetende dat hij een moeilijke eter is en allergie heeft op runds. Dankzij het juiste voer al 6kg... Toon meer
Heel tevreden over Vitapetfood! Goed assortiment en snelle afhandeling, ik woon niet ver dus ze komt zelfs aan huis leveren. Aanrader!
Wij zijn een webshop met gezonde voeding en natuurlijke snacks en supplementen voor je huisdier. Op vraag kunnen wij ook accessoires bestellen. Ben je op zoek naar iets specifiek van speeltje, mandje, deken of noem maar op, neem contact op en wij helpen je verder. Tot gauw!
Smissebroekstraat 43, 3830, Wellen, België
- 0473243359
- info@vitapetfood.be
- vitapetfood.be
Heel snel geleverd na 2 dagen was het…
Heel snel geleverd na 2 dagen was het reeds aan huis
De communicatie verliep zeer goed via…
De communicatie verliep zeer goed via messenger maar de bestelling via de website met mijn mailadres ging niet.
Een echte aanrader
Een echte aanrader.Na mijn bestelling een snelle en vlotte levering.
behulpzaam en vriendelijk
Keurig snel volgens afspraak
Keurig snel volgens afspraak. Product is mij bekent en van prima kwaliteit

De katten eten graag DARF Classic
De katten eten graag DARF Classic, Ook alle varianten van Alroda vinden ze lekker. Katten tevreden, ik ook. En met een mooie blinkende vacht zien ze er in elk geval gezond uit

Antwoord van Vitapetfood
Heel tevreden van de artikelen
Heel tevreden van de artikelen. Spijtig van het hondentuigen dat niet geschikt was. Vlug verder geholpen en opgelost. 10/10.